TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

Сообщений 421 страница 440 из 1000

421

Un Eva pamana interesantu objektu. :D Viņa pārliek vienu kāju pāri otrai, lai tās izskatītos kārdinošāk.
Velta vīrietim izteiksmīgus, mazliet viltīgus skatienus.

0

422

diana
paceļ galvu uz augšu un paskatās visapkārt
rīts bija sācies un uz kla'ja bija tik daudz cilvēku
viņa pamanīja linkonu, linku, vai linkonu barovsu
škita viņš nebija pamanījis apmākušo laiku dzīvojot zem saulesbrilēm
viņa smaids likās jauks

0

423

Džordžs.

Viņu sakaitināja Maļinovskis. Viņš gandrīz sabojāja atpūtu visiem kuģa iemītniekiem, Džordžs par varēja zaudēt darbu, bet Maļinovskis vēl saka, lai Džordžs uz viņu nekliegtu. :D Užas.
-Ko nozīmē nekliegt? Vai Jūs vispār zināt, ka ar savu rīcību Jūs varētu sagadāt man ārkartīgi daudz problēmu? Nevajag domāt tikai par sevi!!! Es jums pieprasu, lai Jūs vairs nekad nemēģinatu darī pašnāvību, kāmēr esat te. Vai Jūs sapratāt?
Pagriežas pie tas daiļas sievietes. :)
-Ko? :O Es nevaru tam noticēt? Kas ir noticis, kāpēc Jūs nelaida kajīte? Vainīgs ir personāls? Es tūlīt ar viņiem aprunāšos, ja viņi ir vainīgi!!!

0

424

Šeks

Spēlējas ar suņuku viņu ķircinot, bet suņuks sāk riet un rūkt un pēkšņi metas virsū  Šekam...

- ĒĒĒĒ... nē... nē... Palīgā...

Šeks mūk prom, saceldams pamatīgu traci uz klāja. Mazais princis riedams un rūkdams, izrāvies no saitiņas, skrien pakaļ...

Linkolns gliži netīšām gadās visam tam tracim ceļā.

- Ev, ev, mierīgām, Mazais Princi...

Šuņuks uzreiz nomierinās un sāk astīti kustināt. Links pieceļas un paņem suņuku rokās.

0

425

Daņiils
Joprojām ar vieglu smaidu vēro sievieti, novērtējot viņu. Īsta skaistule. Bet viņš tikai turpina brokastot un veltīt sievietei skatienus.
Evu nepamana. (:D)

0

426

Eva pamana skaistu sievieti, kas arī interesējas par jaunpienācēju. Aplūko viņu un atzīst ka tā var būt bīstama sancense.
Ar tādu kā nopūtu/cerību paskatās uz Daņilu, parādot ka viņai žēl, ka šīs pievērš uzmanību citai.
(Eva bremzē, jo es cenšos pildīt latviešu val. uzdevumus. :D )

0

427

Rūbi.

Pamanot konkurenti, kuru ignorē Daņiils (:D), Rūbi nodomāja rīkoties, citādi viņu palaidīs. :) Viņa pienāc klāt pie Daņiila galdiņa.
-Vai es varu Jums piebiedroties? :) Es te esmu viena, man ir ļoti garlaicīgi. Kā redzu arī Jūs esat viens, vai nē? :)

0

428

dianas sejā parādās neapamierinātīoba
viņa nedaudz bēdīgi paskkatās uz siksniņu
un steidzīgi piestedzas pie škespīra
- es ļoti atvainojos jums vis kārtībā????

0

429

Miļinovskis

Saķēris galvu sāpēs...

- Mans dievs, nu kāpēc... kāpēc ir tā jākliedz - kaptenis kliedz, sieviete kliedz...

Viņš pieceļas un dodas prom uz savu kajīti - lai tak beidzot visi liek viņu mierā.

Renata

Smagi nošķaudās.

- Pie velna, es esmu saaukstējusies jūsu un jūsu darbinieku neizdarības dēļ... - Vēlreiz nošķaudās. - Un jūs - kaģa kapteinis uzznāt to tikai tagad! Un es vel biju domājusi, ka šis ir luksus kruīza kuģis... - Atkal šķavas...

0

430

Daņiils
Mazliet nekaunīgi ar smaidu nopēta pienākušo sievieti, atzinīgi novērtējot viņas drošo rīkošanos. Tad viņš viegli pielieca argalvu.
- Lūdzu, sēdieties. Es tikai priecāšos par tik skaistas meitenes sabiedrību.

0

431

Rubi.

Viņa bija priecīga izdzirdot Daņiila atbildi. :D Viņa ar uzvarētājas smaidu palūkojās uz Evu, tad apsēdās blakus Daņiilam. :)
-Kā Jūs sauc?

0

432

Šeks

- Tas zvērs... Viņs ir monstrs, asinskārs monstrs...

Šeks neapmierināti dodas prom. Viņs ir maiga dvēsele, dzejnieks... :D

Linkolns

Apsēžas uz kāpnītēm ar Mazo Princi rokās. Viņš sarunājas ar suņuku, kurš nemaz nemūk prom no viņa rokām un jūtas apmierināts, sēžot Linkam klēpī.

0

433

Eva jūtas aizskarta.
Vēl viens Luisa Mario tips, kas viņu neievēro! Un vēl tā otra, tā iznirele... Lai gan, ... neko citu no viņas nevarēja gaidīt. Viņa rīkojas tieši tāpat kā izskatās.
„Ne, nu tā ir īsta sodība! Ko tas kretīns iedomājas?”
Evai rodas spēcīga vēlešanās apspriest to ar Renatu, kas šobrīd ir aizņemta.

0

434

diana

nedaudz apjukusi noskatās kā vīrietis aizit
viņja nebija spējīga ko teikt tā jau bija otrā reize kad viņš izbēg
un ne tikai apdraud citus bet galveno prāt sevi

diana brīdi stāvēja nedaudz apjukusi
un tad steidzīgi pagriea galvu un lpaskatījās uz linkonu, linku jeb vienkārši linklonu bbarovsu

viņa piesteidzās pie viņa bet kādu brīdi neko neteica
klusi nedaudz enpārlieinoši - atvainojiet

0

435

Daņiils
- Daņiils. Un jūs? Nē, ļaujiet minēt... Bella?
Visu laiku Daņiila sejā ir smaids.

0

436

Džordžs.

Viņš ir šausmīgi dusmīgs uz Maļinovsku, bet tagad jārisinā cita problēma. Labāk es vēlāk aprunāšos ar to noslepumaino Isabellu, varbūt viņa man paskaidros, kas vakar te notika.
Renātas atbilde viņu sarūgtināja. Viņš strādā par kapteini apmēram 8 gadus. (pirms tam ieņema zemāko amatu) Kā viņa uzdrīkstējās apšaubīt viņa autoritāti? :sceptic: Tomēr, ar kuģa iemītniekiem jāsarunājās cienīgi un pieklājīgi.
-Es ļoti atvainojos par Jums sagādātajām neērtībām. Lieta tāda, ka ne es atbildu par lietām, kas notiek uz kuģa,(skandāliem, traciem), bet mans palīgs. Viņš saslima un uz šo ceļojumu nedevās, tāpēc man pašam kaut kā jātiek ar to galā. Tomēr tas ir diezgan grūti. Es vēlreiz gribu Jums atvainoties. Ja vēlreiz sanāks kaut kas līdzīgs, steidzīgi dodaties pie manis, es visu nokārtošu. Par sagādātajām neērtībām, gribu Jūs uzaicināt šovakar uz mūsu restorānu, par manu rēķinu.

0

437

Eva redz sievietes prieka pilno smaidu un sadusmojas vēl vairāk.
„Es to necietīšu! Neviens tā neņirgāsies par Evu Granados de Arismendi! Nolādēts! Es atkal sev tā nosaucu. Pret Evu Granados gan neviens tā neizturēsies!”
Eva gan saprot, ka neko tur nevar darīt, ja kāds vēlas iepazīties ar citu, nevis viņu, tāpēc turpina vienaldzīgi malkot savu kafiju, kas jau kļuvusi auksta, un vērot Renatu.

0

438

Rubi.

-Es pirmā Jums pajautāju. :D Nu labi, mani sauc Rūbija. :)
Rūbija arī smaida. Viņa pierāda pie vīriešu uzmanības, bet šajā vīrietī bija kaut kas īpašs.

0

439

Linkolns

Paceļ galvu un paskatās uz meiteni. Uz Diānu vai Barbaru... Viņš zina, ka viņa ir ļoti bagātas ģimenes mantinieces. Tomēr šobrīd ar izpūrušiem matiem, saburzītu kleitu un pilnīgi bez kosmetikas viņa izskatās tik jauna, tik naiva, tik vienkārša... Šķiet viņa jūtas neērti, it kā būtu nobijusies... Nobijusies no viņa...

- Neuztraucies, es nedarīšu pāri mazajam princim... Lai gan es patiešām esmu Linkolns Burrows un biju notiesāts uz nāvi par slepkavību. Nezinu, cik daudz tu esi dzirdējusi, bet galu galā es attaisnoju savu vārdu - tas viss bija safabricēts...

Pie velna - kāpēc viņs to visu stāstīja? Kāpēc viņš tik ļoti gribēja, lai viņā nebaidītos no viņa un nedomātu sliktu par viņu...

Links iedomājās, ka būtu jāatdod sunītis, bet viņš nespēja. Viņš nekustējās un Mazais Princis joprojām sedeja viņa klēpī un centās jokojot iekost viņa pirkstā..

0

440

Rūbi

Viņa pamana tas sievietes (Evas) negatīvu skatienu. Rūbijai kļuva viņas žēl, bet neko darīt, medībās jauzvar man.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs