Džeina
Brīdi padomā.
-Drīkstat gan.
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs
Džeina
Brīdi padomā.
-Drīkstat gan.
Leo ar atplestam acim lukojs uz Sintiju
-em piedod bet es tevi nepazistu !
Vins ar lugosam acim uzlukoja Izabellu.
Alfredo
Iznāk no kajītes. Nolemj uzkāpt uz klāja.
Renata
Paņem kabataslakatiņu un pamatīgi izšņauc degunu tajā... Viņa jūtas pārgurusi un apsēžas dīvāna... Tikai tagad pamana glžes lauskas...
- Tu esi saplēsis manu vāzi, kaptein... - Viņa nosaka ar tādu kā nožēlu.
Izabella
Nesaprot, ko Leo no viņas gaida.
Links
- Em... ēēe... - Pārsteigts, ka viņa piekrita un tagad nonācis sprukās - lejā uz lēto kafejnīcu taču tādu dāmu nevar vest, bet augšā viņš nezina, kā un ko tajās dārgajās kafejnīcās...
- Nu tam... hmmm... nu iesim... - Lai gan pats īsti nezina, kur iet - lūkojas apkārt...
Sintija
- Luidži, nu beidz izlikties! Pietiek te dzīt jokus ar mani! Tu taču esi Luidži Peralta - man draugs. Es esmu Sintija, Sintija Peresa... Atceries?
Leo palukojaas apkart un atkal apsedas !
Džordžs.
Viņš mazliet nosarka.
-Nuuu, tas netīši sanāca.
Paskatās uz Renātu. Kaut kas notiek ar šo sievieti. Tā laikam ir kāda nopietna slīmība. Viņš apsēžas viņai blakus un sāka runāt mierīgajā tonī.
-Man liekas, ka Tev ir vajadzīga atpūta, gultas režīms. Renāta, es tūlīt pasaukšu ārstu. Kāmēr es būšu prom, apgulies un gaidi mani. Es drīz būšu klāt.
Tomēr Džordžs neaizgāja. Viņš paņēma Renātas roku savā un to noskūpstīja, skatīdāmies viņas lielajās, skaistajās acīs.
(alby, mmaarriiaa, man jau pēc 5 minūtem jāiet. Vakarā te būšu tikai minūtes 15. Man šodien ļoooti daudz uzdeva, bet tagad būs repetitors. Tāpēc Džordžs jau drīz aizies pēc ārsta, bet ko darīt ar Rūbi?)
Džeina
Redz, ka vīrietis ir apjucis, bet neko nedara.
(ev, a Leo neko neatbildēs Sintijai????)
Renata
Domīgi skatās uz viņu par to, ka viņs noskūpstījis viņas roku - viņai tas neierasti - viņa nesaprot.
Pēkšņi atjēdzas.
- Ak, dies1 - jūs atnācāt vakariņu dēļ???? Bet es taču lūdzu vienam no apkalpošanas, lai nodod jums ziņu, ka esmu slima! Vai tad jums nenodeva? Pie velna, un kā lai pēc tā visanesūdzas par apkalpošanu uz šī kuģa... - Palūkojas uz Dzordžu - izskatās miegaina un apsārtusi - viņa deg ugunīs - augsta temperatūra. - Man... man laikam nāk miegs... Nē, noteikti nāk... - Apči atkal atskan... - Es... gribu... gulēt... - Atspiežas pret Džordžu pusaizmigusi.
(Dzordžs drīkst aiznest viņu līdz gultai un ja vēlas - izsaukt ārstu...)
( baigā Džeina...)
Links
- Emm... hmmm... laikam uz to pusi... - Palūkojas uz sievieti, kura lūkojas viņa ar tādu vēsu skatienu. Negaidīti pats sev, izmet. - Es kopš ceļojuma sakuma neesmu gandrīz nemaz izgajis no savas kajītes - neesmu šo kuģi vel izpētījis, tāpēc īsti neorientējos. Varbūt jūs inat labāk, kur mums jāiet? - "Pie velna - kāpēc tu melo tai augstprātīgajai aristokrātei" - lamā sevi domās...
(Rubi, Rūbija varbūt, lai pabūn kajītē, jo noteikti viņu kādā veidā Fernando rīcība ietekmēja un Fernando ar jau uz savu kajīti devās(iepreikš jau uzraxtīju!!!
Atvaino Rubi, bet es diezvai šeit iešu iekšā šodien, jo man negaidīti daudz uzdeva!!!!Atā !!)
Leo noslaucija lupukrasas nospiedumus !
Un sedeja uz solina!
Sintija
Sadrūmusi.
- Luidži, kāpēc tu tā pret mani izturies? Mīļais - vai tu tiešām neatceries mani - Sintiju?
Džeina
-Ak tā...
Nogroza galvu.
-Labi, es, šķiet, zinu, kur jāiet. Tāpat jau vienai uz kuģa darīt nav ko.
Džeina rāda ar roku kādā virzienā, vēlreiz nopētot pārējos, kas bija uz klāja.
(aha, baigā a tu ar baigā, Maļinovski Isijai nedod )
Links
-Jā... ēēēe... nu tad ejam...
Seko viņas norādēm un iet viņai blakus. Drīz abi nonāk dārgā kafejnīcā. Links visu laiku nervozs. Viesmīlis ierāda galdiņu un palīdz apsēsties Izijai. iedod ēdienkartes...
Links nervozi atver to un gandrīž apgāžas no cenām. Iekšeji cer, ka sieviete neko dārgu nepasūtīs, tikai kafiju.
vinjs velreiz kaartiigi nolukojis Sintiju
-ja ,jaunkundz, es jus pirmo reizi redzu .
(ew, tur ir Džeina, nevis Izija )
Džeina
Apsēžas. Klusē un smaida.
(ew, tur ir Džeina, nevis Izija )
(oj, pardon - man jau sajuka...)
Sintija
Sak vērīgāk teatrāli pētīt Leo.
- Ak, nē... Tas nevar būt... Jūs esat viņam tik līdzīgs... Ak, dievs... Šausmas... Es jūtos tik neerti... Ak, piedodiet man lūdzu... patiesi... Tik muļķīgi nekad dzīvē neesmu jutusies...
Linkolns
- Ēe... vai esat izlēmusi, ko... ko pasūtīsies hmmm... Atvainojiet, es nezinu, kā jūs uzrunāt...
Džeina
-Sauciet mani par Džeinu. Tas ir mans vārds. Nu ko, ja reiz uz kafiju, tad es dzeršu kafiju. Ar pienu un 2 karotēm cukura. Patīk salds.
Džeina ieskatās savā pulkstenī, kas patiesībā nav tikai pulkstenis. Tad pievēršas atkal Linkam.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs