TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Telemundo gatavojas UPFRONTam...

Telemundo gatavojas UPFRONTam...

Сообщений 1 страница 20 из 21

1

Tikko uzzināju, ka Telemundo aktīvi gatavojas upfrontam jeb jauno, ieplānoto projektu prezentācijai... Visinteresantākais jaunums ir tāds, ka DANNA GARCIA un CHRISTIANS MEIERS  nofilmējušies "pilotā" telenovelei, kuras ražošanas nosaukums ir ‘Lola calamidades’.

La cadena de Telemundo convocó a Christian Meier y Danna García, aunque esté la actriz en plena grabación con ‘La Traición’, junto a Mario Cimarro, y en Colombia grabaron la primera promoción de la telenovela ‘Lola calamidades’. Esta fue la telenovela que más polémica ha causado, que tiene a grandes actores. Meier da vida al personaje de Esteban, Danna García a su amada Lola, Javier Delgiudice personifica a un abogado, Andrea López a Débora, Maria Elena Doehring a Úrsula y Kristina Lilley a Pepa.

Nu ar Telemundo jau kā ar bitēm, bet nu ja nu galu galā tiešām piepildītos un Danna filmētos kopā ar Christianu - man tas patiktu, lai gan vienmēr lološu klusas cerības par Gaby un Chris kopā... Nu šo telenoveli paredzēts sākt filmēt gada beigās vai 2009 gada sākumā, jo Christianam vēl vispirms Dona Barbara, bet Danna ka zināms La Traicion filmējas...

Vēl lieliska ziņa ir tāda, ka arī Meksikā filmē kaut kādu noveļu pilotus un tipa filmējas arī Gabija Espino - nu nav jau brīnums - grūtniecība ta vēl nav redzama īpaši un pēc dzemdībām ta Gabija parādā Telemundo 3 noveles. Tip a arī Victoria Ruffo un Arturo Peniche filmējas pilotos - tas nozīmē, ka šie abi aktieri paliks ar Telemundo droši vien, lai gan abiek aktīvais kontrakts tikai par piedalīšanos Viktorijā. Nu nav jau brīnums - abiem ģimenes Meksikā un šobrīd abi Kolumbija prom no ģimēnēm piekita filmēties. Bet pēc tam tak varēs filmēties Meksikā - Telemundo jaunajā studijā un būt kopā ar ģimenēm... Pagaidām par jaunajiem projektiem vairs neko vairāk nedzird. Vēl tak vajadzētu jaunus projektus Michelam Brownam, kā vienam no Telemundo stāriem. Arī Vanesai Villelai. Ir vēl viens projekts, kuru dēve par Aylin Mujica project, ar kuru nekas nav skaidrs, bet iespejams, ka viņai būs galvenā pozitīvā loma. Un vēl - vajag arī kaut kādu Genesis Rodrigues projektu. Nebrīnītos, ka viņu ar Michel saliktu...

A Lore, Cimarro. Siačoke - pazīstot viņu, droši vien atpūtīsies pēc šobrīdējām novelēm. Vēl Islas paliek, kurš parasti ilgi neatpūšas - moš būs nobireidis atkal uz kādu ļauna lomu.

Es te fantazēju, ar ko kopā Gabija varētu strādāt. Es gribētu kādu projektu kopā ar Cimarro. Meieru pat nepieminu - tas vispār sapnis. Un vēl es domāju, ka tā kā Telemundo izvērš darbību Meksikā, viņi varētu piesliet kādu Meksikas superzvaizni. Brīvs šobrīd ir Colunga, tik nezinu, kādas viņam biznesa attiecības ar Televisu šobrīd....

En los estudios de Miami y de México también se trabajan otros proyectos de telenovelas y, entre los actores participantes, están Victoria Ruffo, Arturo Peniche y Gaby Espino.

0

2

albalonga написал(а):

Brīvs šobrīd ir Colunga, tik nezinu, kādas viņam biznesa attiecības ar Televisu šobrīd....

Tas man patiktu...

0

3

Nu man jau kad kad bija kaut kāds murgains sapnis par Gabiju un Fernando Colungu kopā... Ja nu es tiešām izrādos gaišreģe, tad viss iespējams... Man tā bija ar El Engano - nu nebija sajūtas, ka jebkad redzēšu to noveli - es domāju Gabiju un Fernando kopā... Nu nejutu es to. Pirmizrāde tuvojās, bet es nejutu, tā baigi pat negaidīju. Nu it kā būtu zinājusi, ka nu nebūs un viss....

0

4

albalonga написал(а):

Ir vēl viens projekts, kuru dēve par Aylin Mujica project, ar kuru nekas nav skaidrs, bet iespejams, ka viņai būs galvenā pozitīvā loma

O! Es šo telenoveli noteikti skatītos. :) Žēl, ka nevaru redzēt kopā ar viņu "Marinu"... 8. no rīta nav nekādas iespējas to redzēt. :( Bet La Herederā man viņa ļoti patīka. :)

0

5

ai. ai. ai.
nemaz netiekšu, ka tas mani priecētu. sevišķi, ka īsti nav jāgaida, kad dannai pēc la tracion būs jauna telenovele. un klusi jānīd, ka par dannu no telemundo puses aizmirsts. un vēl kopā ar christianu.  :rolleyes:

bet. es netaisos sacerēties. jo tagad man grūti atminēties kaut vienu nesenāko telenovelei, kur pilota galvenie aktieri paliek arī pašā telenovelē.

bet, alblonga, tu tak zini - ja kāda jauna informācija, tad padalies. viss, kas riņķo par un ap dannu garciu mani aizrauj.
tik - kā tulkojas telenoveles patreizējais nosaukums?

http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/87c5b067a57591b544114dfb090c304c.gif

0

6

danna написал(а):

tik - kā tulkojas telenoveles patreizējais nosaukums?

Lolas nelaime, Lolas traģēdija...

danna написал(а):

bet. es netaisos sacerēties. jo tagad man grūti atminēties kaut vienu nesenāko telenovelei, kur pilota galvenie aktieri paliek arī pašā telenovelē.

Pecados Ajenos...

0

7

albalonga написал(а):

Pecados Ajenos...

nu. tad lieku cerības, ka atkārtosies tas no pecados ajenos.
bet nav jau tas daudz un telenoveļu skaitu, ko telemundo filmē un filmēja.

0

8

nu es ceru ka šie telemundo projeki būs veiksmīgi
jo godīgi sakot man leikas ka telmudo radikālui būtu jāmaina scenāristi lai reitingi kļūtu labāki
nu prieks noteikti par dannu un ar par genisiju viņai tagad noteikti varētu būt kāda jauka loma ja protams telemundo nenopūdelēs
bet piedodiet pa izteicieniem bet telemundo pūdelēšana pēdējā laikā ditki padodas
tagad telemudo labums man jau sāk lieties vienīgais ir labie aktieri bet kuri jau tagad s;ak kļūt vienmuļi, jo manuprāt vienmmēr ir vajadzīgs kas jauns ko pasniegt ja nu ne uz zelta bet tad noteikti uz sudreaba paplātes
nezinu manuprāt telmudo diegan daudz ko vajadzētu mainīt lai viņi nekļūtu par vienu ziepju burbuli jo viņi ar saviem aktieriem noteikti var tikt pie labākāiem reitingiem atliek vien varbūt ne tik ļoti varbūt izvilkt dažas noveles lai būu vēklme pārtīt un varbūt manuprāt piestrādāt pie ne tik banāliem sižetiem

0

9

Uhhh, tikko uzzināju, ka jau sen Telemundo plānotajā novelē Sin Tetas no Hay Paraiso paredzēta loma Lorenai Rojasai - viņai paredzēta galvenās varones mātes loma "Doña Hilda". Šī telenovele būs Columbiešu 30 sēriju garas noveles rīmeiks. Tulkojums nosaukumam - Bez pupiem nav paradīzes. Nu bet nosaukumu iespejams mainīs, jo tās "tetas" daudziem var šķist aizskarošs vārds.

0

10

ārprāc. tas nosaukums man parāva tādu rēku.  :D
nu teikšu atklāti - ar tādu nosaukumu telenovelei nopietni neņemtu.

0

11

danna написал(а):

ārprāc. tas nosaukums man parāva tādu rēku.

Ne tev vienīgajai... :rofl:

0

12

Nu Kolumbijas oriģinālam bija tieši šāds nosaukums un grandiozi panākumi!

0

13

albalonga написал(а):

Nu Kolumbijas oriģinālam bija tieši šāds nosaukums un grandiozi panākumi!

aii.
es arvien vairāk un vairāk sāku saprast, ka man par telenoveļu lietām un pasauli maz sajēgas.
labi, ka man nav un pat sapņos nebūs nekādas teikšanas tur. izskatās, ka es tur pamatīgu jezgu sataisītu.
mans skatījums un viedoklis tik ļoti atšķiras no mīluļiem, favorītiem un rezultātiem.

0

14

albalonga написал(а):

Uhhh, tikko uzzināju, ka jau sen Telemundo plānotajā novelē Sin Tetas no Hay Paraiso paredzēta loma Lorenai Rojasai - viņai paredzēta galvenās varones mātes loma "Doña Hilda". Šī telenovele būs Columbiešu 30 sēriju garas noveles rīmeiks. Tulkojums nosaukumam - Bez pupiem nav paradīzes. Nu bet nosaukumu iespejams mainīs, jo tās "tetas" daudziem var šķist aizskarošs vārds.

ceru gan, ka nosaukumu nomainīs :D bet jaunu telenoveli Lorei vajag.  :yep:

0

15

nu godīgi sakot ta noteikti varētu pievērst uzmanību bet nu sajūsmā nesmu
bet nu tā pat 99 procenti ka neskatīšos nezinu kādiem aktieriem jābūt lai es skatītos

0

16

nu nezinu, kas tur no patiesības. jo man bieži sanāk uzskriet baumām un albalongas avoti vienmēr ir patiesāki, bet:

'Señora de los Recuerdos'

A la expectativa andan todos los actores que participaron en la grabación del piloto de la novela 'Señora de los Recuerdos', que no es otra cosa que el segundo reencauche de 'Lola Calamidades'. Y es que como ya les ha pasado en algunas ocasiones, quienes participan en este piloto la mayoría de las veces no forman parte del elenco de la novela o el seriado ya aprobado. Los protagonistas de esta prueba fueron Danna García y Mauricio Ozmán, quien ha resultado ser todo un señor actor a pesar de los problemas que tuvo en México. Por los lados de RTI continúan haciendo audiciones para contratar a los actores y esta es precisamente la piedra en el zapato de quienes ya trabajaron en el piloto y además totalmente gratis. ¡Mala cosa!

0

17

albalonga написал(а):

meli, Lorena sestdien bija forumā un teica, ka tā galīgi nav patiesība.

0

18

Jā, es arī manīju, ka daudz kur šis info nozudis un ielikts, ka nav vel zināmi, kādi aktieri. A Lore neko neteica, vai viņai nepiedāva drīz pēc PA kādā citā projekta piedalīties?

0

19

nē, neko neteica. viņa tagad aizņemta ar jaunā diska gatavošanu.  :)

0

20

Skaidrs. Pieņemu, ka viņa ieturēs vismaz gadu ilgu pauzi. Un ja jau disks, tad jau būs koncentrācija uz disku.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Telemundo gatavojas UPFRONTam...