TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Foruma bilde :)

Foruma bilde :)

Сообщений 201 страница 206 из 206

201

Nju, vajadzēs saukt palīga tavu mūzu. :D Tiešām ļoti ceru, ka atgūsisi savu iedvesmu. ;)

0

202

Nezinu vai pat iedvesmā vaina, vienkārši nerakstās! :( Tāda saj'ta, ka pēkšņi vairs nemāku rakstīt. :/

0

203

Paloma написал(а):

Tāda saj'ta, ka pēkšņi vairs nemāku rakstīt.

Tam es neticu. ;) Tu māki rakstīt! Un kā vēl māki!  :yes:

0

204

piekrītu Raganiņai ;) Paloma nevar nemācēt rakstīt ;) tiklīdz viņas rokas pieskaras pildspalvai un lapai, tad nevar nerasties kautkas skaists :) tāpat kā vēl daudzām mūsu autorēm :)

smuki - man patīk gan skins, gan bilde :)
nju par konkursu runājot - priecājos, ka tā pabeigšana vairs uz mani neattiecas un varu mierīgi nodarboties ar citiem darbiņiem ;)

Отредактировано aNgeL (15.11.2007 17:08)

0

205

Ragana написал(а):

Tam es neticu.  Tu māki rakstīt! Un kā vēl māki!

aNgeL написал(а):

Paloma nevar nemācēt rakstīt  tiklīdz viņas rokas pieskaras pildspalvai un lapai, tad nevar nerasties kautkas skaists

aNgeL - vai tik šis nebūtu viens no mana Skype zemniak gadījumiem? :D Un atgad ir jau 2 cilvēki... Ufff.. Bet nu tiešām nezinu, kas man notika, nepatīk kā veidojas teikumi. Nu ja vēl ne Secreto, moš savādāk būtu.. Laaaab, redzēs.. Jūs vismaz mani iedvesmojat uz vēlēšanos rakstīt. Kā būs ar spēju un varēšanu - nesolu. ;)

0

206

Paloma написал(а):

vai tik šis nebūtu viens no mana Skype zemniak gadījumiem?

eeem.. sorry, par manu atmiņu  :blush:  raxti, raxti.. centies!!!!!!!!!!

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Foruma bilde :)