pinocchio написал(а):katrā ziņā ja mēs te ir govis tad tu var pievienoties ganām pulkam
es tev atļaju būt aitai vai cūkai
kad ieraudziiju, saaku smeties - ir pasaulee tachu taadi URODI !!!! bet paskatities, cik ilgi taaa maita te sedeja, veroja visu un visus un tad izteica savas domas! vot gde ZARAZA! taisni neticami...
mmaarriiaa написал(а):Tieši tā mēs esam jaukumjauko cilvēku forums,protams, neskaitot izņēmumu Pavii!!!!!
esam arii un Pavii, vai kaa to niecibu sauc, jau te nav
Pavii написал(а):es nesu resna. es esmu tik tiecvA ka esu modelu skola
es nesmu nejauka. es esmu patiesa
es nēsu cuks es nedod piensu
varbuut vinja arii ir tieva, bet bez galvas un juutam, bez saprashanas un bez takta!!! vel pietam stulba - tik daudz ljudu salaida, taisni stulbaas modeles priekshtats!
vel domaju ka taaa Pavii ir maza idiote, kura nevar savas negativas domas izteikt aciis... bet to izdariija te! iespeejams vinjai palika pec ta labaak... un starp citu, iespeejams vinja atgriezisies ar citu niku... manuprat vinjai bus interesanti, ko MEES te sarakstiijaam, neskatoties uz to, ka mees esam govis.
jo, ja vinjai butu paraleeli visi shie seriali, forums utt... vinja to nekad pat nebuutu pamaniisusi, bet shi izdzimtene bija sheit.
Podkolodnaja sterva! Kurva nabitaja! bezdushnaja kukla !