Šekspīrs
Vēro un apbrīno sievieti, kura fotogrāfē.
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs
Šekspīrs
Vēro un apbrīno sievieti, kura fotogrāfē.
Maļinovskis
- Es, gulēt? Nē, nē...
Cenšas varonīgi piecelties un no lielā reibuma stāvokļa nokrīt...
Renata - Evai
- Viscienījamākie mēdz būt viszemiskākie. Ak jā - mans vārds ir Renata Sepulvida.
Atkal atgriežas pie avīzes.
Šekspīrs
Ar smaidu noskatās, kā sieviete ar fotoaparātu aiziet.
- Ak, saule mākoņainā dienā, ak roze manā pieneņdārzā, ak...
Sāk rakstīt kaut ko savā piezīmju grāmatiņā, kura viņam vienmēr līdz...
Jose Armando palīdz Maļinovskim piecelties.
-Nu re, jūs taču pats redzat, ka jums jāatpušas. Kur ir jūsu kajīte?
Eva
-Es jums pilnīgi piekrītu. - Viņa atceras Rosauru, kas pēkšņi kļuva bagāta, bet palika tā pati bezkaunīgā lauķe, kas iepriekš.
Eva sāk šaubīties par sava vērtējuma pareizumu. Izskatās, ka Renatu nemaz neinteresē saruna ar viņu.
-Ko labu raksta avīzē? - viņa izdara pēdējo mēģinājumu, cenšoties būt laipna.
Maļinovskis
Ļauj Jose Armando aizvest sevi uz savu kajīti.
(laikam biki jāpiebremzē - angy ar nav onlinā. Uzskatiet, ka Maļinovskis ir prom no skatuves)
Renata
Palūkojas uz Evu un noliek avīzi.
- Ko gan labu vispār var rakstīt? Cilvekien nepatīk labas ziņas. Viņi ir pieraduši pie sliktām. Vai dzersiet vīnu?
Linkolns
Apmierināti pabeidz hotdogu un uzdzer colu.
Eva nopriecājas par Renatas reakciju.
-Varbūt. Bet kas vienam slikts, tas otram var būt pat ļoti labs. - sazvērestiski nosaka.
-Baltvīnu, ja iespejams.
(uzskatiet, ka ši ziņa bija pirms šekspīrs redzēja auru aizejot.un atvainojiet.)
aura.
fotoaparātam jau atkal bija beigusies filmiņa un vēders tik skaļi burkšķēja. šodien viņa ēdīs brokastis - kaut sevi piespiežot, bet pēc visa pārdzīvotā aura ar ēdienu bija uz jūs.
ieiet kafejnīcā un redz orandžmatainu sievieti, kas vakar viņu uzrunāja, bet ko neievēroja. šodien viņa nelemj laboties un pienāk pie sievietes.
- laiks šodien ir vienkārši brīnišīgs šādai jaukai brokastošania saulītē. drīkt pievienošos?-
Renata
Pasūta īpašu baltvīna šķirni.
- Jā, iespējams... - Nosaka Evai.
Tatjana
Viesmīlis atnesa pasūtīto un Tatjana apzieda grauzdiņu ar sviestu un nokoda kraukšķīgo maizi, piedzerdama klāt apelsīnu sulu. Kaut arī saule sildīja viņu, viegls vējiņš spēlējās viņas matos, ausīs skanēja viļņu mūzika, viņas seja bija nopietna, acīs jautās skumjas.
Šekspīrs
- Vēji aizpūš raizes, atmiņas un bailes...
Vēji veļas pāri, aiznes tāli, tāli...
Nāve dzīvi vada
Dzīve nāvi skata...
Tatjana
Paskatās uz pienākušo sievieti, viņa šķiet jau kaut kur redzēta, bet Tatjana nevar atcerēties kur.
- Ja jūs vēlaties.
Tatjana vienaldzīgi paraustīja plecus, pievēršoties savām borkastīm, tad palūkojoties uz okeānu.
Eva
"Un tas ir viss?! Nē, nu šī sieviete ir varen augstprātīga!"
Eva jūtas aizskarta, bet paliek, galu galā, Renata ir vienīgā īstā dāma, ko Eva ir pamanījusi.
Un viņai šķiet, ka Renatai ir kāds noslēpums, plāni, kurus viņa negrib atklāt. Tas tad arī nodarbina viņas prātu.
Viesmīlis atnes baltvīnu un Eva sāk to lēnām malkot.
-Un kurieni jūs dodaties?
Aizvedis Maļinovski līdz kajītei, Jose Armando dodas atpakaļ uz klāja.
Aura
atstumj kēslu un apēžas. tomēr viņa jūtas tā neērti - viņai tik ļoti nepatīk un nepadodas iepazīšanās.
-nezinu, vai jūs atceraties - mēs vakarnakt jau tikāmies. galva man bija pilna citām domām, jūs neievēroju. tagad, ja jūs esat ar mieru, mēģināšu to labot - mani sauc aura. būtu prieks iepazīties - un sniedz roku.
Renata
Domīgi paskatās uz Evu. Viņai nepatīk tincināšana un ziņkārība. ne tagad. Tomēr no otras puses - tā sieviete varbūt vienkārši grib būt laipna.
- Es dodos... hmmm... - Renatai nav ne jausmas. - Man nav konkrēta galamērķa. Es vienkārši dodos prom. Un jūs, Eva?
Izabella
Iziet no kajītes, joprojām žāvādamās. Šorīt viņai atkal ir paīsa un plāna kleita, bet nu jau gaiši zila.
Alfredo
Iziet no kajītes, uz nāk uz klāja. Tad saprot, ka viņam taču gribās ēst un aiziet uz kafejnīcu.
Maļinovskis
Uz brīdi bija aizmidzis, bet pamostas joprojām piedzēries.
- Man viņa jāatrod,,, jāatrod...
Izvelkas no kajītes un velkas uz klāju, skaļi kliegdams...
- Izabella!!! Izabela!!!!! IZABELLA....
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs