TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » aptauja.....

aptauja.....

Сообщений 1 страница 20 из 23

1

Sveiki visapkārt! Vai jūs varētu aizpildīt šo anketu? Man ļoooooooooti gribētos zināt, ko jūs domājat. Es cenšos noskaidrot Lorenas Rojas populartāti Latvijā.

Vienkārši atbildi ar JĀ vai NĒ!(uz kādu jautājumu vari arī neatbildēt, tad pretī ievelc svītriņu)

1.Vai skatījies telenoveli Mīlēt.Mirt. Un Atgriezties?
2.Vai tev patika personāžs-Izabella?
3.Vai tev patīk Lorena Rojas?
4.Vai zini, ka viņa ir aktrise un dziedātāja?
5.Vai vēlies dzirdēt viņas dziesmas?
6.Vai vēlies viņu redzēt vēl kādā telenovelē?

;):);):);):);):)

0

2

1.Vai skatījies telenoveli Mīlēt.Mirt. Un Atgriezties? - O, jāaaaa
2.Vai tev patika personāžs-Izabella? - ļoti, tas bija mans vismīļākais personāžs gan filmā, gan vispār!
3.Vai tev patīk Lorena Rojas? - jā, viņa ir vislabākā!
4.Vai zini, ka viņa ir aktrise un dziedātāja? - protams!
5.Vai vēlies dzirdēt viņas dziesmas? - visu laiku, tikai klausīties un klausīties varētu!
6.Vai vēlies viņu redzēt vēl kādā telenovelē? - jā!!!!!!!!!!!!

0

3

1.Vai skatījies telenoveli Mīlēt.Mirt. Un Atgriezties? NĒ
2.Vai tev patika personāžs-Izabella? NĒ
3.Vai tev patīk Lorena Rojas? JĀ
4.Vai zini, ka viņa ir aktrise un dziedātāja? JĀ
5.Vai vēlies dzirdēt viņas dziesmas? JĀ
6.Vai vēlies viņu redzēt vēl kādā telenovelē? TAS IR ATKARīGS NO TELENOVELAS. ;)

0

4

1.Vai skatījies telenoveli Mīlēt.Mirt. Un Atgriezties? DAļēJI...
2.Vai tev patika personāžs-Izabella? INTERESANTS, BET ESMU VAIRāK TRADICIONāLU PERSONāžU PIEKRITēJA
3.Vai tev patīk Lorena Rojas? lABA AKTRISE UN VIņAI IR INTERESANTS, GLUžI EKSOTISKS IZSKATS. sAVā ZIņā Jā, TOMēR VIņA NEPIEDER PIE MANIEM MīļāKAJIEM AKTIERIEM
4.Vai zini, ka viņa ir aktrise un dziedātāja? Jā
5.Vai vēlies dzirdēt viņas dziesmas? COMO EN EL CINE DAUDZAS DZIRDēJU, DAžAS ARī PATīK...
6.Vai vēlies viņu redzēt vēl kādā telenovelē? Jā, VēLOS REDZēT TO JAUNO TELENOVELI UN VēL ļOTI LABPRāT NOSKATīTOS LADRON DE CORAZONES...

0

5

1.Vai skatījies telenoveli Mīlēt.Mirt. Un Atgriezties?Jā!!!!!
2.Vai tev patika personāžs-Izabella?Vispār jā!!ļoti interesants un daudzpusīgs tēls!!!!!
3.Vai tev patīk Lorena Rojas?Jā patīk!!!!
4.Vai zini, ka viņa ir aktrise un dziedātāja?Protams, ka zinu!!!
5.Vai vēlies dzirdēt viņas dziesmas?Domāju, ka jā!!
6.Vai vēlies viņu redzēt vēl kādā telenovelē?Diezgan ļoti vēlos!!Gribu redzēt viņas jauno telenoveli!!!!!Vēlos vērot viņu savādākās lomās!!!!!!Redzēju viņu El alma no tiene color(skatījos dēļ viņas)Tur viņai bija pavisam savādāka loma nekā Isabella!!!!

0

6

1.Vai skatījies telenoveli Mīlēt.Mirt. Un Atgriezties? jā, bet tā ļoti man nepatika
2.Vai tev patika personāžs-Izabella? neīpaši, bet rēlāka nekā tās visas naivās meitenītes
3.Vai tev patīk Lorena Rojas? daļēji
4.Vai zini, ka viņa ir aktrise un dziedātāja? jā
5.Vai vēlies dzirdēt viņas dziesmas? esmu jau dzirdējusi
6.Vai vēlies viņu redzēt vēl kādā telenovelē? ņe īpaši

0

7

1.Vai skatījies telenoveli Mīlēt.Mirt. Un Atgriezties? Skatījos gan.
2.Vai tev patika personāžs-Izabella? Patika - tāds netradicionāls. Un reālāks līdz ar to. Un pašā telenovelē bija izvēlēts vienkārši lielisks.
3.Vai tev patīk Lorena Rojas? Nav mana pa'ti mīlākā aktrise, bet kopumā man viņa tiešām patīk. Lielisika aktrise.
4.Vai zini, ka viņa ir aktrise un dziedātāja? Zinu.
5.Vai vēlies dzirdēt viņas dziesmas? Puslīdz. Ja būtu iespēja pakalusītos, bet speciāli nemeklēju.
6.Vai vēlies viņu redzēt vēl kādā telenovelē? Gribu. Gan jauno projektu. Gan dažus vecos - Ladron de corazones un Como en el cine.

0

8

1.Vai skatījies telenoveli Mīlēt.Mirt. Un Atgriezties?  Jāāāāāā!!!!!!
2.Vai tev patika personāžs-Izabella? ļoti!!! man atšķirībā no labalongas tieši tāpēc viņa patika, ka apnikušas tradiconālās varones. Viņa bija tik savādāka, reālāka un tāpēc fantastiska!!!!
3.Vai tev patīk Lorena Rojas? ļoti!!!
4.Vai zini, ka viņa ir aktrise un dziedātāja? Loģiski :D
5.Vai vēlies dzirdēt viņas dziesmas? Esmu dzirdējusi. :D Mana gandriz vienīgā mūzika kādu pusgadu laikam apmēram...  :rofl:
6.Vai vēlies viņu redzēt vēl kādā telenovelē? Jāāāāāā!!!!! =))))))))) Nu - vairāk gan Ladron de corazones un jauno.. Vecos ne pārāk gribu.. pat ne viņas dēļ..  :blush:

0

9

Paldies par atbildēm! :):););)
Gaidu vēl! :D

0

10

1.Vai skatījies telenoveli Mīlēt.Mirt. Un Atgriezties? - Jā!!!
2.Vai tev patika personāžs-Izabella? - Jā dēļ viņas arī skatijos ar tādu aizrautību!!!
3.Vai tev patīk Lorena Rojas? - Jā!!!
4.Vai zini, ka viņa ir aktrise un dziedātāja? - ka aktrise jaa, bet ka dziedātāja nee!!!
5.Vai vēlies dzirdēt viņas dziesmas? - jā varētu paklausīties!!!
6.Vai vēlies viņu redzēt vēl kādā telenovelē? - Jā!!!

0

11

1.Vai skatījies telenoveli Mīlēt.Mirt. Un Atgriezties? Protams ;)
2.Vai tev patika personāžs-Izabella? saakumaa nee, bet veelaaak.... ak, tagad vinja ir mana miiljaakaa varone - telenovelju ;)
3.Vai tev patīk Lorena Rojas? Protams :rose: 
4.Vai zini, ka viņa ir aktrise un dziedātāja? jap
5.Vai vēlies dzirdēt viņas dziesmas? jaa, esmu dzirdeejusi, dziedaajusi liidzi un man ljoti patiik
6.Vai vēlies viņu redzēt vēl kādā telenovelē? Bet protams, kaadaa citaa lomaa buutu interesanti vinju redzeeet

0

12

1. JĀ
2. JĀ
3. JĀ
4. JĀ
5. JĀ
6. JĀ

0

13

:rofl:  missy - īsi un kodolīgi..  :rofl:

0

14

JAAAAAAAAAauz visiem se'siem  jautajumiem atbilde vien'iga

0

15

Lieliskas atbildes! Paldies visām!!!! :rose: :) ;)

0

16

Paloma написал(а):

missy - īsi un kodolīgi..

nu bija jau prasīts atbildēt ar jā vai nē, tā arī darīju. :D
jūs gan pārējās te plašās runās izplūdāt.  :haha:

0

17

1.Vai skatījies telenoveli Mīlēt.Mirt. Un Atgriezties?   Jā. Lai gan ne viss šajā seriālā man patika.
2.Vai tev patika personāžs-Izabella?    Ļoti patīk! Viņas dēļ arī skatījos.
3.Vai tev patīk Lorena Rojas?    Personīgi pazīstama neesmu.
4.Vai zini, ka viņa ir aktrise un dziedātāja? Jā.
5.Vai vēlies dzirdēt viņas dziesmas?    Jā! Pagaidām nevienu neesmu dzirdējusi.  :(
6.Vai vēlies viņu redzēt vēl kādā telenovelē?    Jā. Tas palīdzētu izprast viņu kā aktrisi. Viņas tēlošana El cuerpo del deseo bija super.

0

18

Ragana - mūzikas sadaļā ir dziesmas - lai gan droši vien jau neaktīvas. Ja vēlies varu ielādēt vēlreiz. ;)

0

19

Paloma написал(а):

Ja vēlies varu ielādēt vēlreiz.

Vēlos! Tikai sendspace vai rapidshare, lūdzu.  :rolleyes:

0

20

Ok, tūlīt ķeršos pie darba. ;) Un citos es arī nelādētu, sendspace man visērtākais šķiet. ;)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » aptauja.....