Alfredo
Šī sieviete tikko bija nosaukusi viņu par idiotu un tagad vēl piešļakstināja ar ūdeni Alfredo acis.
-Nu i mātīte...
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs
Alfredo
Šī sieviete tikko bija nosaukusi viņu par idiotu un tagad vēl piešļakstināja ar ūdeni Alfredo acis.
-Nu i mātīte...
-Nu i mātīte...
Renata to mistiskā veida sadzirdēja. Vīns viņas asinīs vārījās, viņu kaitināja atmiņas par to šodienas idiotu, kurš gribēja nolēkt. Vēl atmiņās atausa Raimundo un tas kretīns, kuru viņa bija nogalinājusi. Un Roberto... Viņs bija tepat, kaut kur uz kuģa, tomēr viņš nemeklē viņu. Viņš jau sen ir aizmirsis viņu. Un sadzirdējusi tā jaunā vīrieša vārdus, viņa nesavaldījās.
- Ko tu iedrošinies? Un tu esi nolādēts tēviņš, kurš grūžas virsū sievietēm baseinā, jo nespēj novaldīt savu testosteronu no kura sastāv 90% tava ķermeņa...
Nevišus viņa nodomāja - pievilcīgs ķermanis. Pašas domas viņu sadusmoja vēl vairāk...
Alfredo
Alfredo piebīdīja savu seju pavisam tuvu šīs sievietes sejai un teica.
-Varbūt tev vienkārši kaut kas skauž?
Renata
-Skauž? Ko tu vispār iedomājies, mazgadīgais idiots?
Dusmās iekarsusi cenšas pagrūst vīrieti.
Alfredo
Redzēdams, ka sieviete cenšas viņu pagrūst, Alfredo stingri saķer viņas rokas.
-Uzmanīgāk ar apgriezieniem.
Tatjana redzēja kā Alfredo saķer Renatas rokas. Varbūt vajadzētu iet palīgā? Bet šī sieviete izskatījās pēc tādas, kas pati var par sevi parūpēties. Tatjana palika nekustīgi, izvēlēdamās nogaidīt un tad izlemt kā rīkoties.
Renata
- idiots... kretīns...
Cenšoties izrauties no spēcīgā tvēriena, Renata uzgāžas vīrietim virsū un viņi abi nonāk zem ūdens cieši klāt viens otram..
Alfredo
Alfredo jūt, kā sieviete uzkrīt viņam virsū, abi tiek parauti zem ūdens. Alfredo sajūt viņas ķermeni pavisam tuvu... Tomēr sāk trūkt elpas, viņš izbāž galvu virs ūdens un palīdz piecelties arī sievietei. Viņš kādu laiku stāv un skatās viņas acīs.
Отредактировано angelina (01.03.2008 16:54)
Renata
Ir aizrijusies un klepo... Sajūt vīrieša skatienu un palūkojas uz viņu.
(bļin, angy, es sajutu ķīmiju...)
Tatjana novērsās un klusi izkāpa no baseina. Aizgājusi pēc iespējas tālāk no abiem pārējiem, viņa apgūlās vienā no sauļošanās krēsliem, censdamās dzirdēt iespējami maz no viņu sarunas/strīda. Tatjana bija sajutusies it kā bāztos svešu cilvēku privātajā dzīvē.
(haha, es domāju, ka viņi arī tikai es vīrieša lomā esmu pirmo reizi )
Alfredo
Redz, ka sieviete ir aizrijusies ar ūdeni un klepo. Pēc ilgā skatiena, Alfredo apjautājās.
-Vai tev viss kārtībā?
Renata
Mirkli lūkojas viņā, vēl nedaudz klepojot.
Pavisam klusi.
- Laikam...
Un ir pārsteigta par to, ka tiešām šajā brīdī te kopā ar šo neapšaubāmi vismaz 10 gadus jaunāko par sevi vīrieti jūtas labi.
(piebilde - Renatai ir 33)
Alfredo
Alfredo vairs nespēj skatīties šajās tik ļoti skaistajās acīs.
-Es nu tagad iešu.
Alfredo izkāpj no baseina un aiziet, vēl noskatoties uz sievieti.
(mans dators tiek okupēts, nezinu, kad izcīnīs neatkarību )
Renata
Noskatās vīrietim pakaļ.
- Idiots... - Viņa vēl pie sevis nosaka, bet ir vairāk dusmīga uz sevi, nekā uz to... diez, kā viņu sauc... Pie velna - Renata dodas savas kajītes drošībā un pasūta vīna pudeli.
(Tatjana paliek guļam, bet kādu laiku lūdzu netraucēt, es nebūšu pei datora )
(Tatjana atkal ir pieejama )
Jose Armando nolemj aiziet pasauļoties. Pamana kādu sievieti un pienāk klāt. Viņš vienkārši ilgojas pēc labas sabiedrības.
-Sveicināti. Neiebilstat, ka piebiedrošos?
Отредактировано Ragana (01.03.2008 18:36)
Beto
Tomēr nevar izturēt bez Renatas meklēšanas, viņa sirdi kaut kas grauž... Tikai kas?
Kur ir viņa... Tā sieviete...
Viss! Beto tas ir apnicis!
Viņš dodas meklēt Renatu!
Tatjana pavēra acis, sadzirdot balsi sev līdzās, bet tūlīt samiedzās un pielika roku priekšā acīm, lai pasargātu tās no spilgtās saules gaismas. Tatjana uzmeta īsu skatienu pienākušajam vīrietim, tad nolaida roku gar sāniem un aizvēra acis.
- Kā vēlaties.
Saule tik patīkami sildīja. Nē, ne sildīja, karsēja. Tieši tā, kā Tatjana mīlēja visvairāk. Ja vien šis karstums spētu aizdzīt atmiņas par Enrikes glāstu karstumu...
Jose Armando apguļas uz blakusesošā krēsla.
Tatjanas rudie mati saulē izskatās uguns apņemti.
-Mans vārds ir Jose Armando Carvajal. Un kā sauc jūs?
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs