Tikko uzzināju, ka Telemundo aktīvi gatavojas upfrontam jeb jauno, ieplānoto projektu prezentācijai... Visinteresantākais jaunums ir tāds, ka DANNA GARCIA un CHRISTIANS MEIERS nofilmējušies "pilotā" telenovelei, kuras ražošanas nosaukums ir ‘Lola calamidades’.
La cadena de Telemundo convocó a Christian Meier y Danna García, aunque esté la actriz en plena grabación con ‘La Traición’, junto a Mario Cimarro, y en Colombia grabaron la primera promoción de la telenovela ‘Lola calamidades’. Esta fue la telenovela que más polémica ha causado, que tiene a grandes actores. Meier da vida al personaje de Esteban, Danna García a su amada Lola, Javier Delgiudice personifica a un abogado, Andrea López a Débora, Maria Elena Doehring a Úrsula y Kristina Lilley a Pepa.
Nu ar Telemundo jau kā ar bitēm, bet nu ja nu galu galā tiešām piepildītos un Danna filmētos kopā ar Christianu - man tas patiktu, lai gan vienmēr lološu klusas cerības par Gaby un Chris kopā... Nu šo telenoveli paredzēts sākt filmēt gada beigās vai 2009 gada sākumā, jo Christianam vēl vispirms Dona Barbara, bet Danna ka zināms La Traicion filmējas...
Vēl lieliska ziņa ir tāda, ka arī Meksikā filmē kaut kādu noveļu pilotus un tipa filmējas arī Gabija Espino - nu nav jau brīnums - grūtniecība ta vēl nav redzama īpaši un pēc dzemdībām ta Gabija parādā Telemundo 3 noveles. Tip a arī Victoria Ruffo un Arturo Peniche filmējas pilotos - tas nozīmē, ka šie abi aktieri paliks ar Telemundo droši vien, lai gan abiek aktīvais kontrakts tikai par piedalīšanos Viktorijā. Nu nav jau brīnums - abiem ģimenes Meksikā un šobrīd abi Kolumbija prom no ģimēnēm piekita filmēties. Bet pēc tam tak varēs filmēties Meksikā - Telemundo jaunajā studijā un būt kopā ar ģimenēm... Pagaidām par jaunajiem projektiem vairs neko vairāk nedzird. Vēl tak vajadzētu jaunus projektus Michelam Brownam, kā vienam no Telemundo stāriem. Arī Vanesai Villelai. Ir vēl viens projekts, kuru dēve par Aylin Mujica project, ar kuru nekas nav skaidrs, bet iespejams, ka viņai būs galvenā pozitīvā loma. Un vēl - vajag arī kaut kādu Genesis Rodrigues projektu. Nebrīnītos, ka viņu ar Michel saliktu...
A Lore, Cimarro. Siačoke - pazīstot viņu, droši vien atpūtīsies pēc šobrīdējām novelēm. Vēl Islas paliek, kurš parasti ilgi neatpūšas - moš būs nobireidis atkal uz kādu ļauna lomu.
Es te fantazēju, ar ko kopā Gabija varētu strādāt. Es gribētu kādu projektu kopā ar Cimarro. Meieru pat nepieminu - tas vispār sapnis. Un vēl es domāju, ka tā kā Telemundo izvērš darbību Meksikā, viņi varētu piesliet kādu Meksikas superzvaizni. Brīvs šobrīd ir Colunga, tik nezinu, kādas viņam biznesa attiecības ar Televisu šobrīd....
En los estudios de Miami y de México también se trabajan otros proyectos de telenovelas y, entre los actores participantes, están Victoria Ruffo, Arturo Peniche y Gaby Espino.