TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Foruma izskats - Deyalit bildes kārta...

Foruma izskats - Deyalit bildes kārta...

Сообщений 21 страница 36 из 36

21

K-kad ir laiks??? :O Opāāā.. :D Palomai šovakar būs jāpastrādā.. :D
Ragana - Amulets būs pilnīgi noteikti - kā es jūs ar aNgeL bez tā lai atstāju?? :) Un pašai jau arī patīk.. :)

0

22

i dama chocolate, ar būs???

0

23

ja vēlies - protams! :) Es jau teicu visiem izteitk kādus seriālus grib redzēt foruma bildē. :)

0

24

nu tad no pinocchio puses pavisam noteikti ka dame chocolate

0

25

Vairāk vēlēšanos nav? :D vēl ir iespēja pieteikties!! Lai gan JAU man saraksts ir tāds, ka īsti nezinu kā to visu sabāzt. :D bet centīšos.. :D pinocchi - tu man varētu palīdzēt ar kādām smukām Dame chocolate bildēm - vēlams labas kvalitātes fotosesiju bildēm (nu - nevis Screenshots) :)

0

26

labi tūlīt paskatīšos ko var sameklēt kaut daudz nekā nav

bet no dannas puses pavisam noteikti ka pasion de gavilanes, verlibt in berlin

0

27

tie jau ir manā sarakstā :D

0

28

tad danna ieteicās ja ēl ir vietas tad var ielikt sin vergvensa

0

29

Nu mana doma ir likt vienkārši Gaby Espino un miers - veltījums Vergunzai, Mundo de fieras, PyM, PdlN... :D

0

30

man jau labi jo sin vergensa esmu aimirsusi skatīties, un ja skatīos tad tie būtu tikkai tie gabaliņi ar paolu tojos, jeb palomu, ļoti patīk gan viņa gan viņas loma

0

31

tulit ieladešu atrastas dame chocolate, nav gan daudz

0

32

A drīkstu Marjorie de Sousa uz bīldites ar, plz? :blush:

0

33

Ar lielāko prieku :D bet nāk komplektā ar Rikardo Alamo :P

0

34

Paloma
:D Nu protams ar Rikiju!!  :give_heart:

0

35

Paloma написал(а):

Ragana - Amulets būs pilnīgi noteikti - kā es jūs ar aNgeL bez tā lai atstāju??  Un pašai jau arī patīk..

:D :D :D

0

36

Ludzu, ielieciet Rubiju un Silviju&Serhio! :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Foruma izskats - Deyalit bildes kārta...