TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

Сообщений 801 страница 820 из 1000

801

(alby, šekspīru please!)

0

802

Links

Klepo aizrijies ar kafiju... Izlējis kafiju uz galda.

Šeks

- Dzīve pilna pārsteigumu
Skaistuma un apreibuma
Šajā dienā esmu laimīgs
Vērot daili savā priekšā

Pieliecas pie Sāras.

Vai drīkstu kliedēt jūsu vientulību, daiļā dāma?

0

803

Sāra

- Protams... eeee... ser, Šekspīr!

0

804

pinocchio написал(а):

( linkon gribu izlasīt līdz beigām kā tu višam pēc kātras tīri pleķus no keitām un saki to pašu frāzi)

(nu sorry - neesmu teikusi, ka Links dikti oriģināls būtu. bet manuprāt viņā izturēšanās krasi atšķiras - kāds viņš ar Džeinu un kāds ar Dianu...)

(Tagad lasu Daņilas tekstu un paraleli skatos Šārku - drīz atbildēšu...)

0

805

Džeina

Nogroza galvu un paskatās debesīs.

-Alleluja...

0

806

Šeks

Pieliecas un uzkrītosi paosta Sāras saldējumu.

- mmmm... paradīzes smaržā. Vilinājums un grēks...

Apsēžas blakus Sārai...

0

807

Sāra

- Jūs arī vēlaties saldējumu?
Sāra bišķ apjūk, saprotot, ka viņa teiktie vārdi ir šausmīgi dzejiski... joprojām!

0

808

Links

Paskatās uz Džeinu.

- Atvainojiet... Es laikam esmu visneveiklākais vīrietis, kādu jūs esat sastapusi...

Palūkojas augšā, tur, kur viņa skatījās.

- Ja gaidat, ka dievs tas kungs atbrīvos jūs no manis, tad nedomāju, ka viņš tur vispār ir... Džeina, ja jums ir neērti kopa ar mani, tad tā arī pasakiet...

0

809

pinocchio написал(а):

(eh un es to ārkārī apskaužu ka tev pat lomu spēlē izdodas tā aprakstīt

( es nezinu.. man tas nāk ārā pats no sevis :D  tas man vienmēr bijis rkasturīgs, ka zinu, ko gribu uzrakstīt, bet tas izplūst vismaz divreiz garāk ar dažādiem papildinājumiem un detaļām :D  he, nabaga alby, kam cītīgi jālasa mani romāni :D )

0

810

albalonga написал(а):

(nu sorry - neesmu teikusi, ka Links dikti oriģināls būtu. bet manuprāt viņā izturēšanās krasi atšķiras - kāds viņš ar Džeinu un kāds ar Dianu...)

( izturēšanās nemaz nav tik līdzīga bet tā situācīja gan
es jauneko nepārmetu
mana diana jauneko nezin tā pat viņa sēz savā sitābā ar sun'ti un iespējasms rīt pat nezināks ārā varbūt 4diena)

0

811

Džeina

Paskatās uz Linkolnu.

-Ak šausmas, vai es jums kožu, ka jūs no manis tā baidāties?

0

812

(un vēl Sārai un Džeinai jāatbild un Shark jāskatās... Es jūtos kā Jūlijs Cēzars...)

Šeks

Ieskatās Sāras acīs un šķelmīgi vaicā.

- Vai jūs man piedāvajat grēkābolu?????

0

813

Sāra

- Ko, lūdzu!?
Tas džeks tiešām ir jucis....

0

814

Linkolns

Cieši palūkojas uz Džeinu. Viņā ir tas augstprātīgais lepnums un spītība, kas reizēm izlaužas cauri viņa vesajai vienaldzībai.

- Nē, jūs man nekožat... Bet es jūtos ta, it kā jūs jebkurā brīdī grasītos to darīt...

0

815

Šeks

- Ak, atvainojiet... Sāra, es tiešām negribeju, lai jūs pārprotat. Tas bija tikai joks. Bībelisks joks... - Iesmejas. - Jūsu ābolu saldejums man momentāli atgādināja paradīzes ābolu. Lai gan no otras puses - tas varētu būt arī strīda ābols. Es to noteikti pasniegtu jums, pat ja pēc tam būtu jāsakas Trojas karam...

Lūkojas viņai acīs...

0

816

Džeina

-Taisīties kost var jebkurš. Bet nekad jau nevar zināt, kurš īsti kodīs.

Džeina pati nesaprata, ko tikko pateica, bet vairāk neko neteica. Reizēm vārdi sapinas pat tādiem cilvēkiem, kā viņa

0

817

Sāra

Tik tikko valdījās, lai nesmietos.
- Ziniet, man šķiet, ka jūsu literārās spējas ir tikpat spožas kā jūsu dzimtas dižgarim!

0

818

Džordžs.

(alby, paldies, ka uzrakstīji, it kā viņš aizgāja. Man datoru atņēma tētis. :D :D :D Un pēc 15 minūtēm es jau biju pie repetitora, vēlāk mamma sēdēja. Koro4e, es te. :D)
Džordžs mēģināja visu nokārtot, cik ātri viņš to spēja. Vina domas vienmēr bija kopā ar Renatu.
Kā viņai klājas? Kāpēc man jāstrādā tieši tad, ka šī sieviete jūtas tik slikti? Džordžs nolēma, ka labākais lēmums būtu apciemot Renātu, bet tad ietu gulēt. (viņš ļoti nogura pēc smagas darba dienas :))
Džordžs pieklauvēja pie Renātas kajītes durvīm. (Nu, kas atvērs druvis, Daņila vai Renāta? :D)

0

819

Linkolns

Palūkojās uz Džeinu.

- Vai gribat dzirdēt kādu noslēpumu?

Renata

Pamazām paver acis un ierauga gaismu. Gaisma parādās tels. Tas šķiet kaut kur redzēts, bet renata īsti nesaprr ir un skatās uz viņu. Viņai atmiņā uzplaiksnī Arturo. Viņš ar spēku ielauzās viņas dzīvoklī. Viņa bija tik vāja. Viņš piespieda viņu pie dīvana un...

Renata savalda asaras un sakopo spēku - nē, tikai ne to. Viņa nedos to prieku un neraudās, neizrādīs bailes...

- Ņem visu, ko velies un vācies ārā no manas kajītes! - Viņas čuksts izskanēja spītīgi draudīgi...

0

820

Šeks

Utver viņas vārdus ļoti nopietni. Nosarkst un nokautrējas.

- Ak, lēdija Sāra - vai jūs patiesi tā domājat? No visas sirds?

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs