Džordžs.
Pastaigajoties pa klāju, pamana incidentu. Jā, šīs ceļojums tiešām ir ļoti interesants.
Viņš pieskrēja pie Jūdes un Evas.
-Atvainojiet? Kas notika? Vai ir vajadzīga mana palīdzība?
Отредактировано rubi (02.03.2008 17:24)
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs
Džordžs.
Pastaigajoties pa klāju, pamana incidentu. Jā, šīs ceļojums tiešām ir ļoti interesants.
Viņš pieskrēja pie Jūdes un Evas.
-Atvainojiet? Kas notika? Vai ir vajadzīga mana palīdzība?
Отредактировано rubi (02.03.2008 17:24)
Marī joprojām būdama bikini ienāk bārā un pasūta glāzi vodkas. Viņu netraucē citu skatieni un sačukstēšanas par viņas izskatu un dzeršanas manierēm.
Eva
“Maita tāda! Bet, paldies tev.” Eva domās nolamā pārdrošo sievieti bikinī.
Eva ieskatās Jude acīs, vēlta viņam apburošu smaidu un cenšas paildzināt šo brīdi.
-Ak, es esmu tik neveikla.. Man nav pavadoņa... Diemžēl. - viņa naivi saka un ar grūtībām pieceļas.
(Nu lai tek ved viņu uz kajīti. ;D A tu šodien vairs nenāksi?)
Отредактировано Ragana (02.03.2008 17:30)
(Hei! Jums Džordžs piebiedrojās... pasakiet vismaz, ka viss ir labi, lai viņš pie Marī ietu. )
Marī paskatās uz glāzi, kur ir 50 grami.
- Jūs, ko? - Marī uzrunā bārmeni.
- Vēlvienu šādu pašu! Un... tomātu sulu!
Rubi.
Viņa bija dušā, bet tad nodomāja nedaudz pagulēt. Lai Daņiils pagaida.
Eva pamana Džordžu.
"Nevietā, pavisam nevietā. Lai gan... kapteinis arī ir izskatīgs, pieklājīgs... Un naudai viņam arī jābūt."
-Ak, nekas nopietns, kapteini. - Eva uzsmaida viņam. -Neuztraucieties. Es vienkārši paklupu, bet par laimi šeit gadījās šis jaunais cilvēks un apsolījās palīdzēt man tikt līdz kajitei.
Отредактировано Ragana (02.03.2008 17:30)
(Marī bārā kļūst garlaicīgi!)
Džordžs.
-Paklupat? Es ļoti ceru, ka Jūs nesūdzēsieties par kuģa apkopējiem. Es zinu, viņi ļoti labi kārto un mazgā te visu.
Uzsmaida Evai. Šajā kuģī ir ļoooti daudz skaistu sieviešu.
-Tāpēc, ja pretenziju nebūs, es Jums laikam netraucēšu.
(piedodiet, piedodiet, piedodiet - vajadzēja atkal turpināt taisīt māsai video )
Tatjana
Šis vīrietis runāja tik dīvaini, viņa nekad nebija dzirdējus ikādu sakām līdzīgus vārdus. Truklāt izskatījās, ka viņš tiešām tā domā. Ticība. Uzticība. Šobrīd viņai nebija ne viena, ne otra. Tatjana juta, kā labais garastāvoklis atkla sāk pazust, tāpat kā viņas smaids.
- Paliekošas vērtības? Ne manā dzīvē.. Ne šīs vērtības.
Viņa novērsās un ar skumju skatienu lūkojās pelēkajā ūdenī tālumā.
Daņiils
- Jums ir skaisti smiekli, jums vajadzētu smieties biežāk. (apčī!) Varbūt labāk dodieties uz savu kajīti un paguliet? Jums nenāk par labu sēdēt ārā šādos laikapstākļos.
Daņiilam negribējās tik ātri beigt sarunu ar šo sievieti, bet ar katru mirkli viņa izskatījās arvien sliktāk.
- Varbūt jums jāizsauc ārsts? Es pavadīšu jūs uz kajīti!
Bet Renata stingri atteicās no abiem piedāvājumiem, tomēr piekrita doties atpūsties. Tikai, kad sieviete pazuda viņa skatienam, Daņiils saprata, ka nezina viņas vārdu...
Judam sejā atplaukst smaids, dzirdot, ka Evai nav pavadoņa.. Varbūt viņa būs viņa īstā un vienīgā mīlestība? Viņa smaids pazūd, kad viņš sadzird savā kabatā telefona zvanu.. Pa to laiku pie Evas pieskrien Džordžš. Jude izvelk no kabatas telefonu un ir atnākusi sms no tēva. Viņam ir steidzami jāpiezvana.
Jude palīdz meitenei piecelties un vesdams viņu uz kajīti, ar nožēlu sejā, saka:
- Es jūs pavadīšu līdz jūsu kajītei, izsaukšu jums ārstu, bet tad man, diemžēl, būs jāiet.. Man ir steidzami jāparunā ar tēvu. Bet es ļoti ceru ar jums satikties vēl kādu reizi..
Отредактировано GaBy (02.03.2008 17:34)
(Marī, rīkojies. Džordžs gaida. Es kāmēr rakstīju, domāju, ka Tu stāvi ar Evu un Jude, bet kad jau uzrakstīju, ka viņš pienāca, sapratu, ka Tu jau aizgāji. Pagaidām nevaru tā no Evas aiziet... Pienāc pati... )
Izabella
Izabella iznāk uz klāja.
Alfredo
Iznāk uz klāja.
Rūbi.
Viņa pēc gulēšanas, nodomā aiziet uz Restorānu un kaut ko paēst. Pa ceļam viņa pamana Daņiilu.
(angy, gaidi, Džordžam vajag ar Tevi aprunāties )
(alfredo.... Tāds smukulītis, ļoti piemērots Rūbijai... )
Marī
iznāk no bāra un uznāk uz klāja, pamana Džordžu un grasās iet viņam klāt, bet tad pamana Alfredo un iekliedzas:
- Fredo!
Pieskrien viņam klāt un atkal nobučo uz abiem vaigiem, atstājot kaislīgi sarkanas lūpukrāsas nospiedumus.
(sorry, rubi, bet Alfredo viņa pazīst!)
Eva
-Sarunāts. Bet ja, kas, es taču drīkstu jums pasūdzēties? - viņa atkal smaida kapeteinim.
"Nedrīks palaist vējā nevienu iespēju"
-Labi, kā teiksiet.- Eva atkal pievēršas Jude.
-Bet es ļoti ceru, ka vēl jūs satikšu.
(Emmm, un tātad, viņi aiziet uz Evas kajīti. )
Džordžs.
-(Evai) Jā, protams.
Džordžs apburoši uzsmaida Evai.
Viņš gāja tālāk. Tad pie viņa pienāca viesmīlis un teica: skatāties šī sieviete ir tā Isabella.
Džordžs pienāca pie viņas.
-Labdien. Mani sauc Džordžs Klūnijs, es esmu šī kuģa kapteinis. Man jāparunā ar Jums.
Отредактировано rubi (02.03.2008 17:37)
Alfredo
Ierauga atkal šo dīvaino sievieti, ar kuru bija iepazinies iepriekšējā dienā.
-Nu sveika, sveika.
Отредактировано angelina (02.03.2008 17:38)
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs