TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par telenovelēm » Kādas telenoveles Jūs gribētu redzēt?

Kādas telenoveles Jūs gribētu redzēt?

Сообщений 21 страница 40 из 57

21

Streignarde ir stāvoklī???Nezināju........

0

22

mmaarriiaa написал(а):

Streignarde ir stāvoklī???Nezināju........

Tas nav oficiāli - es personīgi nekur netā neesmu atradusi tam apstiprinājumu!!!

0

23

Nu vienu seriālu ko ļoti gribēju redzēt jau skatos - Zorro. :D Vēl gribu La Heredera.. Ja būtu vairāk informēta, gan jau būtu vēl ko gribu redzēt. ;)

0

24

:) Es gribētu, lai vēlreiz rādītu Mežonīgās kaislības...

0

25

...nju man principā būtu vienalga kaadu seriaalu rāda....vienīgi netā uzgāju kādu telenoveli ...un tjā spēlē tiešām daudz mums zināmo un rādīto aktieru...tas ir seriāls par jauniešiem...man viņš tiešām iepatikās...gribētu arī kaut kad šo seriālu sagidīt pie mums Latvijaa...Rebelde 3ra Temporada... :clapping:  :rolleyes:

0

26

El Otro Lado del Amor, Lorenas jauno projektu. vēl nezinu cik drīz būs, varbūt jāgaida vēl ilgi...
bet pa to laiku varētu parādīt "Mīlēt, mirt un atgriezties"! to es skatītos pat 4:00 no rīta!  :cray:

0

27

Noteikti jauno projektu El Otro Lado del Amor. Kamēr tas vēl top varētu noskatīties Como en el Cine...... :D lai gan tas jau vairs nav jauns seriāls.........

0

28

Linda_LV написал(а):

Noteikti jauno projektu El Otro Lado del Amor. Kamēr tas vēl top varētu noskatīties Como en el Cine......  lai gan tas jau vairs nav jauns seriāls.........

tas ir jau pavecs - tā seriāla laikā Lorena savu pirmo disku izdeva :D
bet es labprāt skatītos - tur viņa daudz dziedāja, tas ir pats labākais.

0

29

angelina написал(а):

tas ir jau pavecs - tā seriāla laikā Lorena savu pirmo disku izdeva
bet es labprāt skatītos - tur viņa daudz dziedāja, tas ir pats labākais.

tieši tādēļ jau gribu redzēt!!!

0

30

Es noskatītos Rozalindu, La Herederu, Katalīnu un Sebastianu un Čigānu mīlu....

0

31

angelina написал(а):

to es skatītos pat 4:00 no rīta!

vot vot.. es arī, kad mamma nebūtu mājās... :D slimas, ne?  :rofl:

Linda_LV написал(а):

Noteikti jauno projektu El Otro Lado del Amor.

\
Jāāāāā!! Es arī!!! :)

rubi написал(а):

La Herederu, Katalīnu un Sebastianu un Čigānu mīlu....

Jā, jā, jā!!!! :) Nu - Čigāna mīlu es pamazām skatos... ;) bet tos 2 arī ļoti gribētu redzēt!!

0

32

Nu es gribu redzēt El Ladron las Corazones... Man kā vienmēr zagļu tematika tuva... Redzēju, ka Lorēnas forumā ir sēriju video, tikai laika nav un cietais disks pilns...

0

33

Jā jā jā es to arī gribu!!! :) tikai man arī nav kad skatīties.. :/ pie tam video neesmu sameklējusi.. Viens ofrums kurā zināju izčibēja - yahoo.. Bet nu tagad man uz kakla Krāpniece.. Čigāna mīla.. :/ Un laika bļin nav kad skatīties!! :(

0

34

albalonga написал(а):

Nu es gribu redzēt El Ladron las Corazones... Man kā vienmēr zagļu tematika tuva... Redzēju, ka Lorēnas forumā ir sēriju video, tikai laika nav un cietais disks pilns...

jā, zinu šito, bet man šķiet, filmu sauca Ladron de corazones.
bet man tomēr vairāk gribētos redzēt Como en el cine. lai gan - kāda nozīme, ka tik Lorena! :D

0

35

Nu jāā.. tev pareizi.. :P Es pat nepiedomāju pie nosaukuma.. :D Nea, vot Como en el cine es negribu.. Man ne''sķeit ka tas ir labs seriāls.. ;) Nu vienīgi Lorēnas dēļ gan varētu noskatīties.. Bet manuprāt ar mokām. :P A Ladron es ļoti gribu. :)

0

36

Man gan šķiet, ka Como en el cine ir šausmīgi labs, jo tur Lorena baigi daudz dzied! gan Como yo no hay ninguna, gan Si, Creer en ti, Directo al corazon... mmm...

0

37

Nuuuu... to dziedāšanu jau tāpat var daudz noskatīties netā.. ;) Neesmu neko labu par šo seriālu dzirdējusi.. ;) Un tāpēc vien, ka Lorēna daudz dzied, tas nenozīmē, ka viņš ir labs.. ;) Pie tam es paŗis šī seriāla sērijas biju pa Romanticu redzejusi vēl pirms uzzināju, ka tur Lorena tēlo. Un kad uzzināju tas jau bija beidzies. Grrr :(

0

38

Paloma написал(а):

Un tāpēc vien, ka Lorēna daudz dzied, tas nenozīmē, ka viņš ir labs..

man nozīmē

0

39

hm, nu ok.. ;) Lai nu tā būtu. Nu - man no tā seriāla pietiek video, ko esmu redzējusi, kur viņa dzied.. ;)

0

40

Paloma написал(а):

Neesmu neko labu par šo seriālu dzirdējusi..

bet vai tad kaut ko sliktu esi?
es gan esmu dzirdējusi daudz laba. ļoti priecātos, ja šo seriālu Latvijā rādītu. bet ja ne, tad ne..........
visvairāk pagaidām ceru redzēt El Otro Lado del Amor.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par telenovelēm » Kādas telenoveles Jūs gribētu redzēt?