TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

Сообщений 721 страница 740 из 1000

721

Rūbi.

Viņa domāja, ka sagaidīs no Fernando atzīšanas mīlestībā, komplimentu, bet ne to. :D
-Kas?
Viņa to pateica pavisam pārsteigta, bet arī nokaitināta.
Tad viņa Fernando rokās pamanīja savu rokasspradzi.
-Atdod.
Viņas to teica pavēles formā. Rūbija pienāca pie Fernando un pieskaras viņa rokai, lai to atņemtu.

0

722

Džeina

Aizskatās uz kādu it kā aizdomīgu pasažieri, līdz sajūt grūdienu. Viņas drēbes ir nosmērētas ar saldējumu. Pagriežas pret vīrieti un ieskatās viņam acīs.

-Vajag skatīties, kur ej...

Paņem salveti un cenšas notīrīt traipu.

0

723

Renata

Pārsteigta...

- Kaptein... - Lūkojas uz viņu jautajoši - tipa - ko tu te dari?

Pēkšņi aizgriežas un atskal skaļš - apči...

- Atvainojiet! - Atvainojas par savām šķavām.. Viņa mazliet šņaukājas. Neko nesakot, iesteidzas atpakaļ savā kajītē un meklē kādu salveti.

- Pie velna, tām tepat kaut kur vajadzēja būt...

Durvis ir vaļā. Renata gan nav aicinājusi Džordžu iekšā. Viņa ir pārāk aizņemta meklējot kabatas lakatus un  sķaudot. Džordžam pašam jāizvēlas šķiet, ko darīt tālāk...

0

724

Izgajis lauka no kajites ,Leo, apsedas uz kresla, un veroja skaisto skatu sev prieksa!
un uz mirkli aizdomajas.

+1

725

Linkolns

Jūtas neērti un stulbi.

- Atvainojiet... Patiesi, tā bija tikai mana vaina...

Viņam rokā bija pāris salvetes - viņš ar tām pieskaras Džeinai - tipa cenšas palīdzēt satīrīt to, ko savārījis...

0

726

Izabella

Pastaigājas pa klāju, nolemj apsēsties. Ierauga, ka blakus jau sēž kāds vīrietis(Leo). Pavirši paskatās.

-Sveiki...

0

727

Leo atvera acis, un ieraudzija divaina paskata damu.
- Sveika

0

728

Sintija

Kādu brīdi vēro Leo.

Pēkšņi iet tipa grām un pēkšni iekliedzas.

- Ai, Luidži, cik jauki tevi te sastapt...

Metas viņam ak kaklu un atstāj uz katra no viņa vaigiem sarkanas lūpu krāsas nospiedumus...

0

729

Džordžs.

Pārsteigts. (atkal, ka tajā reklāmā :D :D :D aizvēra durvis viņa priekšā  :D )
-Kā lūdzu?
Džordžs mirkli pastāvēja pie Renātas kajītes durvim, domādāms, ko darīt, viņš tacu nevar tik vnk ienākt iekšā. Tomēr, nesavaldījās. Viņš stipri atvēra durvis, ka grīdas nedaudz notrīcējās, un vāze nokrita uz grīdas, tā saplēsās.
Viņš noskatījās uz Renāti, jau gribēja viņu apvainot par tādu izturēšanos pret viņu, bet skatoties uz viņu, viņš nevarēja to izdarīt. Viņa bija pārāk skaista un bezpalidzīga. (Jā, jā :D :D :D) Viņš pienāca pie Renātas un ļoti kaislīgi noskūpstīja viņu. Džordžs stipri turēja Renāti, lai viņa nevarētu atrauties no tā.

0

730

Džeina

Pasmaida uz Linkolnu.

-Nekas, nekas, es pati.

0

731

Izabella

Paskatās uz sievieti, kas tikko pienākusi klāt Leo, bet neko nesaka.

0

732

Leo nesaprasanaa, kas notiek piecelas un skatijas uz Sintiju,un jautaja
- vai mes butu pazistami?
divaini meiteni luukodams !

0

733

LEo uz bridi paskatijas uz Izabellas pusi !

0

734

Izabella

Nosmīkņā. Viņai gan šīs sievietes sejas vaibsti liekas kaut kur redzēti, bet viņa nesaprot, kur. Droši vien kaut kad tepat, uz kuģa redzēja...

0

735

Fernando Rūbijai
(Fernando jūt, ka Rūbija jūtas nokaitināta, bet nesaprot par ko, viņš pats sāka justies neomulīgi viņas izturēšanās dēļ, bet mēģināja to neizrādīt!!!!)
Fernando piepacēla rokassprādzi, lai Rūbija nevarētu to saķert un sacīja:
Kad Jūs tik ātri pazudāt, es pamanīju šo Jūsu rokassprādzi, kas bija nokritusi uz grīdas un kā redzat atnesu jums to atdot(viņš skatījās viņas izteiksmīgajās acīs un jutās apburts no viņas skaistuma), jo tik krāšņai rokssprādzei(viņš paskatījās uz to un tad atkal pievērsās Rūbijai) neklājas gulēt uz grīdas, bet gan piegulties savas daiļās saimnieces rokai(viņš to sacīja patīkamā tonī, viņam lielu prieku sagādāja atkal satikt Rūbiju)!!!!
Viņš piegāja viņai pavisam tuvu, viņa lūpas gandrīz skāra Rūbijas lūpas, bet tad viņš nedaudz pairzījās un iečukstēja Rūbijai ausī: Es ceru, ka vēl tiksimies!!!Tajā pašā laikā Rūbijas rokā ieslīdināja rokassprādzi!!!!Tad viņš strauji pagriezās un aizgāja uz savas kajītes pusi pašapmierinātā gaitā, viņš pie sevis pasmaidīja un nodomāja, ceru ka tas būs drīz!!!

Отредактировано mmaarriiaa (04.03.2008 18:28)

0

736

Renata

Pārāk lielā šokā, lai vispār pretotos... Bet pārāk nevesela un arī šokā, lai atbildētu...

Tik pēc mirkļa spēj atrauties un...

Redzams, ka ir pārskaitusies.

- JŪS... JŪS... IEDOMĪGAIS TĒVIŅŠ... KO GAN JŪS UZDROšI... - Un tajā brīdī atkal skaļas šķavas viņam sejā... - Pie velna, kur gan ir mani kabataslakatiņi...

Viņas acis no iesnām asaro un viņa ir sasvīduši - šķiet temperatūra ceļas...

Links

Sajūtas pavisam neērti. Eleganta, neapšaubāmi bagāta un neticami sexuāla sieviete... Viņš nekad nav zinājis, kā ar tādām runāt...

- Atvainojiet, es patiesi ļoti noželoju, ka saj°bojāju jūsu kleitu. Tā noteikti ir nežēlīgi dārga.

0

737

Sintija

- Ak, Luidži, es tā priecajos tevi redzēt! Es biju tā noilgojkusies, ak dārgais... Gluži neticami satikt tevi te!!!! Ak, mīļais, vai tu man izmaksāsi kādu dzērienu. - Flirtejoši lūkojas uz viņu.

Izabellu pamanīja, bet uzmanību nepievērsa. Viņai ir sava - svarīgāka misija.

0

738

Džeina

-Acīmredzot, kleita nebija nekad  derīga, ja reiz jūs viņā iesmērējāt saldējumu.

Džeina gandrīz nemanāmi, bet ar nodomu piemiedza ar aci.

0

739

Džordžs.

Kas par sievieti? Nu kas par sievieti? Viņu pat tipisku noteikti nenosauksi. Bet tas skūpsts tiešām bija labs.
Padod viņai savu kabatslakatiņu.
-Ņem.
Džordžs nodomāja ignorēt viņas frāzi. :D
-Renāta, kas notiek? Man šķiet, ka Tu saslimi, turklāt pamatīgi. Es tūlīt pat izsaukšu ārstu.
Saka to ar raizēm.
Tomēr naksies aizmirst par vakariņām.

0

740

Linkolns

Nav viņam īpaša pieredze ar sievietēm un šādus mājienus viņš īsti neuztver...

- Es... ēēēē... - Nezina ko teikt un sāk nedaudz stostīties. - Vai drīkstu uzaicināt jūs uz kafiju... Nu lai atlīdzinātu, ka... ka... es... nu ka... sabojāju blūzi... tas ir kleitu... - Pie velna - tu esi idiots - lamā sevi savās domās...

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs