Runājot par to, ko katrs varonis grib. Es domāju, ka otrajā sezonā vēl ir par agru runāt par viņu dzīves mērķiem, jo viņi pat nav vēl vidusskolas pēdējā klasē.
Par Lūku runājot. Piekrītu, ka viņš ir sarežģits attiecībā uz meitenēm un varbūt nedaudz neizlēmīgs. Bet es domāju, ka tās ir vairāk tādas kā bailes nevis neizlēmība, jo viņam nav bijis dzīvē viegli bez tēva un tāpēc varbūt arī viņš baidās kādam pieķerties.
Peitona vispār ir ļoti dziļa personība, manuprāt, arī sarežģita. Viņa daudz kam ir gājusi cauri un es saprotu viņas nedrošību, kuru dažreiz var manīt. Arī viņai nav viegli atklāties cilvēkiem, bet viņa to ļoti labi izdara savā mākslā, kura mani fascinē.
Nathanam it kā ir sapnis par basketbolu, kas patiesībā viņus vieno ļoti ar Lūku, kurš arī mīl basketbolu. Tas man liekas skaisti. Es mēdzu domāt, ka šis sapnis viņam ir it kā ieaudzināts, jo tēvs viņu visu laiku ir spiedis kļūt par labāko, bet vēlāk es sapratu, ka tas patiešām ir tas, ko viņš vēlas un Dens nav varējis viņa mīlestību pret spēli iznīcināt, lai arī cik briesmīgi ir izturējies.
Un par to lielo Haley un Nathana strīdu runājot. Jāatzīst, ka es arī tajā brīdī Haley nesapratu, bet tālākajās sērijās viss noslaidrosies un īstenībā tur nebūs daudz par ko dusmoties uz viņu. Vismaz man tā likās. Protams nenoliegšu, ka viņa rīkojās nedaudz egoistiski un saprotu, ka Nathans bija sāpināts, bet tomēr tam visam bija dziļa jēga, kas vēlāk viņus abus kopā padarīs vēl stiprākus.
īstenībā ja man vēl aizien stāv dziļi atmiņā vidus kolas pēdējā klase viena no pēdējām sociālo zinību stunda kur bija jāizvelk viena lapiņa, viens cilvēks ar ko tu esi kopā , un tā sērija bija tik varen jauka un tajā parādījās tik ļoti daudz, tik ļoti svarīga un tā laiakmir sērija kurā man līdz gama un pamatīgi iepatikās bruka
un tad ēl tā viņu seniioru balle kuru bruka un peyton nokavēja bet ieradās - nu varbūt ne glužui perfektā stāvoklī bet tomēr , par to viņas abas kopīgi bija sapņojušas 'tajā vietā kur peyton vienreiz sēdēja un to tiktiešam viņas vēlējās izjust un izjuta un tas tiktiešam priecē un vēl otra senioru balle kas nebija gluži viņu bet viņi tajā piedalījās
ak viduskolas pēdējais gads parādīja lielo atškirību
strapr esošo un bijušo
nu tu pateici par lūku tieši to ko es domāju
ak tējas meiten tu man izrauj vārdus no mutes
ak un man tīk tās domas par peyton jo manās domās viņa viņa ir dziļa eh nu man viņa vienkārši tīk un ditki dikti
"Es mēdzu domāt, ka šis sapnis viņam ir it kā ieaudzināts"- ak tik perfekti vārdi to noraksturo
un man biaj tieši tā ka es sākumā īsti nesapratu haley perfekti līdz gama - kaut reizē arī sapratu ka neviens nebūs tīkams ja stāvēs sapnim preikša un savā ziņā viņa zidarīja ko labu jo nedz natan nedz viņa pati nejustops labi ja viņa būtu pazaudējui tik ļoti savu sapni un viņa ļāva tam iet tālāk bet pats galvenais ir atgriezties un tieši tas bija tas kas pastiprināja viņu mīlestību un varbūt pat no viduskolienku lielajai mīlai to aizveda līdz pieaugusu cilvēku mīlai