TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

Сообщений 621 страница 640 из 1000

621

(apmēram 16 iešu prom no darba. Ap 17:30 tik sanāks...)

Šeks

- Es... ēēe... nē, daiļa milēdij, tā bija mana vaina. Man ļoti žel, ka nostājos jums ceļā... Bet... jūsu darbs... tas ir pārsteidzošs, fascinējoš un.... iedvesmojošs...

Jūras viļnu mēles tumšā
Norij lielu, staltu kuģi
Aiznes dzelmē visu mantu
Pasaulīgo, nevajdzīgo
Dvēsles vien daži saglābj
Savās miesās izmocītās...

0

622

(man DA šajā laikā beigsies. :) Tātad cetīšos 17.30. Ja mani nebūs, lūdzu nemaini Renātas plānus. :D :) :) Es tik un tā vakarā centīšos te būt. (pēc 21.00 :)))

0

623

Sāra iekšēji pasmejas par šo varen dīvaino vīrieti. Tomēr viņā kaut kas ir. Nu, vismaz neesmu vienīgā "trakā" šajā kuģī. Sāra pati negribot pasmaidīja.
- Jūsu vārdi ir īpaši interesanti. Varbūt jūsu radošā dvēsele man piedāvās savu versiju mana darba nosaukumam?

0

624

Šeks

- Vai jūs man patiesi ļaujat dot nosaukumu jūsu meistardarbam? Ak, milēdij, tas ir pagodinājums.

Krietnu mirkli lūkojas gleznā un kaut ko murmina pie sevis, līdz pasaka.

-"Svētlaimes dzelme, nāves sala"

0

625

Sāra

- Ģeniāli... kungs... Vai man būtu lemts uzzināt jūsu vārdu, ser?
Sāra centās atdarināt šī vīrieti runas stilu...

0

626

Izabella

Iznāk atpakaļ uz klāja, nomainījusi peldkostīmu pret nu jau gaiši zaļu kleitiņu.

0

627

(kāpēc vienmēr, kad es atnāku, visi aiziet...  :disappointed: )

0

628

(kur gan tas Šekspīrs palicis?)

0

629

Šeks

- Mans vārds ir Šekspīrs. Villiams Šekspīrs... Un kā man godāt jūs, daiļo lēdij?

0

630

Sāra iesmējās.
- Jūs taču jokojat! Bet es esmu Sāra - Sāra Deividsone

0

631

Šeks

Īsti neiebrauc.

- Es atvainojos, es īsti nesaprotu, kāpēc jūs domājat, ka jokoju, daiļā milēdija Sāra...

0

632

Izabella

Aiziet uz bāru. Šoreiz pasūta sarkanvīnu un sēž, lēni malkojot.

0

633

Sāra
- Jūs tiešām esat Šekspīrs!?

Sāra nesaprata vai viņš tiešām ir Šekspīrs vai patstāvīgs pshiatra apmeklētājs...

0

634

Šeks

- Ak, daiļa, lēdij. Nu es protams neesmu mans vecvecvecvecvecvecvecvecvecvecvecvecvec - tēvs - dižais Williams. Esmu viņa sencis 13 paaudzē...

(ev, Sara, vai nu tu pamet Šeku, vai šeks tūlīt pats dosis prom, jo es miegu ciet...)

0

635

albalonga написал(а):

ev, Sara, vai nu tu pamet Šeku, vai šeks tūlīt pats dosis prom, jo es miegu ciet...)

(sāra jau grasījās teikt to pašu)

Sāra

- Tiešām!? Varbūt parunāsim vēlāk. Man jāaiznes līdz kajītei mans zīmējums, savādāk tas saulē izbalēs ( :rofl: ).
Sāra aiziet, domājot vai viņš ir jucis, vai arī tiešām Šekspīra pēctecis...

0

636

Nu Šeks savā nodabā turpina vērot visu uz kuģa notiekošo un dejot. Arī Renata sava vannā vairs nevienam nav sasniedzama. Vēl te biki netā patusēšu un gulēt došos. Oj, kā negribās rīt celties...

0

637

(karoč, Izabella un Alfredo ir prom )

0

638

(Es nesaprotu, ir tā pati diena, vai jau nakošā? Man vajag nākošo, savādāk Evai nav nekādas jēgas kaut ko pasākt. :P )

Eva dejo pa kajīti ar Jude vizītkarti rokā. Viņa to jau ir daudzkārt apskatījusi kopš iepriekšējā vakara.
“Cik daudz prieka gan viens nieka papīra gabals var sniegt!”
Eva vēl pēdējo reizi apskata savu spoguļattēlu.
“Viss ir tieši tā, kā tam jābūt.”
Īsā kleitiņa izceļ daiļumus, bet tomēr ir gana romantiska. Matos muļķīga matu lente, kas liek izskatīties vēl naivāk.
Uz kreisās kājas uzliktas saites. Pēc tām gan nebija nekādas vajadzības. Ārsts arī uzskatīja, ka bez tā var iztikt, lai kā Eva arī netēlotu sāpes, tomēr Eva uzstāja un saites ir.
“Lai Jude mani pažēlo”.
Eva iziet no kajītes un dodas uz klāju, cerībā sastapt Jude.

http://www.telenovely.net/poklad/carol16.jpg

Отредактировано Ragana (03.03.2008 15:59)

0

639

(nu lai ir nākamā. Kurs pirmais sāk spēlēt, tas arī nolemj... Nu vispār jau manā izpratnē vajadzētu apmēram ta, kā ir pie mums. Tik ar tādu atšķirību, ka šobrīd rīt, jo sākam spēlēt un rīt rīts sāksies atkal tikai pēcpusdienā, kad sāksim spēlēt...)

0

640

( ir, ir nākošā diena. :D)
http://i232.photobucket.com/albums/ee236/shadowma1771/jude_law_300x400.jpg

Jude iepriekšējā naktī nav gulējis. Viss tikai dēļ sarunas ar tēvu un, protams, domas par Evu. (:D) Viņš nolemj iziet svaigā gaisā un izvēdināt galvu, cerībā sastapt Evu..
Kad viņš jau ir iznācis, viņš pamana Evu vēl skaistāku nekā vakar..
- Labrīt, Eva, jūs šorīt izskatātie vēl skaistāka, nekā lecošā saule. - saka Jude un skatās uz sauli. - Kā jūtas Jūsu kāja? - viņš noraizējies jautā.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs