TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Foruma bilde :)

Foruma bilde :)

Сообщений 161 страница 180 из 206

161

pinocchio написал(а):

nu man jau liekas ka ers pēdējā liakā esmu optimiste par spīti savām nejaukajām galvas sāpēm visu laiku vairāk vai amzāk smaidu

smaidīt jau es arī smaidu - bez smaida cilvēki mani neiedomājas :D respektēju, ka pēdējā laikā esi optimiste - tā ir dikti laba pārliecība un ir jātic krāsām, lai viss izdotos ;)  :friends:

0

162

Forūma bilde ir vnk lieliska! Paldies par Rūbiju, Cuando seas mia un SDA! :) Luna La Heredera arī ir lieliska bilde - no manas mīļākas 1. sērijas, PDG - arī skaista bilde, tā bija pirmā, kura man iekrita acīs, kad es tikko pamanīju jauno foruma bildi!!! ;) Viss ir ļoti skaists! Paldies!!!  :rose:

0

163

Man arī ļoti iepatikās jauna bilde ! ! !  :D
Bet laikam jau tu nemaz nekāki uztaisīt tā ka nepatīk!!!!  :)

0

164

Paldies, meitenes. Man prieks, ka jums patīk! :D

0

165

ja ja jaaaaa, piekriitu. bilde vienkarshi super... ljoti iepatikaas!!! ;)
un visi musu galvenie miilulji... :ok: malacis...

:kiss:

0

166

man ļoti patīk jaunā bilde!!!!Pasion tur arī ir!!!!Vnk super!!!

0

167

Paldies Juļčik un mmaarriiaa - man prieks, ka jums patīk!!!!!!!!! :dance:

0

168

Nu es jau teicu, bet varu vēl atkārtot - man ļoooti patīk!!! O, un nomainīji SDA bildi - tagad daudz labāk!! Super! Malacis! Un tik pieskaņots! :)

0

169

Un vēlreiz - paldies, Palomiņ!!! :D

0

170

nevaru nepiekrist!!! Bilde ir tiešā, izdevusies, un tā kā es pamanīju, ka nemāku ar rāmīšiem bildes kopā salikt, tad vēl vairāk apbrīnoju, ka Tev tik labi izdevies ;) tā ka ņemšu no Tevis piemēru un arī trenēšos " rāmīšu" bildes :D bet super foruma bildīte - izvēlēties seriāli, krāsas.. :)

0

171

Tātad skatījos Lednikovij period.. Tēma - Parīze.. Un nu vienkārši uznāca tād iedvesma, ka tapa šis te...
http://i040.radikal.ru/0710/9f/e797fe10d292t.jpg

0

172

:ok: tāds rudenīgi skaists tev izdevies paloma!!! man ļoti patīk!!!! :give_heart:

0

173

Oj, cik smuki, mīlulīt... Gribās tavu uzlikt, bet savu negribās vēl pagaidam ņemt nost...

Starp citu - foruma oficiālā dzimšanas diena ir 12. novembris. Vajadzētu tur ar kādu īpašu bildi...

0

174

Paturi, paturi vēl savu!!! :) Hmm, nu skatīsimies, mēģināšu ko izdomāt līdz 12.nov. :)
Hm, un te bik pielabots - es jau domāju, ka kaut ko aizmirsīšu.. :D
http://i041.radikal.ru/0710/6d/db4fbca4983bt.jpg

0

175

Man ļoooti patīk! :D Beizot arī Rūbija tika bildē. Un vispār viss tik pieskaņots, ka patīk pilnīgi viss! :)
Un Palomas bilde arī super. Fēbe&Kouls, Rūbija&Alehandro... Man tak neko citu vairs nevajag, lai justos laimīgai! :D
Un vēl Katja&Andrejs, par kuriem šobrīd fanoju. Hūlija&Gabriels-tik mīli.:) Un parējie vienkārši skaisti!  :clapping:

0

176

Nu Katju un Andreju ieliku domājot par aNgeL. :D Bet prieks, ka arī Tev patīk. :)
Un vispār - visām paldies!! :)

0

177

Man ļoti patīk!!!!Viņā ir viss tieši tas,kas mani ļoti iepriecina!!!!!!!

0

178

Oj, Palomiņ, es jau neko neteicu, bet tu pati atcerējies un ieliki un alabalonga tagad izkusa... Paldies, mīlulīt - tas ir tik jauki, ka jūs tā respektējat manas kaprīzes... :laimigs:

0

179

:kiss:  :kiss:  :kiss:  Nu kā neielikt karalienes mīļāko pāri? Tas tak ir noziegums pret valsti. :D
A zini ko? Karneolai arī novembrī dzimšanas diena.  :rofl:

0

180

Paloma написал(а):

Nu Katju un Andreju ieliku domājot par aNgeL.

:kiss:  :kiss:  :kiss:  cik mīļi!!!!! un vispār bilde baigi smuka!!! ah, ļoooti ;) Tu mums esi milzonīgs talants :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Foruma bilde :)