TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

Сообщений 521 страница 540 из 1000

521

Norkys написал(а):

Nepamana nevienu sakarīgu un brīvu vīrieti un dodas uz savu kajīti

(hehē, vēl viena ar tādu pašu problemu, kā Evai :D )

0

522

(albalonga grib nosnausties nedaudz, lai vēlāk būtu kopā ar jums. Tāpēc kaut kā jātiek vaļā no maniem varoņiem. Un Linkam ar Diānu ar jau viss tik strauji nevar iet.)

Linkolns

Uzmanīgi noslauka viņas lūpu kaktiņu. Viņas seja ir ideāli proporcionāla, klasiski skaista. Un pat bez ksomētikas tā izskatās ideāli...

- Nu re, viss kārtībā...

Links mirkli vienkārši lūkojas uz meiteni, kura arī skatās uz viņu... Pēkšņi iezvanās Linka mobilais.

- Atvaino...

Viņš pieliek to pie auss. tas ir Maikls.

- Uzgaidi, Maikl...

Linkam negribas doties prom no Dianas, bet ir nopietna saruna, tāpēc palūkojas uz Diānu un saka.

- Man jāaprunājas ar brāli. Diemžēl tas ir svarīgi. Man jāapskatās dažu dokumentu saturs manā kajītē. Diāna... - Links ir pavisam nopietns. - Vai es varēšu satikt tevi vēlāK?

0

523

(Paloma, ja tu te esi - izskatās, ka esi izčibējusi, bet ja parādies, tad ļauju tev aizvadīt Renatu prom - nu tipa viņa patid dodas prom uz savu kajīti, jo iesnu dēļ nejūtas labi)

(pinocchio, kad Links sagaida Dianas cerams pozitīvu atbildi uz savu jautājumu, viņš dodas uz savu kajīti)

(līdz vēlākam - ap pusseptiņeim, septiņiem - tad būšu atkal gatava spēlei)

0

524

( nu pinocchio līdzīgi
doma bišk aiziet prom no datora
un tieši tādas pašas par linkonu un dianu bija jau doma , lai viņa pavinojas kā mazas princeses dara)

- sķiet ka būs labāk ja tagad es iēsu zu savu kajīti
gluži bez kurpēm es nesmu pieradusi iet - viņa piecēlās kājās un paņām sunīti
- paldies par brokastīm , viņa nesagaidīdama atbildi'maziem veikliem soļiem aisteidzās

0

525

Links

Skumjšs, ka viņa tā arī neatbildēja, vai viņs varēs viņu vēlāk satikt, dodas uz savu kajīti.

0

526

( labi pinocchio, diana un sunīts jūs pamet uz kādu laiku
ja ne tagad neaiziešu avis man sāpēs)

0

527

Marī

Nolemj izpeldēties baseinā.
http://www.soberania.org/Images/norkys_batista_1.jpg

0

528

Jude iznāk uz klāja, lai paelpotu svaigu gaisu, jo apnicis sēdēt savā kajītē un lasīt grāmatu...

0

529

Eva iziet uz klāja, jo vairs nespēj izturēt vientulību.
Dabas skati nomierina labāk par kajītes sienām.

0

530

Jude pamana skaisto meiteni, kura arī tikko nākusi no tās pašas pueses, kuras viņš.. Viņu apžilbina ieraudzītā meitene..

0

531

Eva pamana jaunu, izskatigu vīrieti. Pēc apģērba var spriest, ka viņš ir turīgs.
Evai jau dodas vīrieša virzienā, kad pēķšņi pārdomā.
“Tā nevar. Viņiem patik naivas muļķes, tādas, kā Rosaura”
Eva ipavisam nevainīgi paiet garām vīrietim, tad paklūp  un nokrīt zemē, pavisam tuvu tam.
-Ak, nē! Aūūū...
Viņa berzē kāju.

Отредактировано Ragana (02.03.2008 17:02)

0

532

(labais. :D)

Jude uzreiz piesteidzas klāt meitenei un jautā:
- Jaunkundz, vai ar Jums viss ir kārtībā? Varbūt man Jūs aiznest līdz ārsta kajītei?

0

533

Eva
“Īsts džentelmenis.” –viņa priecīgi nodomā.
Izdara meģinājumus piecelties.
Eva lūkojas vīrietī ar pateicības un apbrīnas pilnu skatienu. Kaut kas tajā ir patiess, jo Eva tik tiešām ir priecīga, ka kāds viņu ir pamanījis.
-Nē, nevajag. Es.. Es labāk gribētu tikt uz savu kajīti. Vai jūs varētu man palīdzēt? -lūdzoši skatās puisī, kurš viņai ļoti patīk.

0

534

Marī

Pamana smukulīti Jude un iezkāpj no baseina. joprojām būdama tikai bikini pienāk pie Jude un Evas.
- Labdien! Esmu Marī! Un jūs?
Pievērš uzmanību tikai Jude, nepievēršot Evai ne mazāko skatienu..

0

535

- Protams, aizvedīšu Jūs uz Jūsu kajīti un izsaukšu Jums ārstu, lai pārliecinās, vai nav traumēta Jūsu kāja. - atbild Jude, lūkojoties skaistās meitenes acīs..
Viņš dzird aiz sevis soļus un viņa priekšā nostājas vēl kāda sieviete.
- Labdien, Marī. Priecājos iepazīties, mani sauc Jude..
Viņš pieceļās kājas un tad palīdz piecelties skaistajai sievietei, kura paklupa..

0

536

Marī

kamēr neviens neredz paliek Jude un Evai priekšā kāju un viņi krīt

0

537

Eva gandrīz ievaidās,  no sašutuma, jo redz, ka viņas vīrieti jau otro reizi šodien ir noskatījusi cita!
-Ak, paldies, jums! Jūs esat tik laipns! – mīļi uzsmaida savam glābējam.
-Ne tāds, kā visi citi cietsirdīgie cilvēki! – pavisam žēli un paļāvīgi turpina.
Ah…- saviebjas no sāpēm, atbalstoties un Jude elkoņa. Sper soli uz priekšu.
-Prieks iepazīties, Jude. Es esmu Eva! - pasmaida viņam caur plecu.
Pēkšņi kaut kas izsit viņai zemi zem kājām, viņa zaudē atbalstu un nokrīt uz Jude.

Отредактировано Ragana (02.03.2008 17:19)

0

538

(Nu Daņiils gan ir brunču mednieks. :P nekas, Rūbija viņam atriebsies. :D Renāta ir uzticīgāka Džordžam, bet viņa pati sev pievilināja Daņiilu. :D
Norkys, varu iepazistināt, tūlīt pat, tikai man ir tikai 10 minūtes :))
Džordžs.
Tikot galā ar oficiantu, viņš devās tālāk strādāt. Tomēr viņa domās bija Renāta (vakariņas), Maļinovskis un Isabella, ar kuriem bija jāparunājās, un Rūbija (viņš uzzināja šīs ļoti skaistas sievietes vārdu, ar kurai viņam vajadzēja atvainoties par to sulu).
Džordžs aizeja pastaigāties pa klāju. Varbūt atkal notika kādi incidenti? Šīš ceļojums ir diezgan traks. :D

0

539

Marī

pasmaidīja un teica:
- Palieciet sveiks, Jude!
Marī aizgāja bāra virzienā

0

540

- Un man prieks iepazīties ar Jums, Eva! Bet ko tik skaista un jauna sieviete dara uz klāja viena, bez pavadoņa? - jautā Jude, jūtoties vēl aizvien apžilbināts no Evas skatieniem..
Atskatoties uz Marī, viņš saka:
- Paliec sveika, Marī, man bija prieks ar Jums iepazīties, ceru Jūs vēl kādu dien satikt!

(Eva, man no tevis jātiek vaļā, man māsa nāks sēdēt.. :()

Отредактировано GaBy (02.03.2008 17:22)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs