eeeeeeeeeh es miilu CUANDO SEAS MIA !!!!!!!!!!! un visss......!!!!!!!!
tagad veselu stundu skatiijos pa youtube.com video no shii seriaala.... ak mans Dievs... tas ir tik emocionaals... tik sirsniigs..
vinju abu miilestiiba, vinju striidi, satikshanaas un shkjirshanaas - tik saapigas... viss izveidos tik emocionaali un skaisti.... vinji striidaas a man zheel liidz nelabumam un smaids naak par to cik viss labi izskataas!!!!!!!! es to vienkaarshi dievinu.. skatiijos video un nevaru paarstaat - gan pashu saakumu, gan vidus kad vinji atkal pec 2 gadiem satikaas..........ah.... vieniigais man nepatiik to 3 dalja.. tur jau parak daudz bija par beernu kaut kadu pazushanu utt...
destilando amor arii ir ok, bet man neizsauc tik daudz juutu un paardziivojumu kaa CSM... turklaat DA vinji nemaz taa neciesh kaa cieta CSM un tas vienkaarshi mani piesaista ekraanam!!!!!!
starp citu, tagad DA atshkijraas no CSM... esmu kaut kaada 15. serija shobriit....... jau daudz bija atshkjiriibu un man taa vairaak patik, ja nav seriaals tik aizkustinoshs kaa CSM tad lai ir citaadaaks! un ta arii ir.... LIELAKA ATSHKIRIIBA uz doto briidi ir tas ka DA vinji peec gada kad satikaas, kad Rodrigo jau ir appreceejies visu izrunaaja un zin visu patiesiibu kaa un kas notika pa to gadu un gandriiz vai jau piedeva viens otram, bet CSM vinji neizrunaajaas, Paloma aizbrauca prom veel ar vienu parpratumu no Diego puses un nicinaaja un miileja vinju veel gadu vai divus... kameer satikaas tajaa kafijas eksporta rupnicas birojos!!!! ak mans Dievs un to skatienie... vinju uzvediiba, vaardi... striidi... tikai tad vinji izrunaajaas beidzot. ah, Paloma un Diego bljau un raud... skupsta vinju un asaras tek. tas viss ir tik emocionaali.......
laikam es te tagad izklausoos savaadi. kaa jukusi meitene kaut kaada... bet nu CSM mani vienkaarshi taa aizkustina... un citi aktieri man patiik daudz vairaak nekaa DA...
DA dievinu Riveru un tas arii viss... un Danielu. vairs nevienu..... taa vecmaaminja!! pfuuuu vienkaarshi nevar saliidzinaat CSM vecmaaminju un DA vecmeeminju - kaa diena un nakts.... DA vinja man vienkaarshi besii, kaa muuija, baidaas pat izdariit jebkaadas sejas mimkas, laikam shtukatruka posipitsja!!! ili shvi posle plasticheskoi operacii.... fui... da un parejie...
a vieniigaa aktrise kas man vairaak patiik DA nekaa CSM ir taa Isadora. labaak par Berenisi... pa Berenise vieniiga aktrise kas man krita uz nerviem, rauduliiga un apniciiga buutne... Isadora labaa pagaidaam