Tagad vēlreiz skatos šo telenoveli. Ak! :love; Nu superīgs, superīgs. Jau līz 36. sērijai tiku. (skatos visas pēc kārtas, bet izlaižot Līzu. Nepatīk man viņa, un Līzu ar Andreju rāda vairāk nekā pusi no sērijas
) Kaut arī dievināju/dievinu/dievināšu Rubi, tomēr Nabaga Nastja laikam ir mana mīļāka telenovele. Rubi - ir labāka galvena varone. Telenovelei (izņemot CSM un Zorro) ir labāka dziesma, titri. Tomēr Rubi man nebija mīļākas varoņu mīlestības līnijas. Es skatījos tikai uz Rubi un kas notiek viņai apkārt - visas tās mahinācijas u.t.t.
Alehandro man nepatīka, Ektors pēc rakstura arī pārstāja patīkt.
Tomēr telenovele bez galvenas mīlestības līnijas, nav jau tā telenovele. Galvenais ir mīlestība. Rubi ir labāka telenovele - tieši sižeta dēļ. Tomēr "Nabago Nastju" mīlu par tiem laikiem, aktieriem, arī sižetu un mīlestības līnijām.
Man, kā jau teicu, patīk Aleksandrs II, Natasha un Anna Vladimirs. Tomēr arī patīk vērot citus varoņus, kā papildīnājumu telenovelei. Man mīlulis, protams, ir Korfs. Man patīka tas, kā viņš mainījās. Tas notika pakāpeniski. Bieži telenovelēs varonis ir vai slikts vai labs. Ir tā, ka varonis cenšas savaldīt savas jūtas, bet nevar. Te ir citādi, ne tā kā visur. Tas mani arī piesaista.
Šajā telenovelē Korfs pats nezina par savām jūtām, arī mēs (skatītāji) sākumā par to vispār nekā nezinājām. Varonis tikai pamazām tas izrādīja, mums rādīja viņa garastāvokļa maiņu. Viss ir nospēlēts perfekti, līdz pēdējam sīkumam. Galvena ir līnija visas telenoveles garumā bija intriga. Tas arī piesaistīja. Tie Vladimira pārdzīvojumi, greizsitdība, dusmas. Man patīk viņš kā aktieris. Talants ir un vēl kāds. Ir viegli nospēlēt visiem jau labi pazīstāmus galvenos varoņus, kuri visi ir līdzīgi, tipiski, pēc viena prototipa. (biežāk - lovelasi, bagātnieki, kuri iemīlās un kļūst atbildīgāki. Uzreiz, nezinu kāpēc, atceros Eduardo no "Rebekas", "Marimaru", daļēji "Rosalindu", "Mežonīgu enģeli", "Privilegio de Amar" u.t.t.) Nospēlēt varoni, kurš mums pēc rakstura ir noslēpums ir ļoooti grūti. Tieši Korfa dēļ iemīlēju šo telenoveli. Vienmēr, skatoties telenoveles, pārdzīvoju vairāk par galvenajām varonēm. Skatoties "Nabaga Nastja" pārdzīvoju par Vladimiru. Man liekas, ka uz viņu te ir lielākais akcents, pat neskatoties uz telenoveles nosaukumu.
Бедная Настя/ Nabaga Nastja (Krievija,2003-2004)
Сообщений 21 страница 40 из 42
Поделиться2104.04.2008 23:53
Поделиться2206.08.2008 00:40
Kāds nezin, kur i-netā var noskatīties šo telenoveli? Meklēju youtube.com, bet tur ir tikai nedaudzi šīs telenoveles fragmenti, bet es vēlētos atkal noskatīties no sākuma līdz beigām!!! Бедная Настя ir mans visu laiku mīļākais krievu seriāls!
Поделиться2308.08.2008 17:47
Šeit vajadzētu būt atrodamiem visiem video, video sadaļā Es vismaz kādreiz no šejienes lādēju!!! Kādreizn ebija viss, bet tagad domāju, ka jābūt!
Ak, man pašai sagribējās kaut ko no Nastjas paskatīties, cik mīļš seriāls man šis bija
Поделиться2413.08.2008 15:07
Mīļš paldies!
Tikko iemetu aci un tur ir viss seriāls!
Поделиться2513.08.2008 15:08
Bija prieks palīdzēt!! Es tak todien paskatījos pāris klipus BN... Un arī to, kas tur viens tāds ir 4 daļās supergarš ar fragmentiem, viņu tekstiem utt. - fantastisks! Dievinu Korfu!
Поделиться2613.08.2008 15:11
Es arī!!!
Поделиться2713.08.2008 15:14
hihihihi, ir iespējams arī nedievināt?
Поделиться2813.08.2008 15:19
Varbūt kādam ir!!!
Man no sākuma labāk patika Repņins, bet tgd jāpadomā kapēc!
Korfs vislabākais!!!
Поделиться2913.08.2008 15:35
Es vienmēr esmu domājusi, nez kā man butu, ja būtu kārtīgi no sākuma skatījusies seriālu. Kā es uztvertu Repņina nomaiņu pret Korfu? Vnk es kaut cik sāku skatīties kaut kur pie vidus, pat nezinu no kuras vietas, laukos aiz neko darīt. Un iemīlējos vienā mirklī seriālā tikai kad redzēju sēriju ar bildinājumu. Tas bija tik fantastiski skaisti, izjusti, spēcīgi, ka es biju beigta! un protams, pilnīgi un galīgi atdevusi sirdi vienīgi Korfam!
Vēlāk jau tikai no sākuma redzēju un visu pēc kārtas, zinot, ka Repņins ir tikai pārejošs fakts pirms Korfa.
Поделиться3013.08.2008 16:09
Ja godīgi, jāsāk domāt kāpēc es no patikšanas uz Repņinu pārgāju pie patikšanas uz Korfu! Neatceros! Varbūt fakts bija tas, ka Korfa nejaukā (jā, to tā varētu nosaukt) attieksme pret Aņu, īstenībā bija mīlestība! Mīlestība, ko viņš nevēlējās izrādīt...pēc tam jau viņa greizsirdība! Vēlāk jau arī Aņas attieksme pret Korfu mainījās! Es nevaru, pilnīgi skudriņas skrien pār ķermeni jau tikai par šo seriālu domājot! Man šausmīgi patika un patīk vēl jo projām!
Поделиться3125.12.2008 23:46
Man pēkšņi uznāca vēlme skatīties Nabaga Nastju!
Bet...adresē ''http://www.serialnastya.com/ '' es varu nolādēt tikai pirmās 3 sērijas, bet tālāk nekādīgi nesanāk! Varbūt ir vēl kāda cita iespēja kur skatīties/ lādēt sērijas?
Поделиться3214.01.2009 21:09
Es liku linkus šīs telenoveles arhīvā. Pati jau noskatījos visu telenoveli, kura ir diezgan labā kvalitātē.
Поделиться3328.11.2013 15:56
Vaka nomaratonēju Vladimira un Annas momentus. Mamochki, atceros, ka skatījos, kas pa tv rādīja, man patika Anna/Miša. NJA, KUR MAN BIJ PRĀTS??? Tur neviens cits pairings kā Anna/Vova būt nevarēja Skatījos un tauriņi vēderā lidinājās
Nezinu vai krievi spēs kādreiz labāku seriālu uztaisīt...
Поделиться3428.11.2013 16:35
man atkal bija pairings Anna ar to troņmantinieku
Поделиться3528.11.2013 17:17
Naaah, troņmantniekam manuprāt vislabākā saskaņa bij ar Natalī, Mišas māsu
Поделиться3628.11.2013 17:21
pēc tam, bet sākumā es viņu ar Aņu šipoju.
Поделиться3828.11.2013 20:01
Ah, atgādināji man, ka man stāv datorā ielādēts šis seriāls...
Es pirmo reizi, kad skatījos, sāku kaut kur no vidus, ne no paša sākuma, līdz ar to man uzreiz bija Anna ar Vovu, nevis Mišu. Nezinu, kas būtu bijis, ja būtu sākusi no sākuma skatījusies.
Eh, sakārdināji... Varbūt saiedvesmošos, kad izlasīšu to sēriju, kuru tu iesāki... Es ar ielādēju un sākšu šovakar.
Поделиться3928.11.2013 21:00
Jā, es arī skatījos šo seriālu dikti un man jau no paša seriāla sākuma patika Anna/Vova, lai gan vienu brīdī vēlāk man patika arī Miša, bet ar laiku viņš man sāka pamatīgi kaitināt, jo visu laiku jaucās pa vidu Annai&Vovam (kaut arī viņš nebija vienīgais), taču, atceros, cik ļoti man bija žēl, ka viņi visu laiku nevarēja būt kopā, bet beigās tomēr palika kopā!
Naaah, troņmantniekam manuprāt vislabākā saskaņa bij ar Natalī, Mišas māsu
Pilnīgi tev piekrītu, cravey, jo man arī liekās, ka viņiem bija vislabākā saskaņa, tāpēc viņi bija un ir mans otrais mīļākais pāris šajā seriālā aiz Annas&Vovas, tikai žēl, ka viņi beigās nepalika kopā!
Vaka nomaratonēju Vladimira un Annas momentus.
Es arī te vienu brīiī maratonēju gan Annas&Valdimira ainas, gan Natālijas&troņmantnieka Aleksandra ainas, bet es to darīju youtubē - tur daži tik smuki video bija!
Поделиться4028.11.2013 23:07
bet es to darīju youtubē - tur daži tik smuki video bija!
Jap, youtube baigi labs viens channel, kur tieši visi Annas/Vovas galvenie momeni izvilkti sākot ar pimo sēriju:
http://www.youtube.com/user/neeve80/videos
Es, lai gan jau vakar nomaratonēju, tomēr atkal gribas, bilan, man tagad kaut kāds krievu melodrāmu periods uznācis Nu i labi, no vienas puses, vismaz krievu val var atkārtot
Kā man patīk šitas almost kiss moments
Bet šis ir sirdi plosošs moments, bana, Daņila šeit vnk SPĪD, viņa aktierspēle - WOOOOW