es šo seriālu redzēju jau no pašas pirmās sērijas, bet tas bija pavisam nejauši-sanāca tā, ka es tieši uz sākumu ieslēdzu TV un ieraudzīju kaut ko jaunu. vispār nebiju redzējusi nevienu reklāmu, ka tāds seriāls ies, bet iepatikās man viņš jau no pašām pirmajām sērijām. īpaši man patika Izabella, precīzāk sakot Lorena Rojas, kas viņu atvedoja, likās tiešām ļoti skaista sieviete un arī Mario bija labs.
Man nepatika tā vieta seriālā, kur Pedro sapratis, ka nu ir Salvadora ķermenī centās nkļūt mājās-man tas likās pārāk izstiepti un nevarēja sagaidīt, kad viņš Izabellu atkal satiks.
Un tad, kad Izabella un Salaors beidzot satikās, tad arī man panesās-negribējās nokavēt nevienu sēriju un tad nebija arī iespēja ierakstīt. Vienvārdsakot ECDD man bija pagājušās vasaras hīts.
Beigas gan man nepārāk patika un ne jau tāpēc, ka Izabella nomira, bet vispār man viņas likās tādas pastulbas un kaut kā noraurtas un nepabeigtas, bet nu tik un tā šis ir viens no maniem mīļākajiem seriāliem! Un visu Jūsu- šī seriālu fanu runāšana man arī lika atcerēties pagāš'vasaru, kad es no ECDD kritu ģībonī. Un viennozīmīgi šis seriāls ir pelnījis būt šajā sadaļā vēl pie tam kā pirmais!!