TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Nedēļas foto » 27. nedēļas 2007 foto ir...

27. nedēļas 2007 foto ir...

Сообщений 21 страница 40 из 41

21

Paloma написал(а):

joprojām atceros viņas izteicienus attiecībā pret tām ainām, kur Pits "Trojā" bija kails.

Nu tādas sarunas vēl gan nesanāca. Bet cik gan gadus tas bija atpakaļ... Vēl diezganmazas bijām un to ne īpāsi skatījām, ne apspriedām... Un tu Rudens leģndas esi redzējusi???

Paloma написал(а):

Laikam paši kādu kazino aplaupīs

:rofl:  :rofl:  :rofl:
Nu tas tik būtu. Un ja vēl pieķertu.. Avīzes rotātu tam līdīgi virsraksti "Jaunā grandiozā projekta režirori piekērti apzogot kazino, lai atmaksātu aktieriem alagas..."

0

22

danna написал(а):

Vēl diezganmazas bijām un to ne īpāsi skatījām, ne apspriedām...

:D nu mēs laikam bijām pietiekami lielas :D Nu nezinu.. Atceros, kā viņa visu laiku jūsmoja visai klasei. :D īpašas draudzenes jau nebijām. ;)

danna написал(а):

Un tu Rudens leģndas esi redzējusi???

Esmu redzējusi.. reklāmas. :D Bet nekad nav sanācis noskatīties filmu. Par ko vispaŗ tur ir? Laba filma? :)

0

23

Paloma написал(а):

Laba filma?

Laba, pat ļoti laba.  :ok2:  :ok2:  :ok2: Nu sižetu grūti aprakstīt - par ģimeniskām kaislībām, nodevību... Serežgīti un ja pastāsta, tad nav vairs tas neparedzamības moments. Nu filma, kuru skatoties pie rokas ir jātur mutautiņš. Skumja, skaista un filozofiski dziļa.Un tagad par to runājot - zinu, kuru filmu drīzumā gribēšu noskatīties. Pēc Priceless...

0

24

Hm, saintriģēji. :P Kabatlakatiņu filmas man patīk!  :)

0

25

Paloma написал(а):

Kabatlakatiņu filmas man patīk!

Nu nebūt neesi vienīgā... Nu kāds vēl filmas ātrumā, kabatslakatiņu filmas :cray: , vari nosaukt - tagad ļoooti gribas skatīties tieši tādas. Vari ko ieteikt??

0

26

"Message in the bottle" - ļoooti iesaku!! Jau kaut kur minēju  pēc tā paša rakstnieka grāmatas, pēc kura uzņemta "A walk to remember". ;) Vairāk tā ātrumā pat nezinu. ā, nu, nav romantikas filma, bet kinoteātrī pusfilmu raudāju skatoties "Sniega suņus". Vairāk pat neatceros..

0

27

Pāāldies.   :rose: Kad būs laiks - noskatīšos.

0

28

Hm, a tu kādu vēl nevari man ieteikt? :)

0

29

Christmas shoes - mana mīļ a Kimberly Williams un tik satriecoši skaists sižets. Raudāju ilgi un dikti. Skumīgi skasta.
Katastrofa jeb orģinālā - Deep inpact. ka tikko pa LNT bija. Nu man jau dikti patika. Paspēju tā pieķerties dažiem varoņiem..
To šķiet jua redzēji - A walk to remember.
Jau pieminētās Rudens leģendas.
Nu ne kabatslakatiņfilma, bet nevaru neieteikt - Lepnums un aizspriedumi.

0

30

Hm, vot Lepnums un aiszpriedumi it kā skatījos, bet gribu vēlreiz noskatīties. Kaut kāds ne tāds variants bija un grūti saprast ibja visu. Mjā, Katastrofu neredzēju vakar. Christmas shoes būs jānoskatās - bet laikam jau jāpagaida Ziemassvētku laiks, nē? :P

0

31

Paloma написал(а):

Christmas shoes būs jānoskatās - bet laikam jau jāpagaida Ziemassvētku laiks, nē?

NU ja tev Ziemassvētku laikā gribas tā kārtīgi paraudāt un pafilozofēt par dzīvi tad  - jā. ( lai gan es jau proatams nezinu, vai filma tiešām tev izraisīs asaras..) Bet filma ir laba visos laikos - i vasarā, i ziemā... Viss. Nedrīkst vairs runāt pa filmām - arī šo sagribējās noskatīties... Un es vēl cerēju atgūt iekavēto Sin verguenzā...

0

32

Sauls Lisazo būs ļaunais!!!
Kolunga noprotu būs galvenais!!!!

Отредактировано mmaarriiaa (03.07.2007 23:14)

0

33

Hm, skaidrs. Nu nezinu kad es tikšu līdz filmām, ja pašalik esmu tik aizņemta ar "Krāpnieci" :P Nu, nezinu, va izraisīs asaras, bet pat bez asarām labprāt noskatīšos labu un skaistu filmu!!!! :)

0

34

Nu man tā - pārējais laiks telenovelēm, forumam. Bet viens nedēļas vakars - piektdiena visvairāk - atvēlēta kādai filmai...

0

35

Paloma написал(а):

Kas, ja drīkst zināt?

viņs bals
un kā jau vieiem aktieriem un aktrisēm arī viņam n''ak līdzi kaut kas ko nav iesmpe'jams paslēpt
izskats
un pavsiam noteikti skatiens

Paloma написал(а):

A mani tieši sajūsmina!!!!!! Un pat ļoti!!!

tā ie vēl viena no dauidzām lietām kas mums ir tik ļoti atškirīgas

0

36

pinocchio написал(а):

viņs bals

:swoon:

pinocchio написал(а):

izskats

Nu.. Man arī agrāk izskats nepatika, bet tad atklāju,ka viņš izskatās savādāk kā man bija priekšstats par viņu. :D Ai, nu vienkārši iepatikās. :D

pinocchio написал(а):

un pavsiam noteikti skatiens

:swoon:  :swoon:  :swoon: 

pinocchio написал(а):

tā ie vēl viena no dauidzām lietām kas mums ir tik ļoti atškirīgas

Nu nevar jau viss būt kopīgs!!! :)

0

37

mmaarriiaa написал(а):

Sauls Lisazo būs ļaunais http!!!
Kolunga noprotu būs galvenais!!!!

Es arī tā teicu, ceru, ka mēs uzminējam... ;)

0

38

rubi написал(а):

Es arī tā teicu, ceru, ka mēs uzminējam... ;)

Tas ir zināms skaidri es izlasīju info!!!!!!Lisazo būs ļaunais garantēts, kolunga galvenais!!Es to lasīju univision.com!!!

Отредактировано mmaarriiaa (03.07.2007 23:16)

0

39

Nu foršīīī, ka Kolunga galvenais. :D Nu patiesībā pēc tās afišas tā arī izskatās!! ;)

0

40

Paloma написал(а):

Nu foršīīī, ka Kolunga galvenais. :D Nu patiesībā pēc tās afišas tā arī izskatās!! ;)

Tas ir zināms skaidri,ka galvenais un pēc bildes ar var spriest,jo viņš ir centrā visam!!!Man jau prieks,kad uzņems to filmu noteikti noskatīšos!!!!
Jo cik esmu redzējusi bildes viņa jau tiek uzņemta!!!!!
Man tik liels prieks,ka tur Kolunga,jo viņu vnk dievinu jau sen un domāju,ka tas nekad nebeigsies!!!!!

Отредактировано mmaarriiaa (04.07.2007 01:19)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Nedēļas foto » 27. nedēļas 2007 foto ir...