TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

Сообщений 581 страница 600 из 1000

581

Džordžs

-Nē, nē, nē. Es nekādā gadījumā Jūs nevainoju. Vnk ar šo vīrieti nav iespējams runāt. Es gribu sadarboties ar Jums. Vai Jūs nevarētu pieskatīt viņu? Es negribu, lai viņš vēlreiz mēģinātu izstrādāt kaut ko līzīgu...

0

582

Tatjana beizdot ieskatījās Jose Armando acīs. Tik labsirdīgās, līdzjūtīgās, patiesās acīs...
- Cik labi, ka pasaulē vēl ir tādi cilvēki kā jūs. (pēc pēdējiem jautājumime brīdi paklusēja) Nezinu, vai jūs to redzēsiet, bet kādreiz es atkal priecāšos. Tāpēc atrodos šeit - lai atkla iemācītos to darīt.
Viņa palūkojās apkārt. Izskatījās, ka sāk līņāt. Vēsa vēja brāzma paskrēja zem viņas jakas un Tatjana nodrebina'jās.

+1

583

Rubi.

-Varam arī pastaigāties. :)
Rubi lūkojās uz Daņiilu. Jā, viņš tai patīk. Tomēr, Rūbija, Tev jāsargā sevi no viņa. Rūbija uzsmaidīja ļoti koķetējoši Daņiilam. Labāk, lai viņš iemīlās manī, nevis es viņā.

0

584

(Es atvainojos, ka ilgi atbildēju, māsa okupēja datoru, nelaida mani)

0

585

Jose Armando
Pabeidz brokastis un pieceļas.
“Viņa nevēlas par to runāt. Es nevaru viņai to pamest.”
-Priecājos par šādu pārliecibu. Tas ir labi.
Paldies par jauko kompāniju. Man bija ļoti patīkami ar tevi sarunāties. Un es no sirds ceru ieraudzīt smaidu tev uz lūpām. ... Un izdzirdēt tavus neatkārtojamus smieklus.
Kļūst vēss, vai varu pavadīt tevi uz kajīti?

(Man jāiet, Paloma! :( )

Отредактировано Ragana (02.03.2008 18:06)

0

586

Daņiils jau grasījās piedāvāt Rubi savu elkoni, kad iezvanījās viņa mobilais telefons. Veikli izņēmis to no džinsu kabatas un pateicis "Atvaino" viņš atvēra telefonu un pielika to pie auss.
- Sveiks. Ko?? Kā... Labi, es tūlīt pie tā ķeršos. (telefons atkal pazuda bikšu kabatā) Atvaino, bet man ir steidzami jānokārto kāda lieta. Bet pastaigas piedāvājums paliek spēkā - tikai citu reizi un iespējams labākos laikapstākļos. Sarunāts?

(piedod Rubi, es vairs negribu spēlēt :( )

0

587

Alfredo

Pagriežas pret bārmeni.

-Mums, lūdzu, 2 glāzes sarkanvīna.

Kad glāzes tiek pasniegtas, Alfredo vienu iedod Marī. Pats sāk lēni malkot vīnu.

0

588

Izabella

Brīdi padomā.

-Labi, es viņu pieskatīšu. Ja tas būs iespējams.

Отредактировано angelina (02.03.2008 18:07)

0

589

Rubi.

(man arī jāiet :D)
-Jā, līdz tikšanai.
Rūbijai nepatīka tas, ka Daņiilam ir kādas tikšanas, turklān svarīgākās par viņu. Nu labi, iešu pavakariņošu. Rūbija aizgāja uz restorānu, kur vakariņoja. (manis nebūs, tāpēc nesarunājieties ar viņu, ok?

0

590

Tatjana pamāja ar galvu un piecēlās, sakrustojot rokas uz krūtīm, lai pasargātu sevi no aukstuma.
- Paldies arī tev... Par visu.
Viņa gribēja pateikt vēl kaut ko, bet nezināja īsti ko, turklāt viss, kas nāca prātā likās muļķīgs. Viņa tikai zināja, ka saruna ar Jose Armando lika viņai justies ne tk slikti, atgūt spēkus un cīnīties pret skumjām. Pie kajītes durvīm atvadījusies no Jose Armando viņa devās iekšā tās vientulīgajā patvērumā un apgūlās gultā, tāpat, apģērbusies, pievelkot ceļus pie krūtīm. Drīz viņa bija iegrimusi mierīgā miegā.

0

591

Džordžs.

-Paldies, būšu Jums ļoti pateicīgs.
Viņš noskūpsta Izabellas roku un dodas atkal strādāt.
Kāda sieviete! Viņa man nepievērsa nekādas uzmanības, nekoķetēja ar mani. Viņa ir ļoti savāda, bet arī ļoti skaista.

0

592

Izabella

Neko nesaka, tikai noskatās, kā kapteinis aiziet.

0

593

Marī
Paņēma rokās sarkanvīna glāzi. Viņas atmiņās uzplaiksnīja Francuā, tas kroplis... Viņš bija salīdzinājis Marī ar sarkanvīnu... Nē, viņa nedrīkstēja to atcerēties! Marī nolika glāzi.
- Piedod, bet es nedzeršu šo vīnu.
Marī bija manāmi sadrūmusi

0

594

Alfredo

Pamana pārmaiņas meitenē.

-Bet kāpēc tu to nedzersi? Tu tači gribēji sarkanvīnu!

0

595

Marī

- Es... es... es daudz ko gribēju!
Velns, kādas muļķības es šobrīd runāju!

0

596

Alfredo

-Tātad daudz ko...

Alfredo parausta uzacis.

0

597

Marī

- Neuztver to tik divdomīgi! - Marī iesmējās

0

598

Alfredo

-Bet varbūt tomēr..?

Alfredo pieliecas pie sievietes lūpām un metas viņu skūpstīt.

0

599

Marī nepretojas, viņa beidzot ir sasniegusi to, ko vēlējās jau no paša sākuma!
Tomēr šis vienmuļais skūpsts viņai apnīk un viņa iekož Alfredo lūpā....

0

600

Alfredo

Alfredo iepatīkas Marī mēles garša, bet tad viņš sajūt, ka sieviete iekož viņam lūpā. Viņš spēji atraujas.

-Kas tev lēcies?!

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs