TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

Сообщений 241 страница 260 из 1000

241

Angel

redz, ka dzejas vārsmotājs viņam nepievērš ne uzmanības, bet tikai turpina sacerēt savas muļķibas.
skaļi un demanstratīvi un vīrieti: "un es vēl skaitos nepieklājīgs. ja cilvēks tevi uzrunā - jāatbild." un tukšu sejas izteiksmi un dusmām acīs dodas vienkārši pastaigā pa kuģi.

0

242

Jose Armando jau domāja, ka Maļinovskis aizies kopā ar savu Izabellu, bet tad ieraudzīja viņa trakulīgo rīcību un piesteidzās klāt.
"Es pat nezinu tā cilvēka vārdu!"
-Klausies, draugs! Nemuļkojies, kāp nost.

0

243

Tatjana
- Kāpēc jūs nelietojat digitālo fotoaparātu?
Viņai tas patiesībā nemaz neinteresēja, bet kaut kas bija jāsaka. Turklāt nevarēja pavisam izbēgt no cilvēkiem, tas bija muļķīgi - braukt kruīzā, lai aizmirstu Enriki un atkal sāktu dzīvot, bet tā vietā viņa taisās kļūt par vientuļnieci.

0

244

Renata

Mocīt sevi? Viņa zināja, ka viņai nav jāmoka sevi, bet... Viņa nespēja izmest no prāta, viņa nespēja aizmirst. Viņai bija parādījies Jorge - mazais zens, kuru viņa pieņēma. bet arī to viņai atņēma. Viss labais tika atņems. Visām draudzenēm bija bērni, viņas bija laimīgas, bet... Renata nesen bija atklājusi, ka iespēja viņai palikt stāvoklī līdzinās nullei. Viņai vairāk nebija cerību. Pēkšni viņa izdzirda traki uz klāja.

- Ev, kas tur notiek?

Maļinovskis

Jau uzkāpis uz margas malas un grasās lekt.

Renata

- Varbūt iesim paskatīties?

Pieceļas, gaidot, ka Eva sekos.

0

245

Izabella

Vēl stingrāk parauj Maļinovska roku, abi nokrīt uz grīdas. Izabella atviegloti nopūšas.

Отредактировано angelina (01.03.2008 14:50)

0

246

(danna, sorry, es čista nepamanīju Angela uzrunu)

Šekspīrs

Neuzskata par vajadzīgu atbildēt jaunietim, kurš noliedz viņa vārsmu skaistumu. Turpina lūkoties uz Maļinovska traci un visu fiksēt - tāds iedvesmas avots tač...

0

247

Eva
"Tu kaut ko noklusē. Bet, es jau daru tāpat"
Arī dzird kliegšanu.
-Jā, labi. Ejam. - pieceļas un seko Renatai.

0

248

Maļinovskis

- izbelita, mana dārgā... mana mīļā... Es gribu tevi...

Nemaz negrasās nokāpt no Izabelitas...

0

249

Jose Armando priecīgi nopūšas, jo Izabella jau bija dabūjusi Maļinovski nost no margām.
-Jaunkundz, mums jāved viņš uz kajīti. - Jose uzrunā Izabellu.

0

250

Renata

Apmēram apjauš situāciju. redz, ka apkārt daudz cilvēku, bet laimīgā kārtā Roberto nav.

Pieiet pie Izabellas un maļinovska.

- Ja reiz gribēja lekt, varējāt arī ļaut viņam...

0

251

Izabella

-Ar tevi taču ir neiespējami... - Izabella saka Maļinovskim un papurina galvu.

Tad pagriežas pret Renatu.
-Ja jūs kādam ļautu lēkt pāri bortam, tad es gan nē.

Отредактировано angelina (01.03.2008 14:55)

0

252

Linkolns

Visu notiekošo vēro ar neslēptu smaidu...

0

253

aura

"tās ir citas sajūtas. digitālais  - tu nofotogrāfē un aizmirsti. filmiņu fotoaparāts - pēc fotogrāfēšanas tev vēl ir jāvelta ilgs laiks attīstīšanai. un tad fotogrāfijas neaizmirstas, un cilvēki vispār nedrīkstu aizmirt fotogrāfijas - tās ir emocijas. gluži kā pati dzīve - tādēl mums ir dota atmiņa, lai atcerētos, nevis dzīvotu tikai katrā esošajā mirklī. labas vai sliktas, bet atmiņas ir neaizmirstamas un neaizstājamas, un audzināmas. vai tad ne? aii. kādas muļķības runāju."

0

254

Izabella

Tad atbild Jose Armando.

-Tieši to es taisījos darīt, bet paskat tik...

0

255

Renata

Vīpsnājoši.

- Tā ir jūsu izvēle, tomēr - viņš ir muļķis un ja reiz grib, tad lai tak lec... Un ja jūs domājat, ka viņš to dara mīlestības dēļ... - Renata iesmejas. - Mazais, piedzērušais bērns tikai gribēja pievērst uzmanību sev...

Renatai Maļinovskis šķiet pretīgs.

0

256

Eva vēro notiekošo.
Piedzēries vīrietis, taisījās lēkt, tagad guļ virsū sievietei, kāds cits grib vest vīrieti uz kajīti... "
"Cik prasti! Nekādas audzināšanas!"

0

257

Izabella

-Tas nebūtu godīgi, ja viņam ļautu lēkt. Viņš nav pie pilnas saprašanas. Kuram gan negadās kādreiz par daudz iedzert?

Izabella indīgi paskatās uz Renatu.

0

258

Šekspīrs

- Mieru, mieru daiļās dāmas...
Mūsu varonis tagad dosies atpūsties, lai rīt ir takal gatavs jauniem varoņdarbiem.

Dod zīmes Josē, lai palīdz viņam piecelt Maļinovskis kājās.

Maļinovskis

Ar smaidu uz lūpām murmina.

- Izabeita...

Ļauj sevi vest projām.

0

259

Jose Armando palīdz  piecelt Maļinovski un aizvest viņu projām.

Evu nepārsteidz Renatas teiktais. Pēc viņu sarunas, Eva jau saprata, kāda ir Renatas attieksme pret vīriešiem.

Отредактировано Ragana (01.03.2008 15:03)

0

260

Renata

- Man gadās bieži, tomēr tāpēc uzreiz nelecu pāri bortam...

Šī sieviete - it kā tik spēcīga, gudra izskatās, bet vienalga tik vāja kaut kāda stulba vīrieši priekšā... Cik lielas muļķes gan ir sievietesa...

- Atvainojiet, Eva... Te palika nepatīkami uzturēties.

Renata dodas uz savu kajīti.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs