TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » KARSTAS BAUMAS - Fernando Carillo esot izmests no El Engano...

KARSTAS BAUMAS - Fernando Carillo esot izmests no El Engano...

Сообщений 21 страница 25 из 25

21

Paloma lika grieztus video, un rubi ielika pilnas serijas krievu val., vari apskatīties. :)
Labs seriāls pats par sevi. http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/9bdbf20f6650f8032e34a2449a4e7da3.gif

0

22

Ragana написал(а):

Labs seriāls pats par sevi.

un arī īss - var noskatīties :D ah, dievinu kā Islass tēlo mīlētāju - nu tik ļoti ar jūtāam :)

0

23

Meitenes, man te ir rādies jautājums... :D Bet kāpēc Gūsteknē Islasa vietā parādījās Porass? :O Es telenoveli īpaši neskatījos, jo 9 no rīa biju skolā, pēdēju sēriju redzēju tikai sagadīšanas gadījumā... :D

0

24

Jo Mauricio Islasu apsūdzēja nepilngadīgās Genesisas Rodrigesas (Libertada telenovelē) izvarošanā. Nu izvarojis jau galu galā nebija - bet pārgulējis gan bija. Kad karstasinīgais Genesisas tētuks dziedonis Puma uzzināja, ka viņa mazā, nevainīgā meitiņa gulējusi ar Mauricio, tad viņš ņēma un apsūdzēja Islasu nepilngadīgās pavedināšanā.

0

25

Ogo! :O Nekad Genesisu tādu neiedomājos :D , neskatoties uz to, ka man Libertāda nemaz nepatika... Tomēr viņiem tik un tā veicas telenovelēs - PA un DC. :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » KARSTAS BAUMAS - Fernando Carillo esot izmests no El Engano...