nu un kas, ka pie mums nerāda - tāpat no neta kačāsim un skatīsimies. Man šķiet, ka ja jums būs interese - esmu pat ar mieru katrai sērijai aprakstus rakstīt...
Foto no El Engano filmēšanas laukuma
Сообщений 41 страница 46 из 46
Поделиться4226.12.2007 22:35
ja jums būs interese - esmu pat ar mieru katrai sērijai aprakstus rakstīt...
labāk video ievieto forumā. . . manuprāt tas pat varētu būt priekštevis vieglāk
Поделиться4326.12.2007 22:42
labāk video ievieto forumā. . . manuprāt tas pat varētu būt priekštevis vieglāk
Nu video forumā jau saprotams - pats par sevi ievietošu, ja kādam gribēsies - pa skypu arī video sūtīšu, bet nu citiem ar spāņu valodu labāk un citiem sliktāk - tāpēc vēl klāt pie video arī aprakstus esmu gatava piedāvāt, ja cilvekiem ir gribēšana pēc tādiem... :beach:
Поделиться4426.12.2007 22:47
Nu man ar spāņu valodu ir švaki, bet gan jau pa lūpām nolasīšu
Skatoties filmu Como ama una mujer sapratu . . vismaz teiktā jēgu, bet La mujer de mi hermano noskatijos tikai 20min. jo tur pārāk dziļa doma un sarežģīti vārdi. . . . :blush2:
Поделиться4526.12.2007 22:53
Jā, nu telenovelēs jau vienmēr vieglāk - speciāli dialogus raksta populārajā spāņu valodā, bez kaut kādām atsevišķo valstu spāņu valodas īpatnībām, jo parasti telenoveles taisa kā mērķauditoriju izvēloties visu spāņvalodīgo pasauli + vel arī visu ASV (es runāju tieši par Telemundo). Bet Telemundo tur arī piedāvā tādu maksas pakalpojumu kā angļu subtitrus ASV.
Поделиться4629.12.2007 15:48
Stilisti rīkojas ļoti pareizi - viens no iemesliem, kāpēc Santjago nodomās, ka tieši Andrea vainīga brāļa nāve būs tas, ka Alma izskatīties pēc paimeitiņas, būs ļoti klusa un pareiza - no malas tā izskatīsies - eņģeļa sejiņa slēps dēmonu. Bet Andrea gluži pretēji būs dinamiska, pašpārliecināta, par viņu glīdīs visādas baumas un tas liks Santjago noticēt, ka tieši Andre ir vainīgā...
cik interesanti izklausās bet jau žēl Andreas..