TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » The little mermaid / Mazā nāriņa

The little mermaid / Mazā nāriņa

Сообщений 61 страница 76 из 76

61

aijux007 написал(а):

apmēram 2-4h ar vilcienu

tad 2 vai 4? :D starpība diezgan liela :D

0

62

missy написал(а):

kur Tu dzīvo? Ilgi gan Tev jākratās.

es dzīvoju līvānos, jeb, konkrētāk sakot pie līvāniem.....jersikā! nu un ja kāds nezoina līvāni ir starp depili un jēkabpili!

missy написал(а):

Nu tas ir slikti, ja atpakaļ nevar tikt. Ja Tu tiešām vari kaut kur palikt, tad jau viss kārtībā.

jā!!  :sorry: slikti! bet...kaut arii....var jau arii patiešām pie māsas palikt ja kas!

0

63

angelina написал(а):

tad 2 vai 4?  starpība diezgan liela

kā ar kuru vilcienu.....ar lēno 3h bet ar exspresi 2h

0

64

aijux007 написал(а):

es dzīvoju līvānos, jeb, konkrētāk sakot pie līvāniem.....jersikā! nu un ja kāds nezoina līvāni ir starp depili un jēkabpili!

Nu diezgan patālu, jā.

aijux007 написал(а):

slikti! bet...kaut arii....var jau arii patiešām pie māsas palikt ja kas!

Ja ir māsa, tad labi, bet vakaros neiet vilcieni?

0

65

missy написал(а):

bet vakaros neiet vilcieni?

pēc tā ko skatījos 1188 tad pēdējais atiet no rīgas 17.25... :(

0

66

missy написал(а):

Man patiktu arī tāds variants: Mēs visas satiekamies kaut kur, piemēram, stačukā (tas būtu ērti tām, kas brauc uz Rīgu) un ejam uz kādu kafejnīcu. Var uz "Čilli picu", kas tur pat blakus vai arī uz kino varam aiziet (tas būtu tā pa tēmu īstenībā-kaut kas tuvs telenovelēm). Vai nu arī rīdzinieces mums var parādīt kādas foršas vietas, kur aiziet un ja labs laiks,tad varam pavazāties pa Vecrīgu un nopirkt saldējumu.

Nu principā man galvā grozījās līdzīgas idejas. Bet pēdējā laikā neesmu spējīga neko konkrēti izdomāt un atstāju organizēšanu citu rokās. Bet gan jau skola atdzīs atpakaļ. Lai gan man jau patīk organzēt. Un šī ideja ļoti patīk. Tā teikt - vienkarši, bet skaisti.  :D

0

67

danna написал(а):

Bet pēdējā laikā neesmu spējīga neko konkrēti izdomāt un atstāju organizēšanu citu rokās.

Jā man tas pats. Vispār man patīk kaut ko organizēt, bet no otras puses atkal jauzņemas daudz atbildības.

danna написал(а):

Tā teikt - vienkarši, bet skaisti.

Nu ja, nevajag jau neko sarežģīt. :)

0

68

missy написал(а):

Vispār man patīk kaut ko organizēt, bet no otras puses atkal jauzņemas daudz atbildības.

Nu man jau arī. Bet nu vismaz skolā tad, ja kas sajūk, aizmirstas viss birst uz manu galvu. Nu es parasti izteiktāk organizēšanā esmu, kā mamma saka - ēzelītis. Kad ir grupu darbs, tad uz skolu stiepju masiem ekipējumu, pat ragavas, katlus un ko tik vēl neesmu nesusi...  :rofl:

missy написал(а):

Nu ja, nevajag jau neko sarežģīt.

Jap. Bet tad nevajag izveidot kādu tēmu vai aizsūtīt privāto mesidžu katram un pajautāt - vai būs cilvēku atskausme. Vai vērts to ir darīt.

0

69

danna написал(а):

Kad ir grupu darbs, tad uz skolu stiepju masiem ekipējumu, pat ragavas, katlus un ko tik vēl neesmu nesusi...

:rofl:

danna написал(а):

Jap. Bet tad nevajag izveidot kādu tēmu vai aizsūtīt privāto mesidžu katram un pajautāt - vai būs cilvēku atskausme. Vai vērts to ir darīt.

Piekrītu! Galvenais vajag izdomāt.
Bet kaut kā es nejūtu pārāk lielu cilvēku vēlmi...

0

70

missy написал(а):

Bet kaut kā es nejūtu pārāk lielu cilvēku vēlmi...

Nu it kā jā. Bet tur jau var vainot vasaru un vasaras kūtrumu. Bet tur jau tā lieta, ka citu galvā neielīdīsi - ir jāparasa. Un vispār - nav jēga te ķēpāties ar privātajiem mesidžiem, bet jāizveido atsevišķā tēma un tur tā kārtīgi uzzināsim - kas grib, kād un kā.  ;)

0

71

danna написал(а):

Nu it kā jā. Bet tur jau var vainot vasaru un vasaras kūtrumu. Bet tur jau tā lieta, ka citu galvā neielīdīsi - ir jāparasa. Un vispār - nav jēga te ķēpāties ar privātajiem mesidžiem, bet jāizveido atsevišķā tēma un tur tā kārtīgi uzzināsim - kas grib, kād un kā.

Jāsāk kādam rīkoties un es domāju, ka tad jau viss notiksies (es tā ceru patiesībā).

0

72

missy написал(а):

Jā man tas pats. Vispār man patīk kaut ko organizēt, bet no otras puses atkal jauzņemas daudz atbildības.

un tad parasti vŗl kaut kas nepatīk, un tev par to pārmet

0

73

:yes: Ideju par satikšanos es noteikti atbalstu. :D
Interesanti, kura aktrise(ja tāda bija) kļuva par jaunās nāriņas prototipu?

0

74

Ragana написал(а):

Interesanti, kura aktrise(ja tāda bija) kļuva par jaunās nāriņas prototipu?

ahaa... tas ir ljoooti interesanti.. :D

0

75

Lorena ar sarkaniem matiem  :lol:

0

76

angelina написал(а):

Lorena ar sarkaniem matiem

cik es sapratu, tad °runa bija par Melodiju un vinjai ir melni mati ;)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » The little mermaid / Mazā nāriņa