un tomēr mīlīgs paldies, ka to paveici tik tiešām mīļi no Tavas puses
priecē
tu tik trkoti mani preicē man trakoti jaukā princeses persona
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Charmed / Amulets » Charmed fanart
un tomēr mīlīgs paldies, ka to paveici tik tiešām mīļi no Tavas puses
priecē
tu tik trkoti mani preicē man trakoti jaukā princeses persona
Ah, tie ir burvīgi!!!! Un ar Fēbi un Kolu... Un visi pārējie arī tik skaisti! Tik krāsaini un dzīvespriecīgi.
Tikai... No kurienes ir šīs bildes?
jā, jā, jā, Raganiņ, tieši tāa
Ah, tie ir burvīgi!!!! Un ar Fēbi un Kolu... Un visi pārējie arī tik skaisti! Tik krāsaini un dzīvespriecīgi
es laikam teikšu tā ka man atmiņā no visas tās kaudzes visvairāk ir palikusiši tie kur ir fēbe atceros vēl to sēriju un viņa skatījās uz kolu viņa gan nenzināja ka tas ir viņš un viņi bija tā maska kas man tik trkoti atgādina rudeni
tā kā nebrīnos ka rudenī man būs tas avatars jo tā ir tik trkoti lielsa daļa rudens harmonija
Tikai... No kurienes ir šīs bildes?
nevarēu būt ka no kādas filmas
tas ir tikkai tāds minējums
tiktiešam eniznu jo vispār meklēju konkrēti alisai - jo vispār turkur es meklēju vairāk caur aktiriemsanāk atrast seriālu tādu stiktiešam skaitus avatarus
tiktiešam precīzi nemāku pateikt
varētu jau izksatīt ko skatījusies esmu tur noteikti ir bijsis rakstīts bet tā ir avren leila laika aiņmšana rakņājoties tajā kur es esmu rakņājusies un tāda darbība man reizēm mēdz tracīnāt t
aķā piedod bet nemeklēšu speciāli bet ja kādreiz sanāks redzēt no kurienes tas ir noteitki patteikšu
tā kā nebrīnos ka rudenī man būs tas avatars
!!!!
nevarēu būt ka no kādas filmas
Domāju, ka ir gan. Tikai no kuras? Momenti šķiet iepriekš neredzēti.
aķā piedod bet nemeklēšu speciāli bet ja kādreiz sanāks redzēt no kurienes tas ir noteitki patteikšu
Oki.
Domāju, ka ir gan. Tikai no kuras? Momenti šķiet iepriekš neredzēti.
nu gan jau kautkad drīzumā meklēsu vel viņas avataru
jo tur kur parasti pieradusi esmu ņemt tieši avatarus tur varen bieži liek klēt un tad ir tā ka iekrās kaudze neprasās lādēt
sanāk vairāk ak es to vien lādēju kā bildes klāt bet neceļas roka tās visas salikt
ti momenti teikšu pat tā škiet harmoniski
tur kur viņas mati tik varen vaļīgi plīvo vēl - fascinē noformējums , tik vienkārši un skasti
Āāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāā!!!! Ahh...
man tāāads pats prieks!!!!!!!! Paldies, paldies, paldies! ak, mans mīļais Amuleta pāris
ak nu tas speciāli jums abām prieku
- man liels bprieks par jūsu prieku
man tāāads pats prieks!!!!!!!!
Ak, eņģelīt, es tevi dievinu par to, ka mani saproti!!!!
ak nu tas speciāli jums abām prieku
Un tevi, pinocchio, es dievinu par to, ka vienmēr mani iepriecini! :Kiss: paldies!
Un tevi, pinocchio, es dievinu par to, ka vienmēr mani iepriecini! :Kiss: paldies!
Aak kāds prieks man tici
mani dievina - un es priecēju - nu tas ir dzīves lielais prieks
hei.
pilnīgi sagribējās Amuletu paskatīties.
kārtējais apskāviens ar vārdu paldies par bildītēm
Danna, tikai atbalstu
ak prieks, un trkoti liels paldies par apķēvineim untev pretī vēl vairāk aspkāvinu
Вы здесь » TelenovelesLV » Charmed / Amulets » Charmed fanart