kur juus dabujat tos aprakstus?
tas bija sen..kad bija žurnāls "Seriāls" viņā bija sīks Rozalindas apraxts, kuru krāju nodaļu pēc nodaļas tapat arī Krāpniece bija, Čigāna mīla un daži citi..bet Rozalinda visplašāk apraxtīta bija
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Rosalinda (Televisa,1999)
kur juus dabujat tos aprakstus?
tas bija sen..kad bija žurnāls "Seriāls" viņā bija sīks Rozalindas apraxts, kuru krāju nodaļu pēc nodaļas tapat arī Krāpniece bija, Čigāna mīla un daži citi..bet Rozalinda visplašāk apraxtīta bija
aa paldies par info tagad zinaashu...buus japakraaj man arii kkadi apraksti par seriaaliem lai neaizmirstas ....
nju tagad jau tā žurnāla vairs nav..jau sen..bet ir piem Seriāli un Kino ar anotācijām..kuras var atrast arī šajā forumā jo mīļā Gaby skenē
nje nje es zinu ka taa zjurnaala naw bet ir kautkas liidziigs biju domaajusi ka pakraashu no taa zjurnaala seriaali un kini, bet paldies tapat
a kuraa sadaljaa ir tie skani?
a kuraa sadaljaa ir tie skani?
jaunumos laikam...
kad bija žurnāls "Seriāls" viņā bija sīks Rozalindas apraxts, kuru krāju nodaļu pēc nodaļas
atceros, nevis to, ka bija, bet to, ka pirms kādiem 5 gadiem mums uz skolu bija jānes savas kolekcijas un viena meitene atnesa kolekciju par Thaliu, kur bija visas šīs nodaļas...
Nedaudz nostaļģijas
Entrada
Pilna dziesma
Fernando Hosē dziesma
atceros, nevis to, ka bija, bet to, ka pirms kādiem 5 gadiem mums uz skolu bija jānes savas kolekcijas un viena meitene atnesa kolekciju par Thaliu, kur bija visas šīs nodaļas...
man liekas, man ne tuvu nebija viss, bet par Taliju es arī nenormāli fanoju. ar to mirkli, kad manā dzīvē parādījās viņa, bija skaidrs, ka skolā mani salda dzīve negaida, jo tas bija pirmais gadījums manā dzīvē, kad es atšķīros uz vispārējā fona ar savām interesēm, jo toreiz populāra bija Britnija un kas tik vēl ne .. un tad es visu šo atceros un man tgd ir tāds ... kāda reāli bija iespēja, laukos nīkstot, uzrakt tādu Taliju un par viņu fanot tikpat ļoti kā to darīja citi par visām Britnijām un Timberleikiem?! nu, labi, TV dara savu. Skolā mani apsmēja, un tā arī pa šiem gadiem nekas daudz nav mainījies - joprojām dzīvoju 5 centimetrus virs zemes. lai dzīvo Talija un Rozalinda!
No 10. februāra Rozalindu rādīs Meksikā
Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Rosalinda (Televisa,1999)