TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

Сообщений 681 страница 700 из 1000

681

Rūbija

Kāpēc es tik daudz domāju par viņu? Jā, viņs ir skaists, prot savaldzināt... Nu un kas? Es vienmēr biju tā, kura savaldzināja. Es izmetīšu viņu no galvas!!! Šodien pat iešu uz vietējo klubu dejot. Koķetēšu kā vienmēr un vairs nedomāšu par viņu. Izlemts.
Rūbija ļoti strauji pagriezās un gandrīz notrieca no kājām kādu vīrieti.

0

682

Fernando
Izgāja no kajītes un nodomāja uziet uz klāja. Un pavērot jūru, viņam patika vnk iziet un apskatīties jūras viļņus, tie vienmēr viņu nomierināja, kad viņa prātu piemeklēja k'ārtējās domas par.......Pekšņi viņš ieraudzīja uz klāja pastaigājamies kādu sievieti- jaunu un ļoti skaistu. Fernando nodomāja uz brīdi viņu novērot, cik burvīgi viņa izskatījās, kad vējš plivināja viņas krāšņos, tumšos matus un uz šīs jūras fona viņa izskatījās kā dieviete. Viņš nodomāja viņai virzīties tuvāklai viņa viņu neievērotu, bet pēkšņi viņa uzskrēja viņam virsū un  viņu acu skatieni sastapās.

Отредактировано mmaarriiaa (03.03.2008 21:46)

+1

683

Rūbija

Viņa ļoti nobijas. Sākumā Rūbija domāja, ka te atrodas viena. Tāpēc viņa teica"
-A.... (un frāze pabeidzās)
Viņa sāka skatīties šī vīrieša acīs. Cik viņš ir skaists! Es tikko nodomāju aizmirst Daņiilu, un te - dāvana no debesīm (:D :D :D) - viņš.
-Es... Es vnk nezināju, ka Jūs te esat.
Sākumā viņas balss drebēja, tad viņa nodomāja: Nedrīkst aizmirst vienu vīrieti, lai iekristu cita vīrieša lamatās.
-Kāpēc Jūs te stāvējat?
To viņa pateica jau diezgan droši.

0

684

Fernando
Kādu laiku skatījās Rūbijas acīs. Šīs acis viņu nobūra, kādu īsu brīdi viņš vienkārši tajās skatījās un neko neteica.
Bet tad attapās izdzirdot jautājumu
- Es jūms jaunkundz varētu prasīt tieši to pašu!!!!

Отредактировано mmaarriiaa (03.03.2008 21:58)

0

685

Rūbija

Pārsteigta par tādu atbildi. (:D) Saka nedaudz agresīvi:
-Ko?! Kā Jūs vispar uzdrīkstāties? Pats gandrīz notriecāt mani no kājām, bet tagad man vēl jautājat manis pašas uzdoto Jums jautājumu! Es Jūs pirmā jautāju!
Viņa bija apmierināta ar savu atbildi. Kāmēr Fernando domāja, ko atbildēt, Rūbija uzmanīgi to aplūkoja.
Jā, skaists un pat ļoti. Bet es nebūšu tā, kura uzķersies uz viņa flirtu.

0

686

Fernando
Mieru jaunkundz, mieru!!!!
Es nekādā veidā negribēju aizvainot jūsu jūtas(viņš juta agresivitāti viņas vārdos, bet viņa ir tik skaista.)
Atvainojiet, ka es jums tā uzklupu(kaut arī pie sevis nodomāja, ka pati pirmā jau uzskrēja, bet nu labi, viņa bija pārāk paburoša, lai iebilstu)
Kāpēc es šeit atrodos? Es vēlējos pavērot jūru(pie sevis nodomāja, ka ieraugot viņu tā vairs nebija tikai jūra), bangojošos viļņus un pastaigāties pa klāju.
Bet ko nu tik formāli!Mani sauc Fernando!(kādu laiku noskatīja rūbiju no galvas līdz papēžiem!!!Kautko tik burvīgu viņš savā acu priekšā reti kad bij redzējis)
Un tik apburošai būtnai kā jums arī noteikti ir vārds!

Отредактировано mmaarriiaa (03.03.2008 22:15)

0

687

Rūbija

(Mmaarriiaa, atvaino, ka bremzēju :( Man bija svarīga lieta saistīta ar mācībām)

-Nu, protams, ka ir. Mani sauc Rūbi. Kā dārgakmeni.
Viņai patīka tonis, kurā ar viņu runāja Fernando. :) Tāpēc viņa nodomāja būt maigāka.
-Laikam man nevajadzēja Jūs apvainot notikušajā. Labāk aizmirsīsim to. Labi?
Viņa ļoti koķetējoši uzsmaida. :)

0

688

Fernando(Tev nav par ko atvainoties Rubi es ar mācību dēļ tikai eviņos šeit tiku un vēl ir atlicis ko pamācīties)
Uzsmaidīja pretī (Juta, ka Rūbija pret viņu vairs nav tik naidīgi noskaņota, un ievēroja viņas koķetējošo skatienu)
Jau aizmirsu!!!!Jums piestāv jūsu vārds- esat tikpat krāšņa kā šis ugunīgi sarkanais dārgakmens- Rubīns.(viņš atcerējās sev līdzi paņemto rubīna kaklarotu)
Bet ko jūs darāt viena pati uz šī klāja?(viņam likās dīvaini, ka šada sieviete var atrasties viena)
(starpcitu tagad uz klāja ir jau vakars)

0

689

Leo līdz šim vnk tupēja kajītē, a tagad uz klāja nolēma iznākt
Leo izgāja no savas kajītes un nolēma apskatīties, kas notiek uz klāja.

0

690

Rūbi.

-Es? Man patīk ceļot vienai, patīk jaunas iepazīšanas, cilvēki. Es ceļoju, lai atpūstos no dzīves rutīnas, gribu visu jaunu. Bet Jūs?
Viņai kļuva zinkārīgi, ko šeit dara Fernando.
-Jūs arī ceļojat viens?
Viņa to ātri piebilda. Šīs jautājums viņu ļoti interesēja. (:D)

0

691

Alfredo

Pastaigājas pa kuģi. Ierauga kādu cilvēku, kurš līdz šim nav redzēts(Leo).

-Labdien!

0

692

Leo apstadamies pasmaidija uz svesinieku un teica
-Labdien !

0

693

Alfredo

-Nebiju jūs šeit vēl redzējis. Es esmu Alfredo Torres. Un jūs?

0

694

Fernando Rūbijai.
Es šajā braucienā esmu pilnīgi viens, nebija jau ko ņemt līdzi(uz  īsu mirklīti palika drums, jo viņu skumdināja fakts, ka šajā pasaulē neskaitot draugus ir pilnīgi viens, nav ne mīļotās sievietes, ne ģimenes), pats neizlēmu braukt, bet man gadījās ļoti draudzīgi kolēģi, kuri vēlējās tikt no manis vaļā kau uz pāris nedēļām(;) )!!!
Bet ja godīgi esmu šajā kruīzā, lai kārtīgi atpūstos(un lai kārtīgi pārdomātu savu rīcības plānu, bet par to gan viņš nevienam neuzdrošinājās stāstīt), jo pēdējā laikā nav izdevies ceļot tālāk par savu dzimto pilsētu.(viņš jutās ļoti brīvs sarunājoties ar Rūbiju, tā nav bijis sen satiekot nepazīstamus cilvēkus, lai gadījumā nepateiktu ko lieku)

Отредактировано mmaarriiaa (03.03.2008 23:00)

0

695

Rūbi

Viņa uzmanīgi klausījās Fernando teiktajā. Viņai gribējas paželot Fernando. Tomēr viņa nepiekapās. Lai nomainītu tēmu, viņa nodomāja paflirtēt ar viņu.
-Tātad es un Jūs te esam vientuļi cilvēki. Man arī tagad nav puiša. Esmu brīva un gatava jaunai dzīvei.
Rūbija pienāca tuvāk Fernando. Viņa sāka runāt lēnāk un klusāk.
-Cik es sapratu, arī Jūs vēlāties atpūsties te un izvilkt maksimumu no šī ceļojuma?
Viņa paskatījās uz Fernando diezgan noslēpumaini.

0

696

Es esmu ,Leo ,sauc mani vienkarsi pa Leo.

0

697

Alfredo

-Prieks iepazīties! Kāpēc jūs nolēmāt braukt ceļojumā, ja nav noslēpums?

Отредактировано angelina (03.03.2008 23:09)

0

698

Fernando
Fernando uz Rūbiju  skatījās pretī ar dziļu caururbjošu skatienu(viņš juta, ka Rūbija viņam ir pavisam tuvu un atklāti flirtē ar viņu. Fernando priecēja fakts, ka arī viņa ir brīva sieviete un šajā momentā arī tas, ka viņš ir tāds pats, vēl neviena sieviete viņā nebija radījusi tādas izjūtas kā viņa)
Viņš pietuvojās viņai tuvāk  un atbildēja- pašu maksimālāko!!!!

Отредактировано mmaarriiaa (03.03.2008 23:11)

0

699

Džeina

Iznāk uz klāja. Caururbjoši nopēta visus.

0

700

Rūbi

Viņas sirds sāka sisties straujāk. Rūbijai tas patīka. :) Viņa pienāca vēl tuvāk Fernando. Nepieskaroties viņa lūpām, Rūbija (pro6epatala), bez apstājas skatoties Fernando acīš.
-Tātad ceru, ka vēl tevi te redzēšu, varbūt arī rīt.
Viņa ātri attālinājas no Fernando, uzmaidīja (uzvarošs smaids) viņam un ātri sāka iet savas kajītes virzienā.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs