[реклама вместо картинки]
Nav nekāda apstiprinājuma un nekādas pārliecības, bet - jau vien šī bilde liek lidināties mākoņos...
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Nedēļas foto » 27. nedēļas 2007 foto ir...
[реклама вместо картинки]
Nav nekāda apstiprinājuma un nekādas pārliecības, bet - jau vien šī bilde liek lidināties mākoņos...
aaah.. vai es tur pa vidu redzu to ko redzu??? Manu miiljo Kolungu? :heart: mmmm un arii citi labi aktieri ir .
Nu ja sapratāt - latīņamerikāņi jau sen domā taisīt savu Ocean`s Eleven versiju - filmu. Par to runā jau vairāk kā gadu. Te nu nesen parādījās šī reklāmas bilde, bet neviens neko nesaka un neapstiprina...
Wooooow - tas nu būtu kas super!!! Un Kolunga būtu tjipa galvenais Oušenietis?? Woooow Nu super!!!
Jā, nu atliek minēt. Es gan teiktu ka Ouceans ir Sauls Lisaso, Rastijs ir Colunga, un kā viņu tur sauca - tas, ko Mets Dei°mons atveido - Gabriels Soto. A Migels Varoni varētu būt negatīvais tēls - tas kazino īpašnieks...
Rastijs tas ir... kurš? Breds Pits?
man jau gribas redzēt kaut pavisam noteikti nesmu kolungas fane
Ak, pinocchio, vēl pirms neilga laika es būtu bļāvusi vienā balsī ar tevi, bet tagad viņš man ir starp dažiem vismīļākajiem aktieriem. :heart:
Ak, pinocchio, vēl pirms neilga laika es būtu bļāvusi vienā balsī ar tevi, bet tagad viņš man ir starp dažiem vismīļākajiem aktieriem
nu teiksim tā man ir ļoti augstas prasības, tāpēc tas sarakstiņš tāds pašaurs
Nu... zini, es arī nevarētu teikt, ka mans mīļo aktieru saraksts ir baigi plašs!!! Un Kolungu es pat necietu, man viņš nepatika nu ļoti!! Bet ar Alboradu.. iepatikās. Un vairs nesaprotu, kas man viņā tā nepatika.
mmmmmmmmmm wow... nu taaadu filmu nu es tochno gribeetu paskatities!!!!
:ok: pat ja ne patiktu skatiitos tikai aktieru deelj:D
super, super, super
Nu... zini, es arī nevarētu teikt, ka mans mīļo aktieru saraksts ir baigi plašs!!! Un Kolungu es pat necietu, man viņš nepatika nu ļoti!! Bet ar Alboradu.. iepatikās. Un vairs nesaprotu, kas man viņā tā nepatika.
man gan ar vienu telenovelu visiem nepatīk, precizēsim, lai iepatiktos tas kas nepatīk
bet es pavisam noteikti zinu kas man viņā napatīk
ers albarodai pat vienu s'weriju nesmu redzējusi, tā kā nedomāju ka saķšu ska'tīties, kautkaā nesajūsmina šie laiki
labi nu neskatot vienu, divus lakiikus ka mna uz bŗidi iepatikās laiks kad bija spalvja dejas visi kabarē ubn grēcīgā dzīve imteresanti, un pēc
Pride & Prejudice kas tagad jau ir kļuvusi par manu mīļako filmu
man gan ar vienu telenovelu visiem nepatīk, precizēsim, lai iepatiktos tas kas nepatīk
Nu.. Nezinu, es vienkārši viņu kaut kā savādāku ieraudzīju, kā bija palicis atmiņā. Un tad vēl skatos Krāpnieci un man viņš patīīīk!!
bet es pavisam noteikti zinu kas man viņā napatīk
Kas, ja drīkst zināt?
kautkaā nesajūsmina šie laiki
A mani tieši sajūsmina!!!!!! Un pat ļoti!!!
Forsha bilde! Tomer man liekas, ka Kolunga i Denijs Oushens, bet Sauls Lizaso - kazino ipashniks. Kolunga ir vairak lidzigs Dzhordzam Klunijam...
Nu nezinu.. Neesmu īpaši pazinēja cik kas kam līdzīgs, bet nu kaut kā Lisazo man vairāk ar Klūniju un Kolunga ar Bredu Pitu asociējas. Lai gan.. Kolunga man par Pitu labāk patīk.
Man patik visi - Klunijs, Kolunga, Pits, Sauls Lizaso
Nu kā - man arī it kā patīk, bet Kolunga citā patikšanas pakāpē. A Breds Pits man atgādina "Troju" un kā viena klasesbiedrene bezmazvai ģība no viņa..
Man vislabāk patīk kolunga!!Bet visi forši!!!!!!
Es gribētu noteikti redzēt šo filmu,ja tā tiktu uzņemta!!!!!!
A Breds Pits man atgādina "Troju" un kā viena klasesbiedrene bezmazvai ģība no viņa..
Tu pareizi vienreiz teici, ka forumā var atrast domubiedrus it visur. Un pat cilvēkus līdzīgus pazīstam. Es jau domāju, ka man vienīgai tāda klasesbiedrene gadījusies. Un viņa manis puslīdz saslimdināja arī ar viņu - Rudens leģendas...
Un par pašu bildi - valdzinoši, valdzinoši. :heart: Sevišķi, kā tas izskatītos latīņamerikāņu izpratnē. Un tas aktieru ansamblis - tik pat intiriģējošš. Un tāpat kā par Holivudas īsto variantu jābrīnās, kur režisors tik daudz naudas sadabūs, lai atmaksātu viņiem algas... :superman: Bet tā gan nav mana problēma.
Un tāpat kā par Holivudas īsto variantu jābrīnās, kur režisors tik daudz naudas sadabūs, lai atmaksātu viņiem algas... Bet tā gan nav mana problēma.
par šo man sanāca smiekli. Bet ļoooti trāpīgi! Laikam paši kādu kazino aplaupīs.
Xe, joprojām atceros viņas izteicienus attiecībā pret tām ainām, kur Pits "Trojā" bija kails. safanojusies pavisam bija.
Вы здесь » TelenovelesLV » Nedēļas foto » 27. nedēļas 2007 foto ir...