TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

Сообщений 441 страница 460 из 1000

441

Daņiils (em, rubi, nesapratu, viņš taču nosauca savu vārdu)
- Rubi... Brīnišķīgs vārds brīnišķīgai sievietei.
Daņiils saņēma Rubi roku un to noskūpstīja.
- Ko jūs vēlētos dzert? Sulu vai ko citu? Mums jāsaskandina par šo iepazīšanos. Galu galā, ne jau katru dienu var satikt tādu dārgakmeni.
Viņš pamāja viesmīlim.

0

442

(Rūbijai žēl?! Opā! Tas gan pēc viņas neizskatās... Ups, atkal piemirsu, ka tā ir cita Rūbija. :) )

0

443

diana

kādu bŗidi neko neteica
un tad apsēdās viņa blakus
- es zinu laikam visu stāstu ja vienīgi vidu nedaudz nē
bet zinu ka tas bija ticis safabricēt
par tādām lietām to vien dara kā garlaicīgās pudienās, brokastīs, vakariņās runā nu protams cvēl ir laika apstākļi bet vienmēr ja ir izvēlae runāt par kādu skandolozu vai laika  apstākļiem tiks arunāts skandalozais unv einaglga tev patīk vai nē tev atliek būtpieklājīgam un klausīties
kautkas no tā gribot negribot paliek atmiņā

0

444

Rubi

(Ups, sorry, es laikam nepamanīju :D)
Rūbija ir glaimota par tādu Daņiila uzvedību. Viņš ir īsts džentelmenis.
-Es tikko iedzēru tēju, bet lai nu tas būtu apelsīnu sula.

0

445

Eva turpina vārīties dusmās, bet to neizrāda.
„Iežēlas pilns skatiens? Nē, nu tas jau ir par traku! Pirms Luisa man bija pielūdzeju bari, bet tagad nevienu pašu nevaru dabūt! Tas ir ka lāsts!”

0

446

Renata

Tikai tagad tā uzmanīgi nopēta kapteni. Viņš ir Raimundo vecumā... Renatai vienmēr labak patikuši vecāki, nobrieduši, profesionāli vīrieši.... Un forma kaptenim derēja kā uzlieta...

Viņa atkal nošķaudās.

- Ja visa apkalpe uz kuģa būtu tik laipna un galanta kā kuģa kapteinis, tad es laikam pārvāktos dzīvot uz šī kuģa...

Bļin, viņa bija šokā par sevi - viņa neapšaubāmi flirtēja...

- Es gribētu atvainoties par savu... hmmm. nepieklājību. Man vajadzeja izteikties taktiskāk. Jūs noteikti esat ļoti aizņemts tomēr - vai varu uzaicināt jūs uz kafiju????

0

447

(Jā, ta ir cita Rūbija. :))

0

448

Daņiils
Pamāj viesmīlim.
- Apelsīnu sulu dāmai.
Pēc īsa brīža sula tika atnesta un Daņiils pacēla savu glāzi tostā.
- Par mūsu iepazīšanos, Rubi!

0

449

Eva
„Skaisti! Renata tikko uzaicināja vienu no „tiem kretīniem”, kā viņa pati saka uz tasi kafijas!”
Pēdējā cerība izkratīt sirdi kādam, kas tevi saprot bija zaudēta.
Eva lenām pieceļas un nezaudējot pašcieņu pamet kafeinīcu.
„Te vairs nav ko darīt.”

0

450

Linkolns

Pagriez galvu un palūkojas uz Diānu/Barbaru... Diez, kāpēc viņa sevi sauc par Diānu. Lai gan - Diāna viņai piestāv daudz labāk, nekā Barbara...

- Ja, cilvekiem patīk apspriest un priecāties par citu problēmām. Šķiet tās viņus izklaidē...

Linkolns pēkšņi pamana, ka meitenei kājās ir divas dažādas kurpes... Viņš iesmejas...

- H,mmmm, vai bagātiem cilvēkiem tagad tāda mode - ģērbt dažādas kurpes kājās???

Viņš to pasaka pavisam draudzīgi. Patiesībā viņa tik ļoti atšķiras no tā tēla, kāda viņa apziņā ir bagāta, slavena sieviete... Meitene viņam blakus ir tik patīkami vienkārša...

0

451

Džordžs.

Tas sievietes skatiens padarīs mani traku. Man nevajadzētu, bet es piekritišu. Džordžam iepatikās tas, ka Renāta mainīja balss toni un kļuva ļoti maiga. Jā, viņa tiešām ir īsta skaisule.

-Vispār man nevajadzētu dzert kafiju, jo man jātiek galā ar to Maļinovski, bet es taču nevaru atteikt tik apburošai dāmai. Ar lielāko prieku! Tikai maksāju es. :) Tātad vai Jūs piekritisiet uz vakariņām?
Viņš palīdz Renatai apsēsties un uzsmaida viņai ar ļoti apburošu smaidu.

0

452

(Oj, Eva - rīkojies aktīvāk. Uzpērc viesmīli, lai aplej Rubi ar sulu...  :D  Ja būtu Renata blakus - viņa tevi pamācītu...)

0

453

Rubi.

-Par mūsu iepazīšanos! :)
(viņa uzvarošu smaidu paskatās uz Diānu. Lai ej, pati vainīga, ka nevar pievērst sev šī vīrieša uzmanību)

0

454

Renata

Vairs nevalda pār sevi - viņai flirts sanak automātiski - tas ir viņas asinīs...

Iesmejas un apsēžas, pārliekot kāju pār kāju...

- Kā gan es varētu atteikt kapteinim... - Pastiepj viņam pretī roku. - Renata Sepulvida.

0

455

viņa pepleta platāk acis un paskatījās uz savām kurpēm

- ļoti jau uzjautrinoši - viņa skeptisi noteica un novilka bas kurpes

viņa bija tik npierasta sajūta pilnīgi bez kurēm viņa bija tikkai vannā vai tajā īsajā brīdī kad viņai jāpapēj pārvilk kāda kokteļlteita pret citu

viņas ejā parādījās kas līdzīgs smaidam

- nevis izklaidē , bet tā držiāk ir pierasts pieņmts
neviens tev neprasa gribi vai ne

viņas seja jau atkl kļuva nopietna
viņa pacēl savu galvu uz augšu un izvairoties no viņa skatiena skatījās horizontā

0

456

(Nu, Eva būtībā neko daudz neprot izplānot. Pietam, viņai blakus vienmēr bija Eduarda, kas pamācīja, ko darīt.)

Отредактировано Ragana (02.03.2008 14:02)

0

457

Linkolns

Lūkojās meitenes profilā.

- Kā man tevi īsti saukt, princese?

0

458

Daņiils
- Vai jūs uz kuģa esat viena?

0

459

Džordžs.

Šī sieviete flirtē ar mani?! :) Tātad man jādarā tāpat. Kāpēc viņa neatbild par vakariņām? Varbūt es viņai tomēr nepatīku? :(
Viesmīlim: - Divas kafijas.
- (Renātai) Prieks iepazīties. Mani sauc Džordžs Klūnijs. Jūs esat ļoti skaista sieviete, Renata. :) Vai Jūs ceļojat kopā ar vīru?
To pateikdams, Džordžs sakrustoja pirkstus.

0

460

(ev, ev, Eva - Linkolns nestāv - viņs sēž un kāpnēm ar Diānu un Mazo princi...)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs