aNgeL написал(а):jāa.. es ar dažkārt tā iedomājos - nez ko viņš tagad dara, kur dzīvo, kāds ir utt.. bet tā gribētos, lai iepazīšanās process arī ir īpašs.. nu tāds romantisks..kaut gan neesmu līdz galam droša , ka no pirmā skatiena mīlestība ir.. - jocīgi tā iedomāties, ka ieraugi un uzreiz jūti , ka bez maz vai mīli , pazīsti visu dzīvi utt
Jā,man pilnīgi tas pats,jo tiešām ,lai tas notiktu kaut kā īpaši vai arī kādā interesantā un neierastaa situācijā.. Varu iedomāties vismaz 10 dažādus veidus,bet viss tas tik no filmām,grāmatām un iedomām Parasti viss notiek daudz vienkāršāk ;/ grrr Puišos pietrūkst romantika (ne visos),bet viņiem tik šķiet,ka tas ir nepieciešams attiecību sākumā,bet viņiem neaiziet,ka mums ar laiku tik gribās vēl un vēl.. Pēctam brīnās ko mēs tik īgnas.. Mīlestība no pirmā acu skatiena hmmm, tādas nav vismaz mīlestība tā noteikti nav,tā parādas vēlāk noteikti sākumā ir interese pēctam jau simpātijas,pieķeršanās,mīlestība mērāma jau gados..Vismaz man tā šķiet,jo ja cilvēks ar otru nodzīvo 1 gadu un ātri izšķirās šaubos,ka tā bija mīlestība,jo tad nebūtu tik viegli tas viss. To es spriežu pēc sava brāļa attiecībām ar viņa meiteni. 2 x jau runāja ka šķirsies,bet palika kopā un domā par precēšanos. tā kāa tā...
aNgeL написал(а):Sievietes tak stipras jāa... uzzinās tās sajūtas varētu būt interesanti.. bet nu es jau zinu, ka sajutīšu visas pienācīgās mātišķās jūtas
Nooteikti Šajā ziņā visām sievietēm ir kas kopīgs Sajūsmina tie mazie tik mīļas mazas rociņas,kājiņas aahh paskatījos apavu veikalos tādas mazas botiņas viss tas tik mīļi.. un tad vēl iedomāties,kādi tie bērni izaugs.. un vēl ja var saskatīt līdzību ar sevi vai tēvu.. interesanti.