missy написал(а):un kaut ko tik skaistu var dzirdēt katras sērijas beigās. es nebaidos teikt, ka tas mani tiešām iedvesmo. zinu, ka OTH ir tikai seriāls, bet kopš esmu sākusi to skatīties kaut kas ir izmanījies. katra sērija sevī ir slēpusi sevī kaut ko dziļu un patiesu un visbiežāk tas ir bijis saistīts ar ticēšanu sev, smagu brīžu pārvarēšanu un ticību tam, ka tavi sapņi var piepildīties. un tas, manuprāt, ir visskaistākais, ko kāds kaut vai tas būtu seriāla autors ar savu darbu, var kādam dot. ticēt sev un nebaidies piepildīt sapņus un pārvarēt grūtības-uzdrīkstēties. tas ir viss par ko ir mūsu dzīve. mums tikai jāmācās būt drosmīgiem un sasniegt visu, ko vēlamies.
ārprāc, anet!
un, ja tu zinātu, cik tavi uzrakstītie vārdi ir neticami skaisti.
un var teikt, ka pieliek pēdējo punktu, lai es vasarā noskatītos visu, visu One tree hill.
albalonga написал(а):Visa tā snobiskā pārējā sabiedrība mani kaitina.
ak.
nu tad man jāsaka tā -
cik labi, ka toreiz nesāki skatīties Gossip girl,
jo tur stāsts ir par Manhetenes elites cilvēkiem.
un tie, kas nav no šis bagāto elites, cenšas tajā iekļūt.izņemot 3 laikam.
un tur nu valda snobiskums,
bet par spīti tam - šo seriālu ir neiespējami nemīlēt.
albalonga написал(а):Arī Peitona - viņa patiesībā vispār nezina, ko grib un īstenība viņas raksturš ir ļoti vājš.
nepiekrītu.
nu es parasti šajā tēmā nekomentēju, jo seriālu skatos ar tā pusaci, kad madara skatās.
bet šeit nu man ir jāiebilst.
diezgan bieži caurvijas tās, ka vīņa nav pārliecināta, ko grib.
bet tas vēl nepadara viņu par vāju cilvēku.
vājš cilvēks ir tas, kas problēmu priekšā sabrūk un gaida, kad kāds cits viņu piecels.
un pats nemaz necenšas doties uz priekšu.
kad Peitona pakrīt - viņa vienmēr pieceļas un turpina iet, kaut skumju un nelaimju ieskauta.