TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Foruma bilde :)

Foruma bilde :)

Сообщений 141 страница 160 из 206

141

Nu neviens nav ideāls, bet vismaz labāk kā pirmais. :P Liec, kurš Tev labāk patīk! Man it kā pēdējais liekas vissakarīgākais, bet.. You're the boss. :D  :friends:

http://rn.foto.radikal.ru/0709/3f/c23e40c97c90t.jpg

http://rn.foto.radikal.ru/0709/1b/ffaab4bc0cb7t.jpg

http://rn.foto.radikal.ru/0709/7d/ef625368488dt.jpg

0

142

Visi smuki, tik pirmajā nepatīk, ka galvas nograuzītas augšējiem. Man jau galvenais, ka Marats un Pepija kopā un abi tik smuki... :D

0

143

Forša bildīte. :) Amuletiņš ir un SDA arī. Vēl tikai vakar domāju, ka drīz laikam mainīs bildi, šodien atnāku un jau ir. :D
Ja kādā no nākošajām bildēm parādītos arī Rūbija es būšu tikai priecīga. :P

0

144

Foršas bildes! ;)
Bravo!!!  :clapping:

0

145

Nu kad es uztaisīšu foruma bildi (nevis konkursa varoņu) tad būs tur arī Rūbija - esat mierīgas, mīļās manas! :D

0

146

Paloma написал(а):

Nu kad es uztaisīšu foruma bildi (nevis konkursa varoņu) tad būs tur arī Rūbija - esat mierīgas, mīļās manas!

:yahoo:

0

147

Paloma написал(а):

Nu kad es uztaisīšu foruma bildi (nevis konkursa varoņu) tad būs tur arī Rūbija - esat mierīgas, mīļās manas!

Pievienojos Raganai:  :yahoo:

0

148

man no palomas bildēm visla'bāk patīk trešais variants ar skaisti pieskaņotajiem burtiem un zvaigzītēm

0

149

super, super, super ir visi wallpaper ;) literatūras mani vispār sajūsmina.. un tāds gods, ka to mans paglupais teikums rotā :D  :blush:

0

150

Oj, izbeidz aNgeL. Tas jau tagad kļuvis par īstu saukli konkursam!!!! Man dikti patīk. Laikam manu taibreiku tur bija visgrūtāk iepīt - nekā spāniska... :D

0

151

Bet man Marats nedaudz latiņamerikāni atgādina ar savu iedugumu un tumšiem matiem, nelielu bārdiņu... ;)

0

152

rubi написал(а):

Bet man Marats nedaudz latiņamerikāni atgādina ar savu iedugumu un tumšiem matiem, nelielu bārdiņu...

vovo... Man viņš reizēm šķiet līdzīgs Mauricio Aspem... :D

0

153

Es Mauricio nepazīstu, :blush: bet man Marats tā un tā šķiet nereāli pievilcīgs, :heart:  un neskatoties uz to, ka viņš ir tennisists, es viņu domās uzskatu par aktieri... :D (Tiebreaka vaina... :D)

0

154

yeey, Gabrielito ir  :ok:

0

155

super bilde!!!!!! apsveicu to, kursh to paveica!!!! un davaju tam tris buchas :kiss: :kiss: :kiss:
es jau laikam zinu, kuram shi bilde pieder.... nu bet tik un taa...  :rolleyes:

a vispaar tagad 2 bildes - nosaakuma nodomaaju man dators gljuchiii :D

0

156

:rofl:

0

157

ko es tik njirdziigu pateicu????

;)

P.S. man tev lugums driz buus albalonga....  :rolleyes:  driz sanjemsi vestuliti ;)

0

158

albalonga написал(а):

Oj, izbeidz aNgeL. Tas jau tagad kļuvis par īstu saukli konkursam!!!! Man dikti patīk. Laikam manu taibreiku tur bija visgrūtāk iepīt - nekā spāniska...

Paldiesinjj  :blush:  :friends:  sorry,, man bik ir pēdējā laikā uznācis pesimisms ;)  :blush:

0

159

aizmirsu piebilst - ar tiebreak tiešām bij pagrūti - jo nav tik romantisks apzīmējums.. :D bet es vienkārši uzreiz uzraxtīju teikumu un vārdi paši iepinās ;) patiesībā vēl grūtāk man bij ar soy yo  :blush:  tie ir sākuma vārdi un no tiem ir atkarīgs viss pārējais.. tāpēc tā ;)

0

160

aNgeL написал(а):

sorry,, man bik ir pēdējā laikā uznācis pesimisms

nu man jau liekas ka ers pēdējā liakā esmu optimiste par spīti savām nejaukajām galvas sāpēm visu laiku vairāk vai amzāk smaidu

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Foruma bilde :)