o, tagad ieraudziiju, ka ir veel , taalaak lasiishu
28. augusta sērija
Сообщений 21 страница 40 из 45
Поделиться2228.08.2007 16:59
Nu shii teema, mani ir ieintereseejusi
yahooo.. un es smaidu :yahoo: man prieks, ka kādu esmu ieinteresējusi vēl viena māņticīga lieta ko esmu pētījusi bija skaitļi - tas bij mans ZPD tā ka esmu ziglītota arī šajā jomā, lai gan sāku piemirst.. bet taisot darbu pat juku prātā - skaitļu tik daudz pasaulē un visur tos ieraugot mēgināju atcerēties ko kāds nozīmē, kādas īpašības neteikšu, ka īpaši tam visam ticu - vispār nav tā ka ticu visām mistiskajām lietām, taču tieši tāpēc piesaista, ka dzīvē gluži tā nenotiek (kā Amuletā, tāpēc patīk vismaz pa TV skatīties un sapņot ) un par daļu mistikas nevar teikt ka tā ir realitāte un nevar teikt, ka tā arī nav- paliek vien mistiski..
Поделиться2328.08.2007 17:05
Raganām mēdza būt arī bērni un baznīca nekad pret apsūdzēto bērniem neizturējās ar līdzjūtību, pret raganu bērniem izturējās īpaši brutāli. Šos bērnus parasti sodīja un spīdzināja par buršanu, meitenes, kad viņām palika deviņi gadi un zēnus, kad tiem palika desmit. Jaunākus bērnus spīdzināja, lai tie liecinātu pret saviem vecākiem. Pat divu gadu veca bērna liecību uzskatīja par vērā ņemamu un iespējamu, kas netika uzskatīts par pieņēmumu cita veida prāvās.
Aarpraac, nu pilniiigi baisi paliek
Visu sho lasot pat aukstums veederaa uznaak...
re ku..tas interesantākā info, lai gan protams ļoti baisa... sorry, ja pabojāju nervus.. bet to izlasot tiešām var priecāties par savu dzīvi..
jaa, tieshaam ljoti baisa, bet vizmaz tagad daudz ko jaunu uzzinaaju LIELS PALDIES par informaaciju :friends: Jaa , priecaaties par savu dziivi tiehsaam var
Поделиться2428.08.2007 17:15
yahooo.. un es smaidu man prieks, ka kādu esmu ieinteresējusi vēl viena māņticīga lieta ko esmu pētījusi bija skaitļi - tas bij mans ZPD tā ka esmu ziglītota arī šajā jomā, lai gan sāku piemirst.. bet taisot darbu pat juku prātā - skaitļu tik daudz pasaulē un visur tos ieraugot mēgināju atcerēties ko kāds nozīmē, kādas īpašības neteikšu, ka īpaši tam visam ticu - vispār nav tā ka ticu visām mistiskajām lietām, taču tieši tāpēc piesaista, ka dzīvē gluži tā nenotiek (kā Amuletā, tāpēc patīk vismaz pa TV skatīties un sapņot )
Es arii ne ljoti ticu mistiskajaam lietaam, bet jaa, tieshi taapeec ir interesanti
Amuletu- skatiities man iipashi nebija laika , bet cik nu esmu redzeejusi ( nav daudz) , man patika Interesanta ir shii magjija un viss ap to
un par daļu mistikas nevar teikt ka tā ir realitāte un nevar teikt, ka tā arī nav- paliek vien mistiski..
:yes: interesanti
Отредактировано Ilze (28.08.2007 17:20)
Поделиться2528.08.2007 17:29
nju būsi gudrāka vēsturē
ja laikam jau esmu tagad
Поделиться2628.08.2007 17:30
Interesanta ir shii magjija un viss ap to
Amuletā man patīk ka viss magiskais ir pilnīgi pārdomāts un perfekti uztaisīts - gan simboli, zīmes, grāmata, dēmoni, iepriekšējās dzīves, dzimtas koks, gan paši varoņu vārdi un pārējais - man Amulets ir vislabāk parādītā magija televīzijā
Поделиться2728.08.2007 17:32
par to ka bērnus spīdzināja es vispār biju šokā un vēl joprojām esmu.. tajos laikos toč jumts bij nobraucis pasaulītei... ja tā padomāt - cik tagad daudzi tic magijai un cik daudziem wnk interese par to.. tad jau gandrīz neviena cilvēka nepaliktu mūsdienās.. :/
Поделиться2828.08.2007 17:34
Amuletā man patīk ka viss magiskais ir pilnīgi pārdomāts un perfekti uztaisīts - gan simboli, zīmes, grāmata, dēmoni, iepriekšējās dzīves, dzimtas koks, gan paši varoņu vārdi un pārējais - man Amulets ir vislabāk parādītā magija televīzijā
No taada apraksta, man vien gribeetos, kaadreiz veel skatiites Amuletu, jo maz esmu redzeejusi
Поделиться2928.08.2007 17:37
No taada apraksta, man vien gribeetos, kaadreiz veel skatiites Amuletu, jo maz esmu redzeejusi
savā ziņā man prieks nju gan jau atkārtos vēl lnt.. mhm- kaa parasti "labā " laikā.. ja vien būtu vairāk brīva laika, vai ne? pamanīju, ka tas forumā bieži izskan
Поделиться3028.08.2007 17:43
savā ziņā man prieks nju gan jau atkārtos vēl lnt.. mhm- kaa parasti "labā " laikā.. ja vien būtu vairāk brīva laika, vai ne? pamanīju, ka tas forumā bieži izskan
Jaa gan jau vinji ieliks '' labaa '' laikaa ... jo to vinjiem patiik dariit
Tieshi taa, papildus briivais laiks nodereetu
Поделиться3128.08.2007 20:14
papildus briivais laiks nodereetu
brīvs bridis vienmēr noder..... :yes:
A kas būs šī serjāla vietā???? Vnk interesantiko es palaidīšu garām....
Поделиться3229.08.2007 10:49
A kas būs šī serjāla vietā??
nav ne jausmas :/
nez man tā tagad patīk Alboradu skatīties interesanti, ka Iolita stāvoklī, ka patiesības nāk gaismā.. bet žēl Ipolitas - Antonio būs dusmīgs. brrr.. laikam.. gribu ārtrāk rītdienas sēriju - tik labi beidzās
Поделиться3329.08.2007 19:03
Antonio būs dusmīgs.
tu nekļudijies
Поделиться3430.08.2007 08:31
tu nekļudijies
lasiiju gan anotaacijas, gan ariii taapat skaidrs un logiski ka būs dusmīgs.. brr..
Поделиться3530.08.2007 20:57
Rīt jau pēdējā sērija. . . un tad rītausmas vietā skola. . . .uhh...rītausma labāk...
Поделиться3630.08.2007 21:01
Lisa, paga, Alboradu rādīs vēl 2 nedēļas, es arī lasīju anotācijas (TV un izklaide; Seriāli un kino). Šodien, un vispār visu pēdējo nedēļu to skatījos... Man pietrūkst Luisa skolas laikā... :cray:
Поделиться3730.08.2007 21:15
KOOOOOOOOO??????????????? Biju pilnīga pārliecībā ka rīt ir pēdējā sērija!!!!! Jo tēma par to kurš skatās Alboradu Albalonga teica, ka beigsies pēc piecām nedēļām jeb 3.sept. būs kas jauns. . .. . .
Поделиться3830.08.2007 23:24
Jo tēma par to kurš skatās Alboradu Albalonga teica, ka beigsies pēc piecām nedēļām jeb 3.sept. būs kas jauns. . .. . .
Bet vēl vēlāk viān teica, ka viņai bija licies, ka telenovelei tikai 80. sērijas. Bet izrādās - 90.
Поделиться3931.08.2007 13:01
nju es vēl ceru, ka izdosies pierunāt tēti uzlikt videomagnetafonu.. un ja kas tad būs jālādē un jāskatās pēdējās 10 sērijas
un tad rītausmas vietā skola. . . .uhh...rītausma labāk
es drīzāk teiktu, ka rītausma labāka par mācībam, jo kas attiecas uz skolu kā tādu, tad man patīk- tur jautri, draugi. wnk man traucē tas ka agri jamostas un mājasdarbi, gatavošanās kd
Поделиться4005.09.2007 16:29
Vakar beidzot noskatījos pag.nedēļas 4 sērijas, kas bija ierakstītas. Tādi kontrasti - tik skaisti Ipolita un Luiss un pretī Gaska... :S
-Apsūdzētajam vajadzēja turēt rokās karstu dzelzi. Pēc tam rokas pārsēja un pēc dažām dienām noņēma apsējus, ja apsūdzētajam rokas bija tīras un nebija rētu, tad viņš vai viņa nebija vainīgs.
-Savu nevainību varēja pierādīt, izejot ar vasku piesūcinātā kreklā cauri ugunij, ja vasks nenopilēja, mērķis tika sasniegts.
Man kaut kā izklausās, ka vajadzētu būt ortādi - ja notiek tik brīnumainas lietas, tad ir ragana... Nu tad vispār cilvēkam nav izredzes pierādīt savu nevainību. Kaut kāds sviests.
-Pēc Bodēna mācības ragana spīdzināšanas laikā varot izspiest trīs asaras un tikai no labās acs. Ja ragana pārstāja raudāt pēc spīdzināšanas, pēc pāris stundām, tad arī to uzskatīja par pietiekamu iemeslu, lai apsūdzēto uzskatītu par raganu, ja viņa tomēr raudāja ilgāk, tas varēja nozīmēt, ka velns tai ir palīdzējis.
Karoče - vienalga kas notiek, bet tu esi ragana un tu mirsi... Kur loģika??? Pfffff...