Forums šodien, 12. novembrī svin 1 gada jubileju. Tieši pirms gada šajā dienā zelta cilvēks Drogada atrada šo mybb hostu un reģistrēja šo forumu. Sākumā mēs mēģinājām un pētījām šī hosta iespējas un galvenais pluss bija tas, ka šis hosts bez problēmām attēlo latviešu rakstu zīmes. Tā nu mēs palikām pie šī hosta. Sākotnējā, neizdevusies versija bija invisionfree hostā un mēs abas no turienes sākam stiept info uz šo hostu. Mēs ilgi bijām vienas un vientuļas, līdz pamazām mums pievienojās pirmie pionieri - Irun4iks un Hulia, kuras abas tagad gan nozudušas. Kādā brīdī es zaudēju cerības un pametu šo forumu, bet atnāca ziņa no Drogadas atgriezties un es atgriezos, visur reklamēja, aktīvi ņēmos, bet maza jēga bija no tā. Tomēr pēkšņi LNT palīdzēja - Likmes raidlaiku nomainīja un tas forumam palīdzēja ievilināt sav os tīklos jūs visus! Es personīgi gribu pateikties visiem, kuri ir reģistrējušies un nosūtīt buchas visiem, kas aktīvi piedalās. Paldies jums, ka šī vieta ir kļuvusi par manu otro dzīvi, kura bieži ēnā un novārtā atstāj reālo. Es esmu laimīga par šo forumu un no sirds svinu tā 1 gada jubileju...
Lūdzu, gaidu jūsu labos vārdus forumam, kā arī ieteikumus un ierosinājumus, arī kritiku un aizrādījumus...
Palomiņ, vai jauna, ziemas bilde mums šonedēļ spīd ar 1 gada juubilejas slavinājumu???