TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

Сообщений 781 страница 800 из 1000

781

(angy, sorry, bet kaut ka vajadzeja viņu attiecības tālāk attīstīt, a to vienveidība - sex un viss - vairs nekā...)

Maļinovskis

- Izabellla.... lūdzu... izabella... nevajag... Nepazemo sevi. - Visai iedomīgi. - Es jau zinu, ka esmu lielisks un nepārspējams gultā, bet.... Nu nevajag tā. Tu taču pati saprati, ka tas nebūs mūžīgi. Tas bija nepra uzliesmojums, bet tas tagad ir beidziet. Tu protams esi satriecoša, nepārspējama, bet... Es nevaru tā. Tavi apgriezieni ir pārāk ātri. pat man.

0

782

Izabella

Noslauka asaras un skumji nogroza galvu,

-Nē... Tu nevari tā...

Izabella pieiet Maļinovskim tuvāk un lūdzoši skatās acīs.

-Es tevi mīlu!

Šņukst.

0

783

Tatjana
Tatjana izšņauca degunu kabatslakatiņā un iebāza to garo, pelēko mājas bikšu kabatā. Jau no vakardienas pēcpusdienas viņa nejutās labi, fiziskā pašsajūta vēl arī iespaidoja viņas emocionālo stāvokli, atņemot spēkus cīnīties pret uzbrūkošajām skumjām un sāpēm. Līdz šīs dienas pēcpusdienai viņa nebija piecēlusies no gultas, viss bija vienaldzīgs, šķita, ka nav spēka it nekam. Un tad atskanēja klauvējiens pie durvīm. Viņa bija nelikusies ne zinis, bet klauvējieni nerimās. Cik grūti bija piespiest sevi piecelties.. atvērt durvis, lai kontaktētos ar kādu... Pirmais, ko viņa bija ieraudzījusi, atverot durvis, bija gaisma. Precžāk, kaut kas balts. Balti ziedi. Apkalpotājs, atdevis ziedus un kartiņu, uzeriz devās prom, un Tatjana lēni aivēra durvis, atverot kartiņu.

Skumjo eņģeli!
   Ja varētu, es uzdāvinātu tev smaidu. Bet tāds spēks man diemžēl nepiemīt.
Tāpēc pieņem šīs rozes. Ceru, ka tās liks tev justies laimīgākai.
                                                                          Jose Armando

Tatjana juta, kā ķermenī ielīst siltums un tāds kā spēks. Brīdi viņa neticīgi skatījās uz kartiņu un ziediem, tad sejā parādījās smaids. Šis žests no Jose Armando puses bija tik mīļs un aizkustinošs. Viņam bija izdevies pārsteigt viņu brīdī, kad tas bija visvairāk vajadzīgs.
Tatjanas skatiens aizslīdēja uz ziediem, kas stāvēja blakus gultai, un viņas sejā parādījās viegla smaida atblāzma. Baltie ziedi ienesa pozitīvu noskaņu viņas kajītē, tie lika atcerētes par Jose Armando minēto ticību. Kādam šajā pasaulē bija svarīgi, vai viņa smaida. Un šis kāds bija tikpat kā svešinieks. Tatjana vēlējās viņu satkt, pateikt paldies, parunāties, kā iepriekš. Bet to nāksies pagaidīt līdz rītdienai. Tagad jau bija par vēls, lai sāktu taisīties. Pēc ziedu saņemšanas viņa bija iemigusi veldzējošā miegā, un tikai pirms brīža pamodusies. Tatjana piezvanīja apkalpei, lai pasūtītu vakariņas numurā...

(piedodtie, Tatjana nebūs pieejama, man drīz īt kā māsa jālaiž :( Raganiņ - es un Tatjana no ziediem izkusām! Es vsipār baltas puķes mīlu, īpaši ti kskaistā pušķī!!!)

+1

784

Maļinovskis

Iesmejās.

- izbeidz, izabella. Tu nemīli mani. Tu mīli tikai sevi. mēs esam līdzīgi. Tu vienkārsi neesi pieradusi, ka tevi pamet... Ja vēlies, vari uzskatīt, ka mēs abi vienkārsi nolēmām tam pielikt punktu un ka es tevi nepametu, ja tā tev ir vieglāk... Atvaino, bet man tagad jāiet...

Šis neprāts viņam ir jābeidz. Viss bija lieliski - viņs baudīja dzīvi, nemitīgi izklaidējās, gulēja ar visām sievietēm, bet kopš satika Izabellu, viņam visu laiku jādomā par šito sievieti. Viņa ir kā sātans - vienā brīdī atņema viņam mieru... Nē, to viņš negrasījās pieļaut - nē. Jābēt ir, kamēr vel var...

- Atvaino, Izabella.

Dodas prom.

(Šķiet, ka Paloma ar kur pazudusi. Es ar biki pazūdu, bet pēc kādas stundiņas būšu)

0

785

(Izabella un angy iesviež sev ar pagali pa galvu un tinas prom)

0

786

(oho, gibēju attiet no datora, a Paloma romānu sarkastījusi. Oki, es palieku... :D )

0

787

angelina написал(а):

Izabella un angy iesviež sev ar pagali pa galvu un tinas prom

(kapēc??? :'(  albalonga tagad sajutās vainīga, ka Maļinovskis tā izdarīja. Bet nav jau tā, ka viņam nepatīk Izija - drīzāk patīk pārāk stipri, tapēc viņs bēg, kā vairums vīriešu...)

0

788

Daņiils
Sasodītā atslēga! Kas nu notika? Pēkšņi atslēga pagriezās. Beidzot! Daņiils izvilka atslēgu un droši atvēra durvis, ieejot istabas tumsā. Viņš samanīja kustību sev blakus, bet par vēlu - galvu cauršāva stipras sāpes.
- Nolādēts, kas...?
Dabūjis sitienu, viņš bija sagrīļojies, bet reibonis ātri beidzās un viņš spēji pagriezās pret uzbrucēja pusi un sagrāba viņu (sievieti?!?!?) aizlaužot viņas rokas aiz muguras, tā ka viņa nonāca cieši viņam klāt. Istabu izgasimoja tikai no gaiteņa nākošā gaisma, bet viņi stāvēja gandrīz pilnīgā ēnā, tomēr pat cauri tai viņš redzēja sievietes acu spīdumu. Zagle? Un tad atskanēja jau tik iepazītās šķavas.
- Tu???
daņiila balsī skanēja pārsteigums, vienbrīd viņš gandrži atslābināja tvērienu, bet laikus attapās un joprojām turēja viņu stingri.

(āāā, man iepatikš ēc velna!! Bet māsa japalaiž :( :( :(  pēc kādas stundas mēģināšu vēl tikt!!! )

Отредактировано Paloma (04.03.2008 20:23)

0

789

(Ev, a kā Daņila zina Renatas vārdu???????????? Viņa tak nepateica... :rofl:  Ai, man tā patīk ar Renatu spelēt. Šķiet visvairāk tieši ar viņu spēlēju un viņai visvairāk piedzīvojumu...)

0

790

Leo aizgaja uz savu kajiti!

0

791

Kristiana написал(а):

Leo aizgaja uz savu kajiti!

(Un vispār neko neatbildēja Sintijai???? Nu vai zini - tā gan nav jauki, bet nu labi...)

Sintija

Tas vīrietis izrādījās galīgi nepieklājīgs, lai gan Sintija bija savu lomu nospēlejusi perfekti. Viņa gan bija cerejusi, ka izdosies atvainojoties par savu uzvedību uzaicināt to idiotu uz kafiju vismaz, aprunāties, izdibināt, ko vairāk, bet arī tā bija labi... Sintija noskatījās, kā viņš aiziet, rokā turot viņa maku. Sintija. devās uz savu kajīti. Atvera maku. kārtīgi to aplūkoja. Izvilka vien identifikācijas karti uz kuras bija rakstīts - Leonardo di Kaprio. Pažu maku viņa izmeta pa logu jūrā, bet pa telefonu kādam nosūtīja vīrieša identifikācijas datus...

0

792

(sorrry, alby, tas jo mani stresoja ar dzīšanu :d Pf, uz 15min tiku pie mammas portatīvā, a nav uz ko atbildēt :P Lab, lab, lasīšu vēsturi :P  )

0

793

Renata

Cīnās no visa spēka.

- Palīgā! Palīgā! Manā istabā ir ielauzies... - It kā kliedzieni, bet atskan tik klusi, jo Renatas spēki ir izsīkuši - saaukstēšanās un antibiotikas dara viņu vaju un biegainu. Renata saļimst ģībonī.

0

794

albalonga написал(а):

(kapēc???   albalonga tagad sajutās vainīga, ka Maļinovskis tā izdarīja. Bet nav jau tā, ka viņam nepatīk Izija - drīzāk patīk pārāk stipri, tapēc viņs bēg, kā vairums vīriešu...)

( nu Salvadors jau ar visādi šitā darījās. es vnk esmu pārāk jūtīga, es patiešām jūtu to, ko mani varoņi. dzīva iztēle utt. ew, a kas notika ar Džeinu un Linku? a? )

Alfredo

Turpina pastaigāties pa klāju. Ierauga skaistu sievieti ar koši sarkaniem matiem(Sintiju). Ziņkārības mocīts pienāk klāt.

-Sveika!

0

795

( eh man tikai leikas vai linkona un angelinas varones saruna kautkur nozuda nepabeigts???")

0

796

(man liekas tāpat. )

0

797

Sāra

Aiziet uz kafejnīcu un pasūta kanēļa saldējumu ar ābolu gabaliņiem (nu, ceru, ka sapratāt, ka Sāra ir ābolmīle, īpaši žāvētu, bet citi jau ar ir ok)

0

798

angelina написал(а):

(man liekas tāpat. )

( linkon gribu izlasīt līdz beigām kā tu višam pēc kātras tīri pleķus no keitām un saki to pašu frāzi)

0

799

Daņiils turēja sievieti stingri. Kaut arī viņa pretojās cītīgi, noturēt viņu nebija grūti, šķiet, viņai pavisam nebija spēku.
- Ko? Tu esi tā, kas ielauzās MANĀ istabā! Tā ka...
Bet tālāk Daņiils netika - sievietes ķermenis viņa rokās atslāba un Danīils tikai pēdējā brīdī paspēja noreaģēt un uzķert viņu, paceļot rokās. Ar kāju aizspēris durvis, tādējādi padarot tumsu istabā pilnīgi necaurredzemu, viņš atmuguriski ar plecu piespieda gaismas slēdzi un istabu pielēja lapmas gaisma.
- Ko tas...?
šī pilnīgi noteikti nebija viņa kajīte. Nemaz jau nerunājot par interjeru, kas kaut arī līdzīgs, bet tomēr nebija tāds pats kā viņa kajītē. Pie spoguļa stāvēja kosmētika, uz krēsla - sievietes apģērbs.
- OK, tātad tev bija taisnība, šķaudošā jaunkundz. Es esmu ielauzies tavā istabā. Lieliski. Tieši tas, ko man vajadzēja!
Daņiils noguldīja Renatu gultā, tad aizgāja līdz durvīm un pavēra tās, nopētot gaiteni ārpusē, cenšoties saprast kur atrodas un KĀ tur ir nonācis. Droši vien kaut kur nepareizi nogriezās. Vienbrīd viņam ienāca prātā doma vienkārši aizvērt durvis un pazust, bet sieviete bija škitusi tik vārga... ja nu viņai bija vajadzīgs ārsts? Daņiils atkal aizvēra durvis un piegāja pie joprojām bez samaņas esošās sievietes. Brītiņu pastāvējis, viņš piegāja klāt un iekārtoja sievieti zem segas. Jau iepriekš, turot viņu tik cieši sev klāt, Daņiils bija jutis no viņas nākošo karstumu, un arī tagad juta, ka viņas āda ir karstāka kā ta vajadzētu būt.
- Tu esi pavisam slima, mana noslēpumainā draudzene...
Šie vārdi skanēja klusi un gādīgi. Tā guļot viņa izskatījās tik neaizsargāta, vāja... Par spīti slimībai viņa tomēr bija drosmīgi centusies aizstāvēt sevi un savu kajīti. Daņiils uzmanīgi apsēdās viņai blakus uz gultas, nolēmis pagaidīt kādu brītiņu vai viņa neatmodīsie,s un ja nē, tad doties pēc ārsta.

(es nemāku īsi rakstīt :D  man iedvesma uz Daņiilu :D  un šī situācija daudz iedvesmojošāka kā saruna kafejnīcā :D)

0

800

Paloma написал(а):

es nemāku īsi rakstīt

(eh un es to ārkārī apskaužu ka tev pat lomu spēlē izdodas tā aprakstīt
nu es ķā jau parasti sākumā nespēju uzraiz gari rakstīt
bet šovakar nav laika)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs