apmēram 2-4h ar vilcienu
tad 2 vai 4? starpība diezgan liela
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » The little mermaid / Mazā nāriņa
apmēram 2-4h ar vilcienu
kur Tu dzīvo? Ilgi gan Tev jākratās.
es dzīvoju līvānos, jeb, konkrētāk sakot pie līvāniem.....jersikā! nu un ja kāds nezoina līvāni ir starp depili un jēkabpili!
Nu tas ir slikti, ja atpakaļ nevar tikt. Ja Tu tiešām vari kaut kur palikt, tad jau viss kārtībā.
jā!! :sorry: slikti! bet...kaut arii....var jau arii patiešām pie māsas palikt ja kas!
kā ar kuru vilcienu.....ar lēno 3h bet ar exspresi 2h
es dzīvoju līvānos, jeb, konkrētāk sakot pie līvāniem.....jersikā! nu un ja kāds nezoina līvāni ir starp depili un jēkabpili!
Nu diezgan patālu, jā.
slikti! bet...kaut arii....var jau arii patiešām pie māsas palikt ja kas!
Ja ir māsa, tad labi, bet vakaros neiet vilcieni?
bet vakaros neiet vilcieni?
pēc tā ko skatījos 1188 tad pēdējais atiet no rīgas 17.25...
Man patiktu arī tāds variants: Mēs visas satiekamies kaut kur, piemēram, stačukā (tas būtu ērti tām, kas brauc uz Rīgu) un ejam uz kādu kafejnīcu. Var uz "Čilli picu", kas tur pat blakus vai arī uz kino varam aiziet (tas būtu tā pa tēmu īstenībā-kaut kas tuvs telenovelēm). Vai nu arī rīdzinieces mums var parādīt kādas foršas vietas, kur aiziet un ja labs laiks,tad varam pavazāties pa Vecrīgu un nopirkt saldējumu.
Nu principā man galvā grozījās līdzīgas idejas. Bet pēdējā laikā neesmu spējīga neko konkrēti izdomāt un atstāju organizēšanu citu rokās. Bet gan jau skola atdzīs atpakaļ. Lai gan man jau patīk organzēt. Un šī ideja ļoti patīk. Tā teikt - vienkarši, bet skaisti.
Bet pēdējā laikā neesmu spējīga neko konkrēti izdomāt un atstāju organizēšanu citu rokās.
Jā man tas pats. Vispār man patīk kaut ko organizēt, bet no otras puses atkal jauzņemas daudz atbildības.
Tā teikt - vienkarši, bet skaisti.
Nu ja, nevajag jau neko sarežģīt.
Vispār man patīk kaut ko organizēt, bet no otras puses atkal jauzņemas daudz atbildības.
Nu man jau arī. Bet nu vismaz skolā tad, ja kas sajūk, aizmirstas viss birst uz manu galvu. Nu es parasti izteiktāk organizēšanā esmu, kā mamma saka - ēzelītis. Kad ir grupu darbs, tad uz skolu stiepju masiem ekipējumu, pat ragavas, katlus un ko tik vēl neesmu nesusi...
Nu ja, nevajag jau neko sarežģīt.
Jap. Bet tad nevajag izveidot kādu tēmu vai aizsūtīt privāto mesidžu katram un pajautāt - vai būs cilvēku atskausme. Vai vērts to ir darīt.
Kad ir grupu darbs, tad uz skolu stiepju masiem ekipējumu, pat ragavas, katlus un ko tik vēl neesmu nesusi...
Jap. Bet tad nevajag izveidot kādu tēmu vai aizsūtīt privāto mesidžu katram un pajautāt - vai būs cilvēku atskausme. Vai vērts to ir darīt.
Piekrītu! Galvenais vajag izdomāt.
Bet kaut kā es nejūtu pārāk lielu cilvēku vēlmi...
Bet kaut kā es nejūtu pārāk lielu cilvēku vēlmi...
Nu it kā jā. Bet tur jau var vainot vasaru un vasaras kūtrumu. Bet tur jau tā lieta, ka citu galvā neielīdīsi - ir jāparasa. Un vispār - nav jēga te ķēpāties ar privātajiem mesidžiem, bet jāizveido atsevišķā tēma un tur tā kārtīgi uzzināsim - kas grib, kād un kā.
Nu it kā jā. Bet tur jau var vainot vasaru un vasaras kūtrumu. Bet tur jau tā lieta, ka citu galvā neielīdīsi - ir jāparasa. Un vispār - nav jēga te ķēpāties ar privātajiem mesidžiem, bet jāizveido atsevišķā tēma un tur tā kārtīgi uzzināsim - kas grib, kād un kā.
Jāsāk kādam rīkoties un es domāju, ka tad jau viss notiksies (es tā ceru patiesībā).
Jā man tas pats. Vispār man patīk kaut ko organizēt, bet no otras puses atkal jauzņemas daudz atbildības.
un tad parasti vŗl kaut kas nepatīk, un tev par to pārmet
:yes: Ideju par satikšanos es noteikti atbalstu.
Interesanti, kura aktrise(ja tāda bija) kļuva par jaunās nāriņas prototipu?
Interesanti, kura aktrise(ja tāda bija) kļuva par jaunās nāriņas prototipu?
ahaa... tas ir ljoooti interesanti..
Lorena ar sarkaniem matiem
Lorena ar sarkaniem matiem
cik es sapratu, tad °runa bija par Melodiju un vinjai ir melni mati
Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » The little mermaid / Mazā nāriņa