TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

Сообщений 261 страница 280 из 1000

261

(respektīvi - mani Renata un Maļinovskis ir prom no skatuves. Šekspīrs atgriežas, lai steidzīgi sacerētu poēmu par visu tikko notikušo. Un vēl uz klaja ir Links)

0

262

Eva Renatai
-Jā, es jūs saprotu. Ceru, ka mēs vēl satiksimies.
Eva redz kādu vīrieti, kas kaut ko aizrautīgi raksta un tad pamana TO vīrieti.
Viņai rodas vēlēšanās bēgt. Bet viņa paliek, lūkojas pāri bortam.

Отредактировано Ragana (01.03.2008 15:08)

0

263

Izabella

Paliek viena, atstutējusi galvu uz rokām un lūkodamās pāri bortam.

0

264

Šekspīrs

Pieiet pie Izabellas.

- Nesatraucieties, milēdij, gan jau jūsu izredzētais atgūsies. Tikai nedaudz par daudz šņabi un jūsu kaisles skurbulis...

"Ak, mīla, nesit mūs pārāk stipri, ak mīla, - dāvini mums dzīvi..."

0

265

Jose Amando atgriežas uz klāja, pamana Izabellu un pieiet klāt.
-Atvainojiet,... Es esmu Jose Armando Carvajal. Es pirmīt nepaguvu stadīties priekšā. Jums... Atvainojiet.
Jose viņa rīcība liekas muļkīga un viņš grib doties prom.

0

266

Izabella

Pasmīkņā par Šekspīra teikto. Kaut ko klusi nomurmina. Tad pamana Jose, viņš ir pienācis klāt.

-Prieks iepazīties. Es esmu Izabella Arroyo.

0

267

Šekspīrs

Pasmaida un vēro pāri. Viņam liela vēlēšanās doties un Maļinovski pamodināt. kas par lielisku greizsirdības scēnu varētu izvērsies... bet nē...

Šī poēma jāpabeidz. Noslēdzas savā kajītē un dzejo..

0

268

Jose Armando aizkavējas, jo beidzot var netraucēti aplūkot izabellu. Sieviete ir ļoti skaista, viņam grūti novērst no viņas acis.
-Jā, es arī ļoti priecājos. - Viņš saka un smaidot turpina uz viņu skatīties.

0

269

Izabella

Pamana Jose caururbjošo skatienu, bet nepievērš tam uzmanību.

0

270

Angel

no augšējā klāja bija vērojis šo izrādi un skaļi smējies - šis kuģis peldoša nevieksminieku mājvieta. tad ieraudzīja, ka tur kāds mazliet bīstama paskata vīrs arī noskatās uz to ar tādu ironisku smaidu. un angel dodas pie viņa.
atspiedies pret borta malu, uzrunā: "un kā jums patika šī cirka izrāde?"

(tas uz linkonu)

Отредактировано danna (01.03.2008 15:22)

0

271

Jose Armando negribīgi atgriežas realitatē.
"Viņa klusē, tātad nevēlas ar mani runāt. Muļķis, ko es uz viņu tā blenžu?!"
-Visu labu, jaunkundz. -  Vēl pēdējo reizi velta izabellai apbrīnas pilno skatienu un dodas projām.

0

272

Linkolns

Nopēta vīrieti mazliet aizdomīgi.

- Vienkārši dzīve cilvēkiem bijusi pārāk viegla, tāpēc viņi paši visādi cenšas to sarežģīt...

0

273

Angel

"vai tas viss ir arī otrādi - dzīve jau ir sarežģīta un tā viņš cenšas to padarīt vieglāku. bet kopumā tas bioja applausu cienīgs - vai visi pasažieri saskrēja skatīties. " un atkal jau iesmejas.

0

274

Izabella

Vēlreiz paskatās uz Jose.

-Uz redzēšanos.

0

275

Tatjana
Tatjanas skatiens kļuva tāls, viņa atcerējās, kā karstās uguns liesmas palēnām apvija viņas un Enrikes fotogrāfiju, liekot laimīgajiem cilvēkiem tajā izgaist tāpat kā bija izgaisusi viņu laime. Tatjana juta, kā acis sakņudina asaras, aks vēlas lauzities uz āru un viņa steidzīgi atgriezās realitātē. Brokastis aizmirstas, pusapēstas stāvēja viņai priekšā, skatiens bezmērķīgi klīda ūdens plašumos.
- Bet ja nu reizēm atmiņas labāk izdzēst? Neatcerēties? Neļaut nekam sev atgādināt? Kāda jēga no atmiņām tagadnē, ja tās tikai sāpina?

Отредактировано Paloma (01.03.2008 15:31)

0

276

Renata

iznāk no savas kajītes un dodas uz kuģa baseinu. Šāda

http://www.gabrielblanco.cc/images/actrices/gaby_espino/gabyespino237.jpg

0

277

Linkolns

- Jā, cilvēkiem patīk smieties par citu problēmām...

0

278

Eva vēro visu notiekošo uz klāja.
"Izabella. Viņu sauc Izabella. Bez tā dzērāja viņa izskatās daudz labāk. Par pārāk labi.
Un vēl viens plikadīda piegāja pie TĀ vīrieša. Tads tādu atrod."

Отредактировано Ragana (01.03.2008 15:35)

0

279

Alfredo

Pastaigājas pa kuģi. Ierauga Tatjanu, pieiet viņai klāt.

-Sveika.

0

280

Aura

"tā nav labāk. jo nu tā ir iekārtots, ka atceramies gan slikti, gan labo. un nav iespējamas tikai sliktās atmiņas. vismaz jābūt balanss- tā vismaz saka lielie filozofi bet viņi, šķiet, nekad nav pa šitam dzīvojuši - ir tik daudzas atmiņas, kuras vienkārši gribētos,kā datorā nospiest podziņu - Delete. un ticiet man - ja zinātu, jums pateiktu kā tik ar viņām galā."un viņas skatiens uz mirkli aizklīst uz to pusi, kur viņi izbraukuši.
"arī jums sirds pilna ar sentimentālām skumjām+atmiņām..."

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs