TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » One Tree Hill » one tree hilll

one tree hilll

Сообщений 81 страница 100 из 144

81

missy написал(а):

Runājot par to, ko katrs varonis grib. Es domāju, ka otrajā sezonā vēl ir par agru runāt par viņu dzīves mērķiem, jo viņi pat nav vēl vidusskolas pēdējā klasē.
Par Lūku runājot. Piekrītu, ka viņš ir sarežģits attiecībā uz meitenēm un varbūt nedaudz neizlēmīgs. Bet es domāju, ka tās ir vairāk tādas kā bailes nevis neizlēmība, jo viņam nav bijis dzīvē viegli bez tēva un tāpēc varbūt arī viņš baidās kādam pieķerties.
Peitona vispār ir ļoti dziļa personība, manuprāt, arī sarežģita. Viņa daudz kam ir gājusi cauri un es saprotu viņas nedrošību, kuru dažreiz var manīt. Arī viņai nav viegli atklāties cilvēkiem, bet viņa to ļoti labi izdara savā mākslā, kura mani fascinē.
Nathanam it kā ir sapnis par basketbolu, kas patiesībā viņus vieno ļoti ar Lūku, kurš arī mīl basketbolu. Tas man liekas skaisti. Es mēdzu domāt, ka šis sapnis viņam ir it kā ieaudzināts, jo tēvs viņu visu laiku ir spiedis kļūt par labāko, bet vēlāk es sapratu, ka tas patiešām ir tas, ko viņš vēlas un Dens nav varējis viņa mīlestību pret spēli iznīcināt, lai arī cik briesmīgi ir izturējies.
Un par to lielo Haley un Nathana strīdu runājot. Jāatzīst, ka es arī tajā brīdī Haley nesapratu, bet tālākajās sērijās viss noslaidrosies un īstenībā tur nebūs daudz par ko dusmoties uz viņu. Vismaz man tā likās. Protams nenoliegšu, ka viņa rīkojās nedaudz egoistiski un saprotu, ka Nathans bija sāpināts, bet tomēr tam visam bija dziļa jēga, kas vēlāk viņus abus kopā padarīs vēl stiprākus.

īstenībā ja man vēl aizien stāv dziļi atmiņā vidus kolas pēdējā klase viena no pēdējām sociālo zinību stunda kur bija jāizvelk viena lapiņa, viens cilvēks ar ko tu esi kopā , un tā sērija bija tik varen jauka un tajā parādījās tik ļoti daudz, tik ļoti svarīga un tā laiakmir sērija kurā man līdz gama un pamatīgi iepatikās bruka
un tad ēl tā viņu seniioru balle kuru bruka un peyton nokavēja bet ieradās - nu varbūt ne glužui perfektā stāvoklī bet tomēr , par to viņas abas kopīgi bija sapņojušas 'tajā vietā kur peyton vienreiz sēdēja un to tiktiešam viņas vēlējās izjust un izjuta un tas tiktiešam priecē un vēl otra senioru balle kas nebija gluži viņu bet viņi tajā piedalījās
ak viduskolas pēdējais gads parādīja lielo atškirību
strapr esošo un bijušo
nu tu pateici par lūku tieši to ko es domāju
ak tējas meiten tu man izrauj vārdus no mutes
ak un man tīk tās domas par peyton jo manās domās viņa viņa ir dziļa eh nu man viņa vienkārši tīk un ditki dikti
"Es mēdzu domāt, ka šis sapnis viņam ir it kā ieaudzināts"- ak tik perfekti vārdi to noraksturo

un man biaj tieši tā ka es sākumā īsti nesapratu haley perfekti līdz gama - kaut reizē arī sapratu ka neviens nebūs tīkams ja stāvēs sapnim preikša un savā ziņā viņa zidarīja ko labu jo nedz natan nedz viņa pati nejustops labi ja viņa būtu pazaudējui tik ļoti savu sapni un viņa ļāva tam iet tālāk bet pats galvenais ir atgriezties un tieši tas bija tas kas pastiprināja viņu mīlestību un varbūt pat no viduskolienku lielajai mīlai to aizveda līdz pieaugusu cilvēku mīlai

0

82

pinocchio написал(а):

īstenībā ja man vēl aizien stāv dziļi atmiņā vidus kolas pēdējā klase viena no pēdējām sociālo zinību stunda kur bija jāizvelk viena lapiņa, viens cilvēks ar ko tu esi kopā , un tā sērija bija tik varen jauka un tajā parādījās tik ļoti daudz, tik ļoti svarīga un tā laiakmir sērija kurā man līdz gama un pamatīgi iepatikās bruka

jā, tā bija viena ļoti laba sērija. kā vienmēr man lika aizdomāties arī par savu dzīvi un šajā gadījumā par savu klasi, jo es atskārtu, ka patiesībā ar tik daudziem cilvēkiem no savas klases ikdienā gandrīz vai nekomtaktējos. jā, mēs esam pirmo gadu kopā, bet tik un tā. 10. klase ir jau pagājusi, bet tomēr kaut kā pietrūkst. Manuprāt, manai klasei šads eksperiments būtu tikai svētīgs.

Par Brūku. Viņa vispār ir tā, kura ir mainījusies visvairāk. Zini, es atzīstos, ka pati jau krietnu laiku neticu tam, ka cilvēki mainās, jo esmu daudz vīlusies tādos cilvēkos, kas apgalvo, ka ir mainījušies vai arī ir solījuši mainīties. Zinu, ka one tree hill ir tikai seriāls, bet Brūkas un arī jāpiemin Nathana izmaiņas šeit parādījās tik dabiski, ka man sāka likties, ka varbūt cilvēki tomēr var mainīties un kā teica Mouth vienā no sērijām: Cilvēki nemainās, jo vieglāk ir nedarīt neko un palikt tādam kāds esi. Tas protams nav precīžs citāts (mēģināšu atrast orģinālu), bet katrā ziņā tas ir tas, kam es patiešām tagad ticu. Cilvēki vienkārši baidās vai ir par slinku, lai sevi piepūlētu un padarītu sevi labāku un dažreiz viņi to varbūt arī saprot, bet tas parasti notiek tad, kad kaut kas traģisks ir jau noticis un tu vairs neko nevari mainīt.

pinocchio написал(а):

un tad ēl tā viņu seniioru balle kuru bruka un peyton nokavēja bet ieradās - nu varbūt ne glužui perfektā stāvoklī bet tomēr , par to viņas abas kopīgi bija sapņojušas 'tajā vietā kur peyton vienreiz sēdēja un to tiktiešam viņas vēlējās izjust un izjuta un tas tiktiešam priecē un vēl otra senioru balle kas nebija gluži viņu bet viņi tajā piedalījās

Brūka un Peitona arī ir kas īpašs. Lai kā arī viņas strīdējās, tomēr ir tā, ka viņas it kā nespēj būt šķirtas un pašas to vienmēr beigu beigās saprot. Viņas abas ir tik daudz ko kopā piedzīvojušas un tāpēc arī ir tik stipras kopā un neļauj nekam nostāties pretī viņu sapņiem, kas šajā gadījumā bija balle. Viņas to paveica. Kopā. Un tas bija patiešām skaisti nezkatoties uz to, kas tikko bija noticis.
Otra balle protams bija daudz labāka. Tā bija kā maģija, jo savādi kā viņu īstā balle varētu teikt izgāzās, bet tas bija viņu skaistais vakars.

pinocchio написал(а):

un man biaj tieši tā ka es sākumā īsti nesapratu haley perfekti līdz gama - kaut reizē arī sapratu ka neviens nebūs tīkams ja stāvēs sapnim preikša un savā ziņā viņa zidarīja ko labu jo nedz natan nedz viņa pati nejustops labi ja viņa būtu pazaudējui tik ļoti savu sapni un viņa ļāva tam iet tālāk bet pats galvenais ir atgriezties un tieši tas bija tas kas pastiprināja viņu mīlestību un varbūt pat no viduskolienku lielajai mīlai to aizveda līdz pieaugusu cilvēku mīlai

Katram cilvēkam dzīvē pienāk brīdis, kad viņš ir apjucis un tā reize, kad Haley aizbrauca bija viņai pamatīgs apjukums, manuprāt. Nevar viņai pārmest, ja tu tik neilgā laikā kļūsti no vidusskolnieces par dziedātāju. Bet tajā brīdī, kad viņa pameta Nathanu likās, ka tas ir tik netaisni pret viņu. Kaut gan tas patiesībā bija vairāk netaisni pret pašu Haley, gluži kā Nathans vēlāk teica: "Kas es tāds biju lai liktu tev izvēlēties." Iedomājies tikai, ka tev ir jāizvēlas starp savu mūža mīlestību un mūža sapni. Tas vienkārši nav taisnīgi.
Varēja jau likties, ka Haley ir aizmirsusi par Nathanu un atdevusies savam sapnim, bet redz kā beigās patiesība atklājās tajā vakarā, kad viņiem bija tas randiņš un kad viņi runāja uz terases. Tas bija varen jauki.
Nu Haley un Nathans laikam ir viens no tiem pierādījumiem par to, ka pirmā mīlestība var būt tā īstā un vienīgā. Viņu mīlestība vienkārši aug kopā ar viņiem un pilnveidojas un arī viņi mainās līdz ar to un pateicoties viens otram.

0

83

missy написал(а):

Brūka un Peitona arī ir kas īpašs. Lai kā arī viņas strīdējās, tomēr ir tā, ka viņas it kā nespēj būt šķirtas un pašas to vienmēr beigu beigās saprot. Viņas abas ir tik daudz ko kopā piedzīvojušas un tāpēc arī ir tik stipras kopā un neļauj nekam nostāties pretī viņu sapņiem, kas šajā gadījumā bija balle. Viņas to paveica. Kopā. Un tas bija patiešām skaisti nezkatoties uz to, kas tikko bija noticis.
Otra balle protams bija daudz labāka. Tā bija kā maģija, jo savādi kā viņu īstā balle varētu teikt izgāzās, bet tas bija viņu skaistais vakars.

ak priecē ka nesmu vienīgā kam liekas ka brūka un peitona kopāir īpašas
un tas ka pattiesībā brūka vairāk vai mazāk atgriezās tree hill peytonas dēlt as tikkai to pirādīja un amn tik varen leiels preiks
yujn kā es vēlētyos tādu draudzeni nu ne jau tāpēc ka viņa vai es viņai censtosatņemt draugu bet tāpēc ka tā draudzūiba pat pārver'tu ko teikti
un tiktiešam lielas ģenerālmēģinājums ar brūkas paslaudināsuanu par balles karalieni un tādā paskatotā ierodoties ņemot vērā kāda preincese sākumā bija peyton

missy написал(а):

Mouth vienā no sērijām: Cilvēki nemainās, jo vieglāk ir nedarīt neko un palikt tādam kāds esi.

ak untas ir iemesls kāpēc man tik rakoti tīk mauths

missy написал(а):

Zinu, ka one tree hill ir tikai seriāls, bet Brūkas un arī jāpiemin Nathana izmaiņas šeit parādījās tik dabiski,

ak tas ir īstais vārdu salikums viņiem tik dabīgās pārmaiņas

ak un tas vakars uz batreases man ietilts one tree hill jaukākajās sērijās, jaukākjos brīzšos

tiktiešam gluži kā notbook tas ir pierādījums kas pierāda primo un reizē īsto un vienīgo mīlestību

un tas tik ļoti spēj pacelt

0

84

pinocchio написал(а):

tiktiešam gluži kā notbook tas ir pierādījums kas pierāda primo un reizē īsto un vienīgo mīlestību

un tas tik ļoti spēj pacelt

Tā nu tas ir. Always and Forever.

0

85

missy написал(а):

Tā nu tas ir. Always and Forever.

ak
always and forever ir tik varen jauks
uzreiz nāk atmiņā tā reize kad skolā šava
tā sērijas vispār ir varen jauks kopums un tad vēl tā ieejas iespēja
ak mans tik varen jaukais one tree hill

0

86

hihihi... es pat vairs nelasu jūsu tekstu, lai nospoilerētos... Oj, tik laba sajūta pat par spīti tam, ka sāp acis. Es tik tinu un klausos Heilijas debiju...

0

87

tikko noskatījos 3.sezonas 1. sēriju. Tik lieliski...

0

88

albalonga написал(а):

tikko noskatījos 3.sezonas 1. sēriju. Tik lieliski...

tā ir viena no manām vismīļākajām sērijām.

0

89

ak man jau kādu laiku ir jautājums tējas meitenei
visu laiku lasu ko tu raksti un man ir tāda sajūta ka tu jau skaties tekošās sērijas
tu jau skaties piekto sezonu???

0

90

:rofl:

es tikko sapratu, ka Tims ir satriecošs - kā viņš parādās - es tikai skaļi ņirdzu.

Un tātad - gribēju tik pateikt, ka 1.sezona man patika vairāk par 2. Un vēl gribēju pateikt, ka 2.sezonā mana mīļākā sezona bija Neitana sapnis pēc ietriekšanās sienā...

Jā, un vēl gribēju būt nejauka - OTH ir ļoti neloģisks un ļoti no realitātes attālinās dramatisks seriāls. Kā Neitans reiz teica - kaut kas tāds notiek tikai Trīhilā.

0

91

albalonga написал(а):

Jā, un vēl gribēju būt nejauka

jā tas bija nejauki

bet nu esī šiti nepiekrītu
you never know what happens in another side of ocean

0

92

pinocchio написал(а):

you never know what happens in another side of ocean

you never know what happens in someones imagination...

0

93

ak un ja ši vieta ir tiktiešam tik varen jauka
un tiktiešam tīkama

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes...all you need is one.

http://www.youtube.com/watch?v=p7wa21T42wI

my peyton
http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/d33208567e696a754c39d18690a36030.gif

0

94

albalonga написал(а):

imagination

yes
but
it no so importen to me
patiesībā citu iztēle man neintresē - kamēr tas neietekmē mani - var mani saukt par egojisti bet tā tas ir
kā jau liela daļa cilvēku neilntresējos par to ko nevēlos
un ja nevēlos ko zināt neskreinu tam virsū
un tiktiešm nespēju piekrist par neloģiksumu

0

95

pinocchio написал(а):

un tiktiešm nespēju piekrist par neloģiksumu

:rofl:

piedod, māšel, bet tad man jāsaka, ka tu ļoti maz vēl zini par šo pasauli...

pinocchio написал(а):

patiesībā citu iztēle man neintresē

Šis teikums ir vairāk nekā vienkārsi neloģisks, jo viss OTH ir tikai kāda cilvēka (Mark Scwan) izteles auglis.

Un es nepiekrītu, ka cilvēkus neietekmē citu iztēle. Mani ietekmē. Mani ļoti ietekmē OTH. Un kā jau teicu - OTH ir tikai kāda cilvēka iztēles auglis...

0

96

albalonga написал(а):

piedod, māšel, bet tad man jāsaka, ka tu ļoti maz vēl zini par šo pasauli...

nu tad teikšu atklāti

tas ka es tev nepiekrītu nenozīmē ka maz zinu par šo pasauli
varbūt tikeišam es nezinu daudz pa pasauli - bet pat tavu pasauli nevis kopējo pasauli

albalonga написал(а):

Šis teikums ir vairāk nekā vienkārsi neloģisks, jo viss OTH ir tikai kāda cilvēka (Mark Scwan) izteles auglis.

paldies ka informēji par to ko jau zināju
bet nejūtu ro ka tas mainītu manu dzīves kopumu
tas maina atseviškus brīžus ebt ne pašau manu dzīvi
un atkal jau teikšu tas ka tev tas liekas neloģisks neznoīmē kas tas vispārīgi ir

un es savukārt nepiekrūtu tev

0

97

pinocchio написал(а):

un es savukārt nepiekrūtu tev

Jā. Pamanīju. Pēdējā laikā tu neko citu vairs vispār nedari...

0

98

albalonga написал(а):

Jā. Pamanīju. Pēdējā laikā tu neko citu vairs vispār nedari...

tici man - daru

0

99

If Peyton Died!

http://www.youtube.com/watch?v=8WTTq1br … re=related

If Brooke died.

http://www.youtube.com/watch?v=gDFP6b_T … re=related

Brooke: There are kids inside our school fearing for their lives right now. Terrified that someone is going to put a gun in their face and pull the trigger, and you wanna know how I'm feeling? Our pain is not a commodity for you. It's not a newsbyte to boost your ratings. Because tomorrow, or the next day, or the next week when WE go back to school, changed forever by a day that'll never leave us, where are you gonna be? At the next TRAGEDY? Thrusting your microphone at the next fractured person asking them how they feel? Lady, that is not journalism, YOU are not contributing anything to society. You are buzzards, circling the carnage, but you prey on the living. THAT is how I'm feeling. But something tells me you're not gonna air that.

Lucas: Nothing will happen to you, I promise!
Peyton: You're always saving me.
Lucas: Somebody's got to.

Jimmy: Everyone here is a loser. And the truth is: everyday I have to come to this school, is one less day I have to come back

Jimmy: You know they're going to remember me as a monster but I wonder how they'll remember you?

Keith: It does Jimmy. That pain in your stomach, that pain in your heart, it goes away. That voice in your head thats saying there's no way out, it's wrong Jimmy. Would you please, please just believe me. It gets better.

Rachel: 700 days. High School, out of 20 or 30 thousand, can't you see past that. It's only 700 days.

Abby Brown: What's wrong with you? He's just a kid. We're all just kids and we just have this life and the things you say and do, we feel that. How can you have so much hate in your heart? How can you act like it doesn't matter? It does matter. What happened to us? We're just kids. We can't be like this. It's not possible.

Peyton: We had a snow day. Sixth grade, do you remember? It was like this whole other world just came in overnight and took ours away. Brooke, she came over and we made a snowfort... with a tunnel. And we stayed in there all day. It seemed so safe, like everything was okay. Like everything our world was about to become, maybe we could just stop it and stay little kids for one more day. But then it got cold, kinda like now. They're gonna come now. All of them. The reporters and the psychologists and the analysts. And the so-called experts. And they're gonna try and make sense of this. But they're not gonna be able to. And even if we do make it out of here, we're always gonna carry it with us. Its never gonna be the same

Jimmy: You think so. You really think I am the only one. Then ask yourself this. Have you ever treated someone like crap in this school or left anyone out? Have you ever broken up with someone in the time it takes to pass a note and disappear? Or talk trash behind their back? Or maybe you just ignored it all? You know why you worry about the big game or the prom or the bake sale for the pep club. You ask yourself that and then you tell me if there is anyone else out there

Mouth: It's not suppose to be this way. The artists, and the scientists, and the poets - none of them fitted in at 17. We're suppose to get passed it. Adults - they see kids killing kids, and they know it's a tragedy because they used to be those kids - the bullies, and the beaten, and the loners. We're supposed to get passed it. You're supposed to live long enough to take it back. Just take it back

Lucas: Does this darkness have a name? This cruelty, this hatred, how did it find us? Did it steal into our lives, or did we seek it out and embrace it? What happened to us? That we now send our children into the world like we send young men to war... Hoping for their safe return... But knowing that some will be lost along the way. When did we lose our way? Consumed by the shadows, swallowed whole by the darkness. Does this darkness have a name? Is it your name?

0

100

pinocchio написал(а):

tici man - daru

Man ļoti sāp, ka tu tā dari, pinocchio... Un ja tu gribēji, lai tā būtu - es atzīstu - man sāp. Un vissmagākais - es nesaprotu, par ko tu mani sodi.

0