TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

Сообщений 561 страница 580 из 1000

561

Marī

- Fredo, kur tu šodien biji pazudis, skaistulīt?
Marī joprojām žilbinoši smaida.

0

562

Izabella

Dzird, ka kāds viņu uzrunā. Izabella neatpazīst šo cilvēku.

-Vai mēs esam pazīstami? Kas man ar jums būtu runājams?

0

563

- Mani Jūs varat satikt tur, kur es stāvēju, jo man patīk vērot jūru un debesis, vai arī varu jums iedot savu vizītkarti.. - teica Jude, vedot Evu kajīti un iedodot viņai rokā savu vizītkartīti..
Jude atvēra kajītes durvis, ieveda Evu iekšā, izsauca ārstu un atvainodamies teica Evai:
- Tagad man tik tiešām ir jāiet, ārsts tūliņ būs klāt.. Uz drīzu tikšanos! - viņš pasmaidīja un vienā acumirklī bija prom.

(viss, tagad Jude un es off, būšu vēlāk.. :))

0

564

Alfredo

-Es nekur nebiju pazudis. Acīmredzot, tu cītīgi nemeklēji.

Alfredo gandrīz nemanāmi piemiedza ar aci.

0

565

Marī

sāka virpināt matus...
- Un kādēļ tu nemeklēji mani?

0

566

Jose Armando
Vēro Tatjanu.
“Pat sporta tērpā viņa izskatās tik labi, tik mīļi. Un tik skumji...”
Manāmi noskumst par Tatjanas reakciju.
-Šīs vērtības ir paliekošas katra cilvēka dzīvē. – viņš ar pārliecību teica.
-Vai arī ticība, uzticība tev neliekas svarīga? Es tā nedomāju. Tu izskaties pēc sievietes ar ar nevainojamu vērtību skalu.
Viņš maigi uzlūko sievieti.

0

567

Džordžs.

Ir pārsteigts par Izabellas vēso balss toni. Varbūt viņa pameta vai krāpja to Maļinovski, tāpēc viņš gribēja nomirt?
-Nē, mēs neesam pazistāmi. Lieta tāda, ka vakar kads vīrietis gribēja izdarīt pašnāvību Jūsu dēļ. Es gribēju ar Jums parunāt par to. Kā kuģa kapteinim, man ir svarīgi, lai šeit nebūtu nekādu skandālu, bet nāve, tas ir kaut kas briesmīgs.

0

568

Daņiils
Ieraudzījis Rubi, kas ienāca restorānā, uzreiz piecēlās un pagājis viņai pretī, saņēma roku un galanti noskūpstīja, smaidot.
- Prieks jūs atkal satikt, Rubi!
Šī sieviete viņu fascinēja, apbūra ar savu skaistumu, un tomēr lūkojoties viņā, Daņiilam acu priekšā nostājās šķaudošās noslēpumainās sievietes tēls.

0

569

Rubi.

Atkal viņš... Nu kāpēc Daņiils man tā patīk?!
-Sveiki! :) Es arī esmu priecīga Jūs atkal satikt te. Kā redzat, es jau nomainīju kleitu. Tas viesmīlis ir vnk šausmīgs!!!
Rūbija skatījās Daņiila acīs. Viņam ir tāds skatiens. Jā, viņš noteikti ir lovelass. Man jāturās no viņa pa gabalu.

Отредактировано rubi (02.03.2008 17:46)

0

570

Alfredo

-Nu, varbūt tāpēc, ka zināju - tu atradīsi mani pirmā.

0

571

Tatjana pagriezās atpakaļ pret Jose Armando, bet viņas skatiens īsti neieskatījās viņā, tas joprojām bija attālināts, skumjš.
- Kāda nozīme manām vērtībām, ja citiem tās ir savādākas? Ticība, uzticība - tās tik viegli var sagraut cits cilvēks.

0

572

Izabella

-Un jūs mani tagad gribat bez maz vai vainot mani slepkavības mēģinājumā? Es viņam neliku lēkt pāri bortam. Tā bija viņa paša, jeb, pareizāk sakot, viņa izdzertā alkohola iniciatīva.

0

573

Marī

- Tu nu gan esi pašpārliecināts! Varbūt aiziesim uz bāru? Es tur nekad neesmu bijusi!
Marī nolēma samelot

0

574

Eva pavadīja ar acīm aizejošo smukulīti.
-Ārstu? Viņai nevajadzēja nekādu ārstu! Viņai vajadzēja pievērst Jude uzmanību. Un šķiet, ka tas ir izdevies.
Apmierināti smaidot, Eva apguļas un domā par Jude.

(Atā, GaBy! :) Es gan šaubos, ka vēl būšu. Man arī drīz jaiet prom. :( Un jābeidz arī Jose saruna ar Tatjanu)

0

575

Alfredo

-Nu, tu jau arī neesi mazāk pašpārliecināta. Labi, ejam uz bāru, ja reiz tu tur neesi bijusi.

Tomēr Alfredo nenoticēja, ka Marī nekad nav bijusi bārā. Bet joka pēc jau var aiziet.

Отредактировано angelina (02.03.2008 17:50)

0

576

Daņiils
- Vai jūs šet kaut ko gribējāt, vai arī mēs varam doties pastaigā? Lai gan.. laiks šķiet nav gluži piemērots pastaigām.
Kamēr Daņils runāja, smaids viņa sejā nepazuda, viņš lūkojās Rubi ar ietrenētu skatienu.

0

577

Marī

- Ejam!
Marī ieķērās Alfredo elkonī!

0

578

Jose Armando
- Nozīme ir liela, ja jūs tam patiešām ticat. Labais piesaista labo. Tāpēc jādomā labas domas. - viņs saka, bet redz, ka Tatjana ir pārāk nomākta.
-Atvaino, ka es tik tieši jautāju, bet... Kas ir laupījis tavu ticību? Kas liek tavām acīm būt tik skumjām? Un, pats galvenais, vai man ir cerība kādreiz redzēt tevi priecīgu?

0

579

Alfredo

Ved Marī uz bāru. Kad abi ir tur nonākuši, vaicā.

-Ko tu vēlētos dzert?

0

580

Marī protams grib vodku, bet to jau viņa neteiks!
- Hmmm.... Vīnu! Sarkanvīnu!

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs