A man gan patīk viņas jaunie mati...
Pecados Ajenos prezentācija...
Сообщений 21 страница 40 из 44
Поделиться2230.08.2007 15:04
Atriebībā jau ar bij īsi un man šķiet viņai ar īsiem labāk patīk
Cathy pati gan esot teikusi, ka viņai labāk gari patīk, bet šitā viņa demonstrē savu profesionalitāti darbā.
Поделиться2330.08.2007 15:06
Oficiāls info, no kura secinām, ka Geraldīnes Bazanas telenovelē nebūs. Tipa viņa savā vietā ieteikusi savu draudzeni Mariannu Torresu, kura ieņems Geraldīnes vietu. Man Marianna arī ļoti patīk!!!!!!!!!!!!!
TELEMUNDO COMIENZA PRODUCCIÓN DE SU NUEVA NOVELA
"PECADOS AJENOS"
De los creadores de "Tierra de Pasiones" y producida en los Estudios Telemundo de Miami, la novela cuenta con un elenco de primera:
Lorena Rojas, Mauricio Islas, Catherine Siachoque,
Ariel López Padilla, Sonya Smith, Sebastián Ligarde y Lupita Ferrer
Miami, FL – 29 de agosto del 2007- En un evento llevado a cabo anoche en la ciudad de Miami, FL, Telemundo anunció el inicio de producción de su próxima novela original titulada "Pecados Ajenos". Esta nueva novela, grabada en los Estudios Telemundo de Miami, es protagonizada por Lorena Rojas y Mauricio Islas, con un elenco estelar que incluye a Catherine Siachoque, Ariel López Padilla, Sonya Smith, Sebastián Ligarde y Lupita Ferrer. "Pecados Ajenos", prevista para debutar en octubre, es una historia original de Eric Vonn, creador de la exitosa "Tierra de Pasiones".
"Pecados Ajenos" es una historia moderna que narra la vida de Natalia (Lorena Rojas) y Adrián (Mauricio Islas), dos almas gemelas que se encuentran en el peor momento de sus vidas, por lo que se ven forzados a desafiar el destino y una cadena de obstáculos que se interpondrán en su camino.
"Pecados Ajenos" cuenta con un gran elenco, compuesto por: Lorena Rojas, Mauricio Islas, Catherine Siachoque, Ariel López Padilla, Sonya Smith, Sebastián Ligarde, Lupita Ferrer, Carlos Camacho, Alicia Plaza, Chela Arias, Raul Izaguirre, Mildred Quiroz, Arianna Coltellacci, Ximena Duque, Roberto Huicochea, Mayte Vilán, Adela Romero, Nury Flores, Raúl Durán y el elenco juvenil: Mariana Torres, Sofia Stamatiades, Alonso Espeleta, Jencarlos Canela, Roberto Plantier, Eduardo Cuervo, Julio Ocampo, Paloma Marquez, Giovanna del Portillo, Pablo Portillo, Daniel René, Fabio Melanitto, Lorenzo Gómez y Rudy Pabón.
Los exteriores de esta novela se filmarán alrededor de varias locaciones en la Florida, incluyendo Davie, Wellington, Pompano Beach y Palm Beach. La magnífica producción cuenta con la dirección de David Posada y Danny Gaviria; producción general de Martha Godoy y producción ejecutiva de Aurelio Valcarcel.
Telemundo, cadena estadounidense de televisión en español, es la fuente esencial de entretenimiento, noticias y deportes para los hispanos. Transmitiendo una programación singular a nivel local y nacional para el segmento de la población de más rápido crecimiento en los Estados Unidos, Telemundo llega al 93% de los hogares hispanos en 142 mercados a través de sus 16 estaciones, 36 afiliadas y casi 684 sistemas de cable. Telemundo es una propiedad de NBC Universal, una de las compañías de medios y entretenimiento más prominentes del mundo.
Поделиться2430.08.2007 15:55
ārprāc, Lorena ienāca forumā un kārtējo reizi mani sasmīdināja.
viņas domas par kleitu, kura viņai bija prezentācijā.
Dios mio con ese vestido parece que tengo 6 meses de embarazo Jiji.
Отредактировано angelina (30.08.2007 15:55)
Поделиться2530.08.2007 16:04
Nu bet vispār nevar viņai nepiekrist. Man ar likās, ka kleita dara viņu resnāku nekā viņa patiesībā ir. Nu nepatika man tā kleita un viss... Labi, ka arī pati Lore par to pasmējās...
Поделиться2630.08.2007 16:06
nu, lai nu kā - kleita man ļoti patīk, Lore tajā izskatās traki mīļi
Поделиться2730.08.2007 16:09
nu, lai nu kā - kleita man ļoti patīk, Lore tajā izskatās traki mīļi
Nu ja viņa būtu stāvoklī un tajā staigātu, tad izskatītos mīļi. A tā - man labāk Cathy tērps patika...
Поделиться2830.08.2007 18:16
man vienalga liekas mīļi
Поделиться2930.08.2007 19:05
Mans otrais vārds ir Šerloks Holms.................................................................................... Bet trešais - Gregorijs Hauss
Ha-ha-ha... :haha:
Visus labos vārdus savākusi. Te jau gadrīz galva tavā priekšā jānoliec... :haha:
Поделиться3030.08.2007 19:07
Te jau gadrīz galva tavā priekšā jānoliec...
:yes:
Поделиться3130.08.2007 19:19
Tā kā tāda smaidiņa mums forumā nemaz nav - tad iedomājies kā es to daru...
Поделиться3230.08.2007 19:31
Tā kā tāda smaidiņa mums forumā nemaz nav - tad iedomājies kā es to daru...
oki
Поделиться3331.08.2007 10:39
žēl gan ka nebūs Geraldīnes Basānas.. :/ bet nāksies pārdzīvot to ir jau citi dikti mīļi aktieri :yahoo:
Поделиться3431.08.2007 12:44
[реклама вместо картинки]
Поделиться3501.09.2007 13:22
žēl gan ka nebūs Geraldīnes Basānas..
Nu es jau nemaz nezinu, vai skumt par to. :nezinu: Man viņas abas dikti patīk. Labākās jaunās aktrises Latīņamerikā, ko zinu. Vismaz manā skatījumā. Marianna Torressa tikai Viktorijā redzēta, bet vēl jo projām īpaši spligti atmiņā stāv. Un abas šis aktrises ir manā mīļāko telenoveļu aktrišu topā iekļautas.
Поделиться3606.09.2007 12:49
Bildes no vēl viena prezentācijas pasākuma 4. septembrī pateicotis Lores foruma aktīvistēm... Nu tipa tur kaut kādu ainu no noveles filmē...
Поделиться3706.09.2007 12:52
Fuente El Vocero de Puerto Rico 1 de septiembre de 2007
Поделиться3806.09.2007 14:04
Ai, man šajās bildēs Maurisio nepatīk. :/
Un Lore smukiņa.
Поделиться3906.09.2007 14:07
Nu nekur Maurisio vairs nav bijsi tik skaists kā Čigāna mīlā - tas manā skatījumā. Bet Lore skaistaaa - kā jau parasti. Ak, kā es gribu šo seriālu!!!!! Tiiiik ļooottiii!!!
Поделиться4006.09.2007 14:31
Nu nekur Maurisio vairs nav bijsi tik skaists kā Čigāna mīlā - tas manā skatījumā.
Manējā arī.
Viss labais nāk ar gaidīšanu.