Sāra
Atkal valdās, lai nesmietos.
- Nu, bet protams!
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs
Sāra
Atkal valdās, lai nesmietos.
- Nu, bet protams!
Džeina
Pieliecas nedaudz tuvāk.
-Aha.
Paloka galvu.
Renata
Izdzird klauvejienu un sak kliegt!
- Palīgā... palīga... - Bet tas izskan kā čuksts...
(Nu davai, Daņila...)
Šeks
- Ak, Sāra... - Tik aizkustināts, ka manierīgi paņem viņas roku un vecmodīgā veidā noskūpsta to. - Jūs esat spožākais no saules stariem!
Džordžs.
Pieklauvē vēlreiz. Neviens neatver durvis.
Var būt kaut kas notika? Nē, laikam Renata vnk guļ. Bet tomēr tik un tā jāapaskatās, kas zina, var būt, ka viņai ir drudzis. Atkal klauvē.
Linkolns
Uz mirkli pārak ilgi iegrimst Džeinas acīs.
- Es...ēēe... - Neatceras, ko gribeja teikt. Un tad, ar pilnīgi nopietnu sejas izteiksmi, nosaka. - Jūs spējat radīt atmiņu zudumu...
Džordžs.
neko nedzird. (čuksti taču ) Palomita rīkojies, citādi Džordžs izlauzīs durvis.
(rubi, jāgaida Paloma - Daņilam tak ar kaut kādi jāreaģe - mēs nevaram atstāt viņu bez rīcības iespējām...)
Rūbi.
Nodomāja aiziet uz vietējo frizētavu. ( Kaut kas taču jādara viņai ) Tagad pa klāju iet uz to.
Džeina
Atliecas atpakaļ.
-Atmiņas zudumu un ne to vien.
Iestrēbj kafijas malku.
-Bet jūs mani ļoti ieintriģējāt. Kas par noslēpumu?
(gaidīsim, gaidīsim. Bet jau nu viņš aizmiga? Labi, labi, es jokoju. Kā tad bez Daņilas? Kas kuram sados? )
Linkolns
Pieliecas pavisam cieši pie viņas.
- Es zinu, kas jūs esat... Džeina Smita...
Sāra
(šī jau laikam pamatlieta viņu sarunās) joprojām cenšas nesmieties...
- Un jūs... esat... eeee.... romantiskākais dzejnieks uz šī kuģa. - Sāra nedroši izvilka no sevis šo frāzi, kā ar knaiblēm!
Rubi.
Jau izeja no frizētāvas. Tagad sēž kafeinīcā, dzer kokteili un sarunājas pa mobīlo telefonu(ceru, ka te zona ir ) ar bijušo draugu - Krisu.
Izskatās tā:
[реклама вместо картинки]
Džeina
Piesardzīgi.
-Par ko tad jūs mani uzskatāt?
Šeks
Sagrābj viņu, paceļ un sāk dejot ar viņu, griežot riņķī...
- Ak, Sāra... Sāra.... mana daiļā Sāra.... Es esmu tik laimīgs... Dzejolis par Sāru... Ne... labāk poēma par Sāru... Oda par Sāru... himna par sāru... Eposs par manu daiļi, gleznaino dievieti Sāru...
Griež viņu gar restorana galdiņiem, pārsteigto cilveku acu pavadīts...
Izabella
Aiziet uz bāru.
-Tekilu.
Vienā rāvienā izdzer.
-Vēl vienu. Ai, nē, divas.
Izdzer arī tās. Viņa to tā neatstās. Tieši tāpēc viņa ir Izabella Arroyo. Paliek sēdēt turpat. Sejā redzamas vilcenes dusmas. Asarām nākt viņa vairs neļāva, bet acis bija neveselīgi sarkanas.
Rūbi.
Viņai jau apnīka klausīt Krisu, viņa kārtējo atzīšanas mīlestībā. Tad pamanīja kādu dejojošo pāri. (Šeku un Sāru) Sāka viņus vērot.
Linkolns
- Es zinu... ka tu strādā kompānijā... Vai viņi tevi sūtīja? Vai tu ko esi nodarījusi Maiklam? - Links ir draudīgs. Sagrābis Džeinas roku zem galda un tur kā spīlēs.
(oj, Paloma laikm atkal raksta romānu... A es nevaru - man te pārak daudziem jaatbild. Tapat jau bremzeju...)
Rubi.
Pamana Izabellu. Uuuu, viņai laikam kaut kas notika. Bet labāk viņai netraucēt... un turpina sarūnu ar Krisu.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs