Amor de Barrio (Televisa, 2015)
Сообщений 161 страница 180 из 227
Поделиться16208.08.2015 15:07
Manē dziesma Me gusta skanēja 43.sērijā.
Drīz būs oficiālais video šai un citām dziesmām.
Поделиться16512.08.2015 11:12
White Rose, kā tev patīk telenovele? Kādi tur plusi/mīnusi?
Поделиться16613.08.2015 15:09
White Rose, kā tev patīk telenovele? Kādi tur plusi/mīnusi?
Man patīk, šī telenovele ir diezgan klasiska. Forši, ka risinās divi stāsti-Lauras un Raula, Palomas un Daniela.
Interesanti ir tas, ka Paloma dabūs savu māti ārā no cietuma., nu es domāju pa visam, jo tagad viņa jau dzīvo pie Palomas. Gribu, lai viņa ātrāk uzzina patiesību, ka Blanka ir viņas māte un lai tur viss nokārtojas ar Gustāvo, jo es domAju, ka viņš mīl Blanku par spīti dusmām, ko jūt.
Kā arī lai Laura un Rauls uzzina patiesību, ka viņi nav brālis ar māsu. Viņi ļoti cieš. Bet tur gan jau Tamāra pavērps intrigas.
Jessica Coch man ļoti iepatikusies kā aktrise. Interesanti vērot viņas lomas šajā telenovele. Monalisa un Tamāra ir pilnīgi atšķirīgas rakstura ziņā, ļaunums jau ir, bet, manuprāt, Džesika prasmīgi iznes šīs lomas, kas nav tik viegli.
Ir arī savi mīnusi, piemēram, kad kāds aktieris runā pa telefonu, tur var redzēt, ka nav reāli, jo redzams ekrāns, varēja vismaz uzzvanīt, lai reāli, bet tas jau sīkums es katrā telenovelē vairāk cenšos plusus saskatīt.
Поделиться16814.08.2015 14:40
Interesanti ir tas, ka Paloma dabūs savu māti ārā no cietuma., nu es domāju pa visam, jo tagad viņa jau dzīvo pie Palomas. Gribu, lai viņa ātrāk uzzina patiesību, ka Blanka ir viņas māte un lai tur viss nokārtojas ar Gustāvo, jo es domAju, ka viņš mīl Blanku par spīti dusmām, ko jūt.
Cik nu es par sižetu zinu (neko īpaši daudz), tas man liekas interesantākais. Laikam tādēļ, ka neatceros redzējusi, ka citā telenovelē galvenais varonis tādā veidā glābj savu māti/tēvu, nezinot, ka viņi saistīti. Biežāk var sastapt, ka nezinot par radniecību tēvs/māte ir tas, kas varonei palīdz
Ir arī savi mīnusi, piemēram, kad kāds aktieris runā pa telefonu, tur var redzēt, ka nav reāli, jo redzams ekrāns, varēja vismaz uzzvanīt, lai reāli, bet tas jau sīkums es katrā telenovelē vairāk cenšos plusus saskatīt.
Tās telefonu filmēšanas ainas bieži liekas dīvainas. Piemēram, vienmēr varoņi zvanot uzspiež numuru un šķiet, ka visus numurus zina no galvas
Поделиться16916.08.2015 12:04
Daniels bildina Palomu
Поделиться17318.08.2015 22:31
Renatai skaista zilā princešu kleita.
Поделиться17519.08.2015 23:10
7 Palomas stili!
Поделиться17620.08.2015 09:39
Fan-art!
Поделиться17924.08.2015 22:53
Džesikas zobi biedējoši