Alfredo
Ierauga Renatu un uzkrītoši vēro viņu.
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs
Alfredo
Ierauga Renatu un uzkrītoši vēro viņu.
Marī
Pamana Alfredo un pienāk viņam klāt, virpinādama savus tumšos, spīdošos matus.
- Sveiks, smukiņais!
Taču tad pamana, ka viņš skatās uz pavisam citu sievieti...
Alfredo
Izdzird balsi sev blakus un novērš skatienu no Renatas. Paskatās uz sievieti, kas tikko pienākusi.
-Sveika! Uz šī kuģa gan ir daudz krāšņu ziedu...
Viņš atzinīgi nopēta sievieti.
Rubi
Pēc Dianas nejaukas uzvedības pret Rūbiju,(neviens cilvēks, tā neizturējās pret viņu - Dārglietu impērijas īpašnieku meitu!) viņa aizgāja papeldēties baseinā, bet tad pamana kādu sievieti, kura strīdās ar personālu. Vina izdzirdēja to, ka sieviete pazaudēja atslēgas. pienākot tuvāk pie baseina, Rūbi tās pamanīja. Viņas pienāca pie Renatas.
- Atvainojiet, es tikko izdzirdēju Jūsu sarūnu. Vai šīs ir Jūsu atslēgas?
Отредактировано rubi (01.03.2008 23:09)
Marī
- Un es tas krāšņākais!?
Marī neprata vienkārši runāt ar vīriešiem, viņa prata tikai flirtēt!
Alfredo
Alfredo nosmīkņā.
-Njā, tas laikam bija pārāk neoriģināli...
Izabella
Nolemj aiziet uz bāru.
-Man, lūdzu, tekilu!
Vienā rāvienā izdzer tikko dabūto tekilas glāzi.
Marī
- Kas gan mūsdienās ir oriģināls!? Visu var atrast internetā! Starp citu, mani sauc Marī (Marī īpaši izrunāja burtu r). Un jūsu vārds būtu...?
Alfredo
-Mans vārds ir Alfredo.
Marī
- Alfredo, priecājos iepazīties!
Nobučo Alfredo uz abiem vaigiem atstājot uz tiem sarkanus lūpu nospiedumus.
- Mēs tā Francijā sasveicināmies!
Alfredo
Ķeras pie vaigiem.
-Njā, jauki...
Marī
velta viņam žilbinošu smaidu
Alfredo
Neveikli smaida pretī.
Marī
- Atvainojiet, es nu ieši. Gan jau tiksimies...
Sūta Alfredo gaisa skūpstu un aiziet
Alfredo
Noskatās, kā Marī aiziet un paliek atkal viens.
(Fredijs un Izabella ir aizgājuši tagad buenas noches )
(lūdzu, lūdzu, piedodoet - man nets vakar pazuda un līdz vieniem to nesagaidīju. Sorry Diana un Rubi...)
Linkolns
- Linkolns vai vienkārsi Links, vai Linkolns Berovs mēdz skatīties TV. Tieši tāpat, kā Barbara de Garbo...
Viņš vēsi un ironiski nosaka un mazliet agresīvi palūkojies uz meiteni, vēsā un pārliecinātā gaitā dodas prom uz savu kajīti.
Renata
Pat nemana apkārtējos cilvēkus, jo ir sarīkojusi reālu skandālu. Galu galā dusmas, nogurums un aukstums ir pārāk spēcīgi argumenti...
Pēkšni pienāk kāda sieviete un iedod atslēgas. Renata sagrābj tās ar bērnišķīgu prieku.
- Ak, paldies, paldies! Milzīgs paldies!!~!!! - Nikni palūkojas uz apkalpojošo personālu. - Citādi man laikam būtu nācies gulēt uz borta kā bombim. Turklāt vienā mazā bikini. - Renata nošķaudās. - Pie velna, ja es tagad būšu saaukstējusies - tā būs jūsu vaina... - Vēlreiz pateicīgi palūkojas uz Rubi un steidzīgi dodas prom uz savu kajīti.
dianas
acīs dzīsloja dusmas
viņu nemēdz atstāt vienu
viņa mēdz teikt pēdējo vārdu
bet viņ arī nemēdz skriet kādam pakaļ līdz šim to darīja viņas melnie vīri
- barbara diana de garbo - voņa skaļi noteica
un nelieliem , steidsīgiem steidzās uz savu kajīti
tur bija labāk dadz labāk
turklāt sunīti bij jāived pastyaigā bet to viņa darīs vēlāk daudz vēlāk
Renata
Kafejnīcā dzer karstu tēju, šķauda un lādē oficiantus, jo ir pamatīgi saaukstejusies pēc vakardienas un nikna uz visu pasauli. īpaši uz vīriešiem, jo viņas ceļā vieni vienīgi idioti parasti pagadās. Viņa savā niknumā briest domai, ka vajadzētu aiziet pie kuģa kapteiņa un uztaisī pamatīgu skandālu...
Maļinovskis
Pamodies beidzot. Viņam pamatīgas pohas. Viņš tikai aptuveni atceras, ko sastrādājis. Nolemj izvēdināt galvu un dodas uz bāru, kur pasūta stipru kafiju. Galva nežēlīgi sāp.
Šekspīrs
°Klīst kaut kur pa klāju, vērodams cilvēkus un dzejodams... Laiks ir apmācies. Saule nespīd. Lietus laikam līst. Bet dabai jau nav slikta laika.
Linkolns
Galu galā piespiež sevi un izvelkas no kajītes, laigan viņš ir sapīcis un nerunīgāks kā parasti.
(mums laikam uz klāja visu laiku vakar, lai gan pēc maniem aprēķiniem rītam būtu jābūt. Daņilam saule riet, a Šekspīram apmācies laiks )
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs