Nu man ļoti patīk, tikai skinu vēl īsti neesmu izvēlējusies. Izsludinu konkursu jaunām bildēm. Deyalit bilde stāvēs mēnesi, pēc tam citu liksim, tāpēc darbojieties un bildes taisiet. Un paldies Palomai par atgādinājumu...
Foruma izskats - Deyalit bildes kārta...
Сообщений 1 страница 20 из 36
Поделиться219.06.2007 16:53
Taisīšu, taisīšu.. vēl ar jauno programmu.. mm.. Tā - tikai kādus seriālus jāliek??? Ko no vecajiem atstāt? Klāt Alboradu, Mundo de fieras? Vēl kaut ko?
Поделиться319.06.2007 16:54
A par skinu.. es apstulbu.. jau nobijos, kas ar forumu.. Nu šis būtu ok, bet man šķeit grūti ieraudzīt jaunās, nu, aktīvās, tēmas.. :/
Поделиться419.06.2007 17:04
a es no saakuma nesapratu,kur iegaaju Nu ,bet man patiik
Поделиться519.06.2007 17:04
Labi, lieku kādu citu skinu, a jūs izsakieties...
Поделиться619.06.2007 17:08
Mm..shis zilais man arii ljoti patiik
Поделиться719.06.2007 17:08
shis labs, nu bet gruti pamaniit jaunumus....
es jau arii gribeeju atgadinaat - ka nujau menesis galaa... - laiks jaunajam izskatam
:ok: malachi!!!!!!!!!
Paloma, tu esi zelts, ka atkal meginaasi kaut ko veidot - un tev super izdodas!!! (ar visaadaam programaam) :ok:
Поделиться819.06.2007 17:09
Nu ta ko - mēģinām vēl citus skinus????
Поделиться919.06.2007 17:19
man šīs patīk... - zili-pelēks!!
:ok:
Поделиться1019.06.2007 17:26
Man ar - tas ir platais skins un lieliski sader ar Deyalit bildi. Pie tā arī laikam paliekam...
Поделиться1119.06.2007 17:32
tas ir platais skins un lieliski sader ar Deyalit bildi.
ahaaa... šīm es piekrītu pilnīgi!!!! :ok:
Поделиться1219.06.2007 17:36
Taisīšu, taisīšu.. vēl ar jauno programmu.. mm.. Tā - tikai kādus seriālus jāliek??? Ko no vecajiem atstāt? Klāt Alboradu, Mundo de fieras? Vēl kaut ko?
Hmmm... Tev un mūsu jaunajām draudzenēm par prieku ieliec ECDD, Tad Mundo de Fieras noteikti, Alboradu, man par prieku Sin Verguenzu , var arī Ne rodis krasivoj - man šķiet, ka te daži skatās, un var arī doktoru hausu, jo to ar daudzi skatās - es tai skaitā. Vairāk nezinu ko. Ko citi saka? Runājiet, ko gribat bildē redzēt un gan jau mūsu mīļā Palomiņa kaut kur iebīdīs vismaz kaut ko no tā ko katrs tur grib redzēt...
Поделиться1319.06.2007 17:40
man par prieku Sin Verguenzu
un man par prieku ne??? :beee:
Unn patiesību sakot - man nav nekādas īpašas vēlmes. Vienmēr priecāšos par Pasion de gavilanes, bet tas jau nav pats svarīgākais - jau divos iepriekšejajos bija. :blush2:
Un vispār mani jaunais foruma izskats patiešām apmierina. Un pie tā nepavisam nav vainīgs mans pacilātasi garastāvoklis. Super!!! :ok2:
Поделиться1419.06.2007 17:44
Ko citi saka? Runājiet, ko gribat bildē redzēt
nē, nu jūs protams kā gribat.... bet man vairāk pa prātam likt visādus latino serālus (kā iepriekš) to ko tagad rāda, kas ir aktuāls mums te... nu ja ir baigā vēlme un pieprasījums tad aī var amerikas uttielikt :blush2:
nu tā.... albalonga & Co, neapvainojieties, es tik izteicu savas iegribas
Поделиться1519.06.2007 17:46
Tiešām-ieliec kaut ko no ECDD! būtu lieliski!!!
Поделиться1619.06.2007 17:46
Nesen saaku skatiities ''Alboradu '' , un man shis seriaals ir tieshaam ljoti iepaticies ! Buushu ljoti prieciiga, redzeet bilde Tad es veel shad tad paskatos '' Bjanku '' un '' Ne rodisj krosivoj '' ..
A un shis peleek- zilais skins tieshaam ir ljoti labs
Поделиться1719.06.2007 22:46
Hmmm... Tev un mūsu jaunajām draudzenēm par prieku ieliec ECDD, Tad Mundo de Fieras noteikti, Alboradu, man par prieku Sin Verguenzu , var arī Ne rodis krasivoj - man šķiet, ka te daži skatās, un var arī doktoru hausu, jo to ar daudzi skatās - es tai skaitā.
Ahaaaa. kā tad.. jaunajām draudzenēm par godu.. haaaa!!! Nesagaidīs kad es taisīšu bildi un neielikšu savu mīļāko seriālu!!!!!!!!!! Nē, nu protams jaunajām draudzenēm par godu jau arī.. Nu Mundo de fieras un Alboradu jāā.. sin vuerguenzyu zinu ka vajag - tev Nu tos ne latino skatīšos.. skatīšos.. Ja 'būs vieta sabāzīšu.
Vienmēr priecāšos par Pasion de gavilanes
Nu tad būs arī!!!
Sakiet citi kādus seriālus gribat redzēt - es salikšu!!!
A šis skins man patīk. Smuki!!!
Поделиться1808.07.2007 23:04
Nu meičas - kad bildes iesniegsiet? Pēc nedēļas ir laiks atkal foruma bildi mainīt?????????????????????????
Поделиться1908.07.2007 23:18
labrāt jau kaut jko uztaisītu, bet nemāku nolādēt to programu pie tam aizmirsu nosaukumu
Поделиться2009.07.2007 11:23
gan jau mūsu mīļā Palomiņa kaut kur iebīdīs vismaz kaut ko no tā ko katrs tur grib redzēt...
Man jau galvenais redzēt Amuletu, tāpēc, Paloma, ja vari ielikt, tad liec.