TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

Сообщений 461 страница 480 из 1000

461

- priencese??? -
viņas vaigi kļuva nedaudz serkani dabīgi serakani
viņa pagriezās un pasktījās linkona sejā
- diana, noteikti

0

462

Renata

- Priecājos iepazīties, Džordž...

Iesmejas...

- Nē, es neesmu precējusies...

0

463

Rubi.

-Jā, es ceļoju viena. Es nolēmu doties uz ceļojumu kopār ar draudzeni, bet viņai nesen nomira vectēvs, tāpēc viņa nevarēja doties kopā ar mani. Bet Jūs? (viņa apburoši uzsmaidīja)

Džordžs.

Yes! Yes! Yes!
-Skaidrs, tātad Jūs te esat viena?
Viņš nevainīgi(nevinno) uzsmaida Renātai.
-Es arī neesmu precējies. Es esmu atraitnis.
Viņa seja kļuva skumjāka.

0

464

(bļin, man viss jūk. Un latviešu val. uzdevumi arī. :D Linkolns to teica Diānai?)

0

465

Daņiils
Arī ar platu smaidu atbild Rubi.
- Esmu viens un brīvs kā putns gaisā. Bet tā taču nevar būt, ka tik skaistai sievietei kā jums nav neviena, kas jūs gaida.

0

466

Eva skrienot pa klāju pamana To virieti. Viņš atkal izraisa viņā nesaprotamas izjūtas. Viņu atkal pārņem neapzinātas bailes, kas liek viņai sastingt..
Un viņam blakus sēž simpātiska sieviete. Kaut kur redzēta.
Eva dusmīga jo dusmīga atgiežas sava kajītē.

(Labi, koroče es laikam iešu normāli pildīt uzdevumus un pēc kāda laika būšu atpakaļ. Savādāk netieku galā ne ar vienu, ne ar otru. :D )

Отредактировано Ragana (02.03.2008 14:03)

0

467

Rubi.

-Man ir vairāki pielūdzēji, bet mani viņi neinteresē. Es esmu diezgan jauna, tāpēc pagaidām varu pabūt brīva, bet varbūt, ka vēl nesatiku mana mūža mīlestību.
Viņa pieskaras saviem matiem un sāka (krutitj pradj volos).
-Bet kāpēc Jūs esat viens?

0

468

(meitenes man jāiet... :( diemžēl)

Rubi.

Kāds viesmīlis netīšām aplej Rūbiju ar viņai atnestu sulu. Viņa dusmīgi skatās uz viesmīļi.
-Ak nē! Kādas šausmas! Skatieties ko darāt! :sceptic:
Viņa skumji noskatās uz Daņielu.
-Es iešu pārģerbšos. Ceru Jūs te vēlreiz satikt. Varbūt vakarā papeldāmies?
Viņa aizskrēj uz savu kājīti, nomainīt kleitu.

0

469

Renata

Iekšēji apmierināti pasmaida. BEIDZOT!!!! Beidzot atraitnis, nevis precejies... Allelujah...

Ļoti nopietna un skumju pilna sejas izteiksme...

- Ak, man ļot žēl, Džordž... Es taču drīkstu jūs tā saukt, kaptein????

0

470

Džordžs.
-Jā, protams. :)
Pamana incidentu, kas notika ar Rūbiju. Viņš ļoti skumju noskatās uz Renātu.
- Ak nē! Nu kas par dienu. Visur problēmas. Renāta, es ļoti atvainojos, bet man tiešām tagad jāiet - darbs. :( Es ļoti ceru, Jūs šodien satikt vakariņās. :) Līdz tikšanai.
Viņš noskūpsta Renātas roku un aizej uz citu telpu sarunāties ar viesmīli.

Отредактировано rubi (02.03.2008 14:12)

0

471

Renata

- Līdz, vakaram, Džordž...

Pavada viņu ar skatienu tikai mirkli. Hmmm... Pārdomā visu notikušo un ir pārsteigta pati par sevi. Viņa uzvedās tieši tā, kā agrākā Renāta - pirms tas viss bija noticis ar viņu. Bet vai tiešām viņa tāda ir? Vai agrākā Renata beidzot ir atgriezusies...

Renata bija pamanījusi, ka Eva te bija. Bet vairs jau nebija un ja pat arī būtu - hmm...

Renata pamanīja vīrieti, kura pavadonei kārtējais idiotiskais viesmīlis bija uzlejis sulu... Apkalpe te patiesi ir šausmīga. Vienīgi kapteinis gan jauks...

Renata pasauca viesmīli un pasūtīja glāzi sulas. Mirkļa iespaidā viņa lika viesmīlim aiznest vīrietim pie blakus galdiņa to, ko viņš vēlas. Uz viņas rēķina. Nu it kā Džordža vārdā...

0

472

(alby - tas tu uz Daņiilu mērķē - pie blakus galdiņa?)

0

473

(aha!!!!!! Nu viņa pavadoni tak ar sulu aplēja...)

0

474

Linkolns

- Diāna... - Viņš izbaudīja šī vārda skaņu. - Ka tad tu īsti nosauci savu suņuku?

Mazais Princis ierejās, it kā zinot, ka runā par viņu. Linkolns pasmaidīja un sāka tam kasīt zem labās auss ar vienu pirkstu.

0

475

diana
- vel joprojām mīlums - viņa klusi nedaudz nepāliecināti noteica
viņa paskatījās uz suņuku un viņas sejā aprādījās kas līdzīgs smaidam

0

476

Linkolns

Iesmējās.

- Viņš neapšaubami ir "mīļums", tomēr viņam vajadzētu īstu vārdu! Vai ne, Princi?

Suņuks ierējās, it kā piekrītot Linka vārdiem.

0

477

diana

- princi???

viņa skatījās uz linkonu
bet škita viņa saulesbriles aizškērso ceļu
viņa veilki novērsa skatu un 'turpināja skatīties sāniis

0

478

Linkolns

- Diāna! - Viņš novilka saules brilles un nolika klēpī, kur Princis sāka tās grauzt. - Man šķiet, ka viņam patīk vārds "Princis"!

Links atkal iesmējās. Viņs, liels, skarbs un daudz visa kā pieredzējies - nespeja turēties pretī mazas radībiņas valdzinājumam...

0

479

Daņiils
Viņš nepaspēja neko pat pateikt, kad Rubi jau bija prom. Viņš ar smīnu noskatījās pakaļ sievietei. Ceru, mēs vēl tiksimies. Viņš atcerējās Olgu - krievu skaistuli, kas palika viņu gaidām Sankt-Pēterburgā, bet domas par viņu bija vienaldzīgas. Olga pēdējā laikā bija sākusi kļūt pārāk apnicīga. Kārtējā muļķe, kas iedomājusies, ka tomēr ievilsk viņu laulības ostā. Lielākā daļa no viņām tā domāja, kaut arī zvērēja, ka pilnīgi piekrīti brīvām attiecībām bez solījumiem.
Daņiila skatiens pārslīdēja pār klātesošajiem, viņa trenētais skatiens piefiksēja skaistu, tumšmatainu sievieti pie blakusgaldiņa, tad slīdēja tālāk. Viņš bija pāedis un jau grasījās celties no galda, kad pie viņa pienača kāsd viesmīlis. Viņa teiktais Daņiilu izbrīnīja, turklāt viņš škita kaut kur redzēts... Ak jā, viņš bija stāvējis blakus tai skaistulei no blakusgaldiņa. Daņiila sejā atplauka mednieka smaids.
- Paldies, neko nevajag.
Un pirms viesmīlis paspēja ko bilst, viņš piecēlās un piegāja pie blakusgaldiņa, lūkojoties lejup uz skaistuli.
- Es neesmu radis, ka sievietes man izmaksā, tāpēc varbūt darīsim otrādi - ko JŪS vēlētos iedzert? 
Tieši tobrīd sieviete efektīvi noškaudījās.
- Vai varbūt vismaz varu jums piedāvāt savu kabatslakatiņu?

Tatjana
Kārtējais rīts. Tikai šoreiz istabu nepieplūdināja uzmundrinoša saules gaisma, pa iluminatoru redzamās debesis bija pelēkas, pilnībā aizsedzot sauli. Tatjana pabrīnijās, cik gan ļoti noskaņojumu var ietekmēt laikapstākļi. Spīdot saulei viss sliktais tomēr šķita mazliet gaišāks, bet drūmā pelēcība dabā viņai uzdzina vēl lielākas skumjas. Kaut arī miegs vairs nenāca, Tatjanai negribējās celties no gultas. Gribējās ēst, net egribējās nekur iet. Varētu jau pasūtīt brokastis uz kajīti, nemaz necelties no gultas.. Un ko? Visu dienu skumt atmiņās par Enriki? Tatjana nopūtās un atmeta segu, tad lēni izkāpa no gultas. Nē, viņai bija jāiziet vismaz nedaudz no kajītes, jāieelpo svaigs gaiss, jāmēģina domāt par kaut ko citu. Pēkšņi Tatjana atcerējās Jose Armando. Varbūt viņš būs uz klāja? Vai arī Aura. Kaut arī Tatjanai negribējās ne ar vienu runāt, viņa saprata, ka tas ir jādara, ka ir jāpiespiež sevi dzīvot normāli, nevis slēpties no visiem un pakļauties skumjām un sāpēm, kas pārņēma viņu visu no iekšienes. Novilkusi pidžamu, Tatjana iekāpa dušā un atgrieza krānus. Spēcīgās, karstā ūdens strūklas ieskāva viņu. Nemaz nebija pamanāms, ka ūdens lāses jaucas ar asarām...
Pēc pusstundas viņa beidzot bija gatava iziešanai. Šodien nebija nekādas vēlēšanās piedomāt pie apģērba, viņa bija uzvilkusi vienkāršus džinsus un pirmo krekliņu, kas pagadījās pa rokai - vienkāršu, baltu, ar V-veida kakla izgriezumu. Izskatījās, ka uz klāja nebūs pārāk silts, tādēļ viņa uzāva botas un paņēmusi pelēku sporta jaku, izgāja no kajītes.
Jaunā diena sveicināja viņu ar vēsu vēju un tumšām debesīm. Izskatījās, ka tūlīt var sākt līt. Pasūtījusi brokastis, viņa apsēdās pie galdiņa, bet šodien jau pēc iespējās tālāk no borta un zem saulsarga, slēpjoties no vēja un iespējamā lietus.

0

480

- labi bus man savs princis -
viņa noglaudīja mazā suņa galviņu
un nedaudz pasmaidīja
viņa nespēja ieskatīties linkonam acīs tāpēc turpināja skatīties uz mazo princi

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs