Jude jūtas apmulsis par jautājumu, tomēr smaidot atbild:
- Un ko Jūs vēlaties par mani uzzināt?
Jude jūt, ka viņam gaļa iesprūdusi zobos, viņš paņem zobu bakstāmo un nemanot to izķeksē laukā. ()
1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs
Сообщений 661 страница 680 из 1000
Поделиться66103.03.2008 20:04
Поделиться66203.03.2008 20:09
Eva
-Es... Ak, piedodiet, ja esmu uzbāzīga... – viņa izliekas samulsusi.
-Es vienkārši gribēju uzzināt par jums ko vairāk. ... No kurienes jus esiet, ar ko nodarbojaties,... Bet jums nav man jāatbild, ja nevēlaties.
(GaBy, !)
Поделиться66303.03.2008 20:14
(Raganiņ, tu laikam smejies par to gaļu, vai ne? Es gribēju bišku uzjautrināt. )
Jude pasmaida un tad saka:
- Esmu nācis no ASV, Kalifornijas. Es palīdzu tēvam vadīt banku biznesa lietas.
- Un ar ko nodarbojaties Jūs? No kurienes esat nākusi? Pagaidiet, es minēšu, Jūs kā jau skaista meitene noteikti esat nākusi no Kolumbijas. Cik esmu tur bijis, vienmēr gadās sastapt skaistas sievietes. - Jude pasmīn un lūkojās Evas acīs.
Поделиться66403.03.2008 20:21
Maļinovskis
Šokēts, bišķi nosarcis...
- Nē... nē... pagaidi... mēs... taču... mēs... nevaram ... te.. to... - Smagi elso...
Поделиться66503.03.2008 20:25
(nu ja, par to gaļu. )
Eva
„Banka... Tad jau vizītkarti sapratu pareizi. Tu būsi mans, apburošais amerikāni. Es panākšu, ka tu manī iemīlies!”
Eva smejas.
-Esmu pārliecināta, ka jūs patīkat visām tām skaistajām sievietēm.
Bet... Jūs neuzminējāt! Es esmu no Venecuēlas.(pieņemu, ka Mežonīgā kaķe bija Venecuēlas seriāls.) Manam tēvam pieder vairāki uzņēmumi Karakasā. Bet man pašai patīk pavadīt laiku rančo, netālu no galvaspilsētas.
Поделиться66603.03.2008 20:28
Izabella
-Tevi tik ļoti uztrauc tas, ko domā citi?
Поделиться66703.03.2008 20:31
Jude
- Ak, ja man būtu rančo, es tajā noteikt pavadītu daudz laika.. Man ļoti patīk jāšanas sports.. Pat bērnībā ļoti daudz jāju, bet tad pārstāju, jo nācās palīdzēt tēvam biznesā.. - Jude saka skatoties jūrā.
"Mmm, šī meitene varbūt būtu mana īstā mīlestība? Redzēs kā viss risināsies tālāk, negribu visu sasteigt.." - skatoties uz Evu nodomā..
- Kā jūs nokļuvāt uz šī kuģa? - ieinteresēts jautā Jude.
Отредактировано GaBy (03.03.2008 20:32)
Поделиться66803.03.2008 20:33
Maļinovskis
- Es... ēee... jā... nē... es... - Šokēts, bet nespēj apstāties.
Renata
Nāk no sauļošanās uz savu kajīti, lai pārģērbtos vakariņām. Viņas durvis kā izrādās ir pretī Maļinovska kajītei. Tie abi tik iekarsuši,ka atspiedušies pret viņas kajītes durvīm. Viņu tas nešokē. Viņa zina, kā tas ir, kad gribas... Reiz viņai pat ļoti patika darīt to publiskās vietās... Kopā ar Raimundo.... Sazin kāpēc tagad tas uzdzen viņai dusmas.
Ieklepojas teatrāli, lai pieverstu sev trakā pārīša uzmanību.
Поделиться66903.03.2008 20:36
Izabella
Skūpstās ar Maļinovski, līdz izdzird kādu ieklepojamies. Nedaudz atraujas un ieskatās Maļinovskim acīs, bet neko nesaka. Tad aizgriežas.
Поделиться67003.03.2008 20:40
Maļinovskis
Atjēdzas tik tad, kad Izabella atraujas un pamana sievieti peldkostīmā ar gurnu lakatu. Salecas un nosarkst...
Renata
- Vai es varbūt varētu tikt savā kajītē beidzot? - Renata ir pārskaitusies.
Поделиться67103.03.2008 20:41
Eva
-Tiešām? Man gan nepatīk jāšana, kā sports, man ir žēl zirgu. Bet ļoooti patīk jāt. Mums rančo ir vairāki zirgi. - viņa itkā lieloties saka un smejas.
Tad nemaz netēlojot paliek drūmāka un turpina.
-Uz šī kuģa es esmu tāpēc, ka vēlējos aizbēgt no tās dzīves, kāda man ir. Es gribu sākt pavisam jaunu dzīvi un atstāt pagātnē visu slikto, kas bijis.
Eva arī skatās uz jūru.
-Un vēl es gribu kļūt laimīga. Iespējams, ka tas ir par daudz prasīts, tomēr šis ceļojums ir mans pirmais solis uz laimi. – uzsmaida Jude.
Поделиться67203.03.2008 20:42
(ev, angy, kaut kā nobeidz - es tik sūdīgi jūtos - iešu gultā Thera Flu dzet - man neželīgi kaulus sāka lauzt. Labi vismaz, ka galvassāpes beidzot pārgājušas... Čiska, nežēlīgi sūdīgi jūtos...)
Поделиться67303.03.2008 20:43
Izabella
Raida Renatai vilcenes cienīgu sejas izteiksmi un paiet malā.
(ok, nu tad Izabella ieiet savā kajītē un Maļinovskis prom)
Отредактировано angelina (03.03.2008 20:45)
Поделиться67403.03.2008 20:47
Jude
Jude jūt tādu kā tauriņa deju vēderā.. Viņš jūt, ka nosarkst. Cenšas noslēpt savus nosarkušos vaigus..
- Es atvainojos par dīvaino jautājumu, bet kapēc jūs agrāk bijāt nelaimīga? - ziņkārīgi jautā Jude un tad uzsmaida skaistajai meitenei.
- Arī es savā ziņā esmu šeit tapēc, lai aizmirstos un iespējams, kļūt laimīgs. - saskumis saka Jude.
"Varbūt tik tiešām mūs ir savedis liktenis! Nē, es nedrīkstu ārsteigties, negribu viņu aizbaidīt" nodomā Jude un paskatoties uz Evu pasmaida.
Поделиться67503.03.2008 20:51
(oki, angy. Renata beidzot tiek savā kajītē. Maļinovskis nokautrējies dodas uz savu, jo Izabella sadusmojusies uz viņu, par viņa mīkstčaulību. Links pasēdejisn uz kāpnītēm, atgriežas savā kajītē.
Lai piedod man Džordžs - man patiesi ļoti žēl. Vai varam atlikt vakariņas uz rītdienu???)
Поделиться67603.03.2008 20:55
Eva
Mazliet pārsteigta un uzjautrināta vēro puisi, tomēr savas emocijas neizrāda.
Skumīgi ierunājas.
-Es... Nu, es biju laimīga. Bet man dzīvē nacās sastapties ar nežēlīgiem, bezkaunīgiem cilvēkiem, kas izpostīja manu laimi. Es zaudēju savu mīļoto un visas savas cerības.
Es tiešām ceru, ka mēs abi kļūsim laimīgi.
Pēc neilgas pauzes.
-Izdomāju! – pēkšņi iekliedzas un tad iesmejas.
-Piedodoiet. Jūs droši vien domājat, ka esmu nesavaldīga. Ziniet, es jūs uzaicinu uz dejām! Ne tagad, kad varēšu padejot. Man gribētos jums to kaut kā atlīdzināt par vakardienu.
(GaBy, piedod, es mūku. Uzraksti, kā viņi šķiras un viss. Līdz rītam. Ceru, ka varēsim labāk izspēlēt. Un paldies par spēli. )
Поделиться67703.03.2008 21:03
Pēc nopūtas Jude saka:
- Es tik tiešām ceru, ka Jūs kļūsiet laimīga, jo tāda sieviete kā Jūs, nedrīkst dzīvot nelaimīgi. Bet par mani neraizējieties, gan es būšu laimīgs.
Jude brīdi padomājis un tad saka:
- Ko Jūs? Kas Jums būtu man ko atlīdzināt? Ziniet, es Jūs uzaicinu rīt uz salsas dejām. Ja Jūs nemākat tās dejot, es jums iemācīšu, tas ir pavisam viegli.
Viņš atceras, ka viņam kajītē palika sunītis, kuru viņš bija piemirsis izvest pastaigā. Ar skumju skatienu viņš paskatās uz Evu un saka:
- Jau atkal man Jūs ir jāpamet, bet es Jums šo visu atlīdzināšu saslas dejās.
Viņš atstāj naudu par brokastīm, paskatās uz Evu, pasmaida, pieiet viņai klāt, noskūpsta uz vaiga un nosarcis dodas uz savu kajīti pie Džimbo (suņuks ) (Tev arī, Raganiņ, liels paldies par spēli. Rīt mēģināšu uz ilgāku laiku te tikt. )
Поделиться67803.03.2008 21:25
Fernando
Visas šīs dienas uz kuģa pavadījis savā kajītē, lai izplānotu savu nākamo zādzību. Fernando izplānoja katru sīkāko detaļu, jo viņam jau nav iespējas to darīt citā laikā, dienā darbs un vēl kolēģi piespēlēja šīs kruīza biļetes, lai viņš kopā ar kādu dodas patīkamā atpūtā, bet viņam jau nav ar ko un pat šī ceļojuma laikā viņam ir jādomā par darbu.
Kad kruīzs beigsies viņa mērķis ir Viljareālu savrupmāja- šī ģimene izceļas ar savu visnotaļ bagātīgo dārglietu klāstu, bet drīz jau nu noteikti ne ar to:) (pie sevis nodomāja Fenando).Uz brīdi viņš iedomājās, ka vienreiz ar šo lietu ir jābeidz, bet viņš jau to nedara sevis dēļ!!
Viss!!!Met visu pie malas!!!!Jāsāk izbaudīts savs atvaļinājums!!
(viņš izgāja no kajītes)
Поделиться67903.03.2008 21:29
Lai piedod man Džordžs - man patiesi ļoti žēl. Vai varam atlikt vakariņas uz rītdienu???)
(nu protams, alby. Veseļojies!!! Ja vajag, varam arī uz trešdienu pārcelt. Galvenais - Tava veselība! )
Džordžs.
Parupējās par to, lai viņam restorānā būtu rezervēts galdiņš. Bija pasūtīts izsmalcināts vīns (ceru, ka Renāta to dzer ), jūras produkti - gliemeži, austeri (ustrici), garneles, krābi, kalmāri. Arī viņš parupējās, lai būtu gatavi arī kādi labi gaļas ēdieni, ja nu Renatai negaršo zivs. Kā arī bija pasutīts deserts. Džordžs savā labākajā smokingā devas pie Renātas kajītes.
(kad izveseļosies, atvērsi durvis un tur būs Džordžs. Tas ir it kā lamatas. Bez Džordža nekur neiziesi. )
Поделиться68003.03.2008 21:31
Rūbija
Nodomāja pastaigāties pa klāju. Viņa apstājas un sāka vērot jūru. Rūbija domāja par Daņiilu...