TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » One Tree Hill » one tree hilll

one tree hilll

Сообщений 61 страница 80 из 144

61

Principā esmu slima, bet atrodos darbā. Nu pat jau vairs necenšos izlikties, ka kaut ko daru - vienkārši atklāti pateicu, ka jūtos pārak sūdīgi. Atkal raudu - salasījos te, kas viss tālāk notiks ar manu mīļāko pāri...

0

62

nu tie itkā ir reitingi bet citām sezonām tur nebiaj tā kā nebija ar ko salīdzināt

501/502: 3.59 Million
503: 2.74 Million
504: 3.05 Million
505: 2.82 million
506: 2.84 million
507: 3.21 million
508: 2.90 million
509: 3.17 Million
510: 2.99 Million
511: 1.88 Million
512: 2.99 Million

0

63

O, paldies, pinocchio. Forši. Man patīk reitingi - tie ir mazi salīdzinot ar lielajiem seriāliem - grandiem no FOX u.c.

Eh, cik jauki - šovakar beigšāu pirmo sezonu skatīties un sākšu otro...

0

64

nu tas ir cw tomēr ne jau pasaules grāvēju radītāj kanāls
bet man liekas tīri jauki ka tik salīdzinoši zemu reitingu dēl nekas netiek tā ātri pārtraukts

0

65

hihihi... Noskatījos 1. sezonu. Oj, nu tās bija labas beigas - "Mēs jau arī gaidījām. Mēs apprecējāmies pagājušajā naktī... Oj, fantastika. Es nu zināju, ka tā - bet redzēt - kā tieši - tas bija labi. Un pašas beigas ar daudzajiem vanagiem gaisā, kuri sola nepatikšanas. Lieliski. Lieliskas beigas sezonai un pat kaut kā sovakar tālāk negribas skatīties. Zinot kas viss notiks ar manu superpāri 2. sezonā, atkal asaras acīs... :'(
Čista, pamatīga atkarība un es jau baidos no mirkļa, kad sērijas beigsies. Un vel man internets nebūs mājās rīt un parīt laikam. Esu tik nelaimīga. Un darba no megas ielādēt nevaru. Ko es darīši????

0

66

Nu vakar noskatījos vēl 2 2. sezonas sērijas un šorīt vēl divas - nākamā man 5. otrās sezonas sērija jāskatās. Ah....°Naley ir mani otrie Luna un Mau... Es noteikti par viņiem rakstīšu kādu literāro darbu.
A vispār man šorīt dators uzkārās un tad neslēdzās. Un tad ieslēdzu ar Safe Mode, izslēdzu caur Shut Down, pārlādēju un tad tikai aizgāja. Bet vispār pamatīgi nobiedēja mani. Jocīgi. Naudas nav un tieši tad, kad nav, tad vis kaut kas sak gadīties, kam nepieciešama nauda. Steidzami jāsauc Volodja.

0

67

nu otrā sezona viņiem vēl nebiaj tik traka - nu sākums ne
bet vairāk3 sezona manuprāt iņmiem bija tada svešaka - nu 'viņiviem jau ik pa laikam uzrodas kādas problēmas
tās šaucas milzum lizīgā atškirība
nu'one tree hill veidotāji māk nobeikt sezonu efektīvi

0

68

pinocchio написал(а):

bet vairāk3 sezona manuprāt iņmiem bija tada svešaka - nu 'viņiviem jau ik pa laikam uzrodas kādas problēmas

Jā, nu tas jau loģiski - nevar tak visu laiku būt labi un visu laiku viss kārtībā - būtu garlaicīgi. A tā ir tik sāpīgi un pēc tam seko emocionāls izlīgums un viņu stihija - lietus. Ak, man asaras acīs un smaids uz lūpām par viņiem domājot vien. pinocchio, tu jau pamatīgi seko līdzi OTH - ja kādā brīdī Nathans vai Haley nomirst, talāk sezonām un sērijām ejot uz priekš, vai arī ja ir ta, ka viņi tik pamatīgi sastrīdas, ka visdrīzāk nekad nebūs kopā - ja kaut kas tads kādā brīdī notiek, tad lūdzu brīdini, jom es to negribu redzēt un to neskatīšos...

pinocchio, vēlreiz paldies par to, ka es skatos OTH - tas vislielākajā mērā ir tavs nopelns. Milzīgs paldies. Šobrīd man OTH nozīmē ļoti, ļoti daudz. Es pat daudzas sērijas nedzēšu ārā - nespēju. Tikai pašas pirmās izdzēsu. Būs kaut kas jādomā - moš diskos jāraksta.

Es brīžuiem skatos uz Lucasu un Nathanu un prātoju, kāpēc reālajā dzīvē ar savu pusbrāli atrast kopīgu valodu ir tik nolāpīti grūti. Man vakar skatoties, kā Lucas un Nathans atvadījās, kad Luce brauca prom no Trīhilas - man gribējās Andrejam piezvanīt... Bet ko gan es viņam teiktu... Tiešām OTH ļoti ietekmē mani un es tagad lieliski saprotu, kāpēc tu basketbolā dabūji astoņi - OTH iedvesmo uz tam lietām, kuras tajā ir. Darba lasīju netā visādus citātus no Trīhilas un tāda domīga esmu un šodien vispār smaidu par spīti sliktai pašsajūtai.

0

69

nu vispār jau vienā sērija hley pieprasīja škiršanos brīdī kad jamey gandrīz noslīka viņi tiktiešam dikti sastrīdējās auklītes dēl bet nu vēlāk viņi jamy dēl šaka iet pie laulības konsultanta un atrkal sākās jaukā laulības daļa bet nu teikšu tā ka nespēju jau tevi brīdināt tu pārāk ātri skrien uz preikšu un viņi diezgan kādu laiku strīdēsies ebt nu vini nav tie cilvēki kas nesalabtu viņiem pārāk daudkzā kopīga lai viņi aizietu katrs uz savu pusi

0

70

tūbē noskatījos 5.14 sērijas Naley momentus un atkal raudu... Kā ģimene viņi ir satriecoši un viņus redzēt kopā ir tāda sen nebijusi laimes sajūta.

Bļin, es atkal raudu. Kas ar mani notiek????

0

71

ak tur jā viņa ir īsta ģimene kaut iepriekšejā sērijā tikaki sāka salabt un vēl iepriekš bija pamatīgi sastrīdējusies
teikšu pat tā iepriekš bija viņu pat iepējams visietekmīgais strīds kas lika viņiem pašiem pasdkatīties uz lietām savāk
nu vispār pēc tik varen jaukās 3 sērijas one trewe hil, daudzkas ir savākāk
ak un izlasīju imb raktīto par 5.16 sēriju un tas bija tik satriecoši man ( ne ) tik jaukā nozīmē

nav ne jaumsas kas ar tevi noteik nespējupalīdžet - naks preiks nāks asaras - citi tā mēdz teikt bet man tas teiciens nepatīk tā pat kā visi citi

0

72

Nu man ir asaru periods. Un OTH rada aizkustinājuma asaras... Viss, dodos atkal OTh pasaulē. Negaidiet mani atpakaļ. Labprāt vispār nenāktu ārā no tās un tur arī paliktu.

0

73

albalonga написал(а):

Labprāt vispār nenāktu ārā no tās un tur arī paliktu.

tas ir tik albalondzīgi
uz brūidi airauties un vēlēties tie';si tajā brīdiātrasties tajā psaulē tas nekas ka aiz loga rit dzīve un jau zied plūmes

0

74

Tikko noskatījos 2. sezonas 10. sēriju un raudu. Man mežonīgi žēl Neitana... Es it kā cenšos saprast Haliju, bet šajā brīdī nespēju...

Mani kaitina tie divi - Felix un Hanna - abi nepatīk.

Man žēl Mouth, jo viņš ir iemīlējies Brūkā.

Es laikam nekad tā īsti nesapratīšu Lūku, jo viņš pats nesaprot, ko grib. Un brīžiem ir smieklīgi, ka visas skuķenes grib tieši viņu.

Vienīgais prieks bija, ka Jakes parādījās, citādi es jau gribēju kliegt uz Peytonu.

( es visu sarunāju un nokārtoju tā, ka šodien neiešu uz darbu - ārstējos un skatos OTH )

0

75

albalonga написал(а):

Vienīgais prieks bija, ka Jakes parādījās, citādi es jau gribēju kliegt uz Peytonu.

nu to gan būtu labāk nerakstījusi citāka es būs tā kas kliegs

albalonga написал(а):

Man žēl Mouth, jo viņš ir iemīlējies Brūkā.

negribi atlikt žēlošanu uz vēlāku laiku
- viņš nav glyu';zi pa visiem 100 procentiem iemīlēies

albalonga написал(а):

Es laikam nekad tā īsti nesapratīšu Lūku, jo viņš pats nesaprot, ko grib. Un brīžiem ir smieklīgi, ka visas skuķenes grib tieši viņu.

un es brīziem nesaprotu tevi jo tas jau ir otrais varonis par kuru tu saki ka brīziem nezin pat ko grib

0

76

nu viņi tur visi brīžiem nezina, ko grib. Šobrīd šķiet tikai Nātans zina. Eh... Bet tas ir normāli. Es arī nezinu, ko gribu. Cilveki parasti nezina. Un nekliedz uz mani, māšel. Ko gan es tur varu padarīt, ka P.S. ir tava mīļākā varone, bet man mīļākais ir Nātans... Halija man lika vilties un tas bija sāpīgi. Bet es spēšu viņai piedot. Un arī Nātans spēs. Bet Nātans - tas patiešam ir šoks - bet viņš, ja neskaita sākuma sērijas, ir kļuvis par labāko varoni visā seriālā. Lai gan vissarežģītākais varonis ir Dens...

0

77

albalonga написал(а):

nu viņi tur visi brīžiem nezina, ko grib. Šobrīd šķiet tikai Nātans zina. Eh... Bet tas ir normāli. Es arī nezinu, ko gribu. Cilveki parasti nezina. Un nekliedz uz mani, māšel. Ko gan es tur varu padarīt, ka P.S. ir tava mīļākā varone, bet man mīļākais ir Nātans... Halija man lika vilties un tas bija sāpīgi. Bet es spēšu viņai piedot. Un arī Nātans spēs. Bet Nātans - tas patiešam ir šoks - bet viņš, ja neskaita sākuma sērijas, ir kļuvis par labāko varoni visā seriālā. Lai gan vissarežģītākais varonis ir Dens...

nu ne jau tikkai tavs neytans ir kļuvis labāks
visimviņi tiktiešam mainīsies laika gaitā
un tā nv ka viņi visi nezn ko gribnu tue nu es tevnoteikti nevaru piekrist '
un vispārīgi nevar apgalvot kaut tikk niecīgu apgalvojumu jo vienmēr ir cilvēki kas to apgāzīs un tam nepakļausies un one tree hill nav tā ka visi nezin ko vēlas

nu bet tieši tāpēc es neko sliktu nemēezu teitk pat haley un naytan
un man nav konkrēta mīļākā varoņa man vienkārši daudzi tīk

0

78

pinocchio написал(а):

nu ne jau tikkai tavs neytans ir kļuvis labāks
visimviņi tiktiešam mainīsies laika gaitā
un tā nv ka viņi visi nezn ko gribnu tue nu es tevnoteikti nevaru piekrist '
un vispārīgi nevar apgalvot kaut tikk niecīgu apgalvojumu jo vienmēr ir cilvēki kas to apgāzīs un tam nepakļausies un one tree hill nav tā ka visi nezin ko vēlas

Jā, neapšaubāmi mainīsies un jau ir mainījušies. Bet tu nevari noliegt, ka viņi bieži nesaprot, ko īsti grib... Lai gan zinot tevi - tu nepiekritīsi, bet man vienalga. Es savukārt nepiekritīšu tev.

tu atkal teiksi, ka tas ir albalondzīgi, jo šķiet tu vairs man vispār neko citu nesaki, bet es šodien palādēju uz dullo dažas sērijas no tālākām sezonām. No 5. gan nevienu. Un bišķi paskatījos. Un nezinu - vai man tā šķiet, vai arī brīžiem tas viss ir šausmīgi depresīvi. Bļin, es atkal raudu...

Es atvainojos.

Es vairāk neizteikšo par OTH. Nekomentēšu vairs ne vārdu. OTH paliks tikai kopā ar mani un tikai manās domās - tādas, kādas tās ir. Bez taviem iebildumiem, bet spriedumiem, kuri izteikti skaļi. OTH paliks tikai mans. Piedod, bet es negribu dzirdēt, ko tu par OTH domā. Manī ir uzvirmojis egoisms. Es gribu nozagt OTH tikai sev un paturēt to tikai sev. Kā Karena teica - There is only one Tree Hill...

0

79

Runājot par to, ko katrs varonis grib. Es domāju, ka otrajā sezonā vēl ir par agru runāt par viņu dzīves mērķiem, jo viņi pat nav vēl vidusskolas pēdējā klasē.
Par Lūku runājot. Piekrītu, ka viņš ir sarežģits attiecībā uz meitenēm un varbūt nedaudz neizlēmīgs. Bet es domāju, ka tās ir vairāk tādas kā bailes nevis neizlēmība, jo viņam nav bijis dzīvē viegli bez tēva un tāpēc varbūt arī viņš baidās kādam pieķerties.
Peitona vispār ir ļoti dziļa personība, manuprāt, arī sarežģita. Viņa daudz kam ir gājusi cauri un es saprotu viņas nedrošību, kuru dažreiz var manīt. Arī viņai nav viegli atklāties cilvēkiem, bet viņa to ļoti labi izdara savā mākslā, kura mani fascinē.
Nathanam it kā ir sapnis par basketbolu, kas patiesībā viņus vieno ļoti ar Lūku, kurš arī mīl basketbolu. Tas man liekas skaisti. Es mēdzu domāt, ka šis sapnis viņam ir it kā ieaudzināts, jo tēvs viņu visu laiku ir spiedis kļūt par labāko, bet vēlāk es sapratu, ka tas patiešām ir tas, ko viņš vēlas un Dens nav varējis viņa mīlestību pret spēli iznīcināt, lai arī cik briesmīgi ir izturējies.

Un par to lielo Haley un Nathana strīdu runājot. Jāatzīst, ka es arī tajā brīdī Haley nesapratu, bet tālākajās sērijās viss noslaidrosies un īstenībā tur nebūs daudz par ko dusmoties uz viņu. Vismaz man tā likās. Protams nenoliegšu, ka viņa rīkojās nedaudz egoistiski un saprotu, ka Nathans bija sāpināts, bet tomēr tam visam bija dziļa jēga, kas vēlāk viņus abus kopā padarīs vēl stiprākus.

+1

80

missy написал(а):

tomēr tam visam bija dziļa jēga, kas vēlāk viņus abus kopā padarīs vēl stiprākus.

Tas bija labākais dienas teksts.

Kā jau teicu - vairāk nekomentēšu savas domas. Man šķiet, ka pirmoreiz mūžā man sāk nepatikt spoileri... WOW... Pašai šoks. Gribu visu redzēt un izdzīvot pirmoreiz - es tieši par Naley. Skatos Veohā 2. sezonas 7. sēriju spāņu valodā - man tak jāredz Heilijas debija.

0