TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

Сообщений 821 страница 840 из 1000

821

Sāra

Atkal valdās, lai nesmietos.
- Nu, bet protams!

0

822

Džeina

Pieliecas nedaudz tuvāk.

-Aha.

Paloka galvu.

0

823

Renata

Izdzird klauvejienu un sak kliegt!

- Palīgā... palīga... - Bet tas izskan kā čuksts...
(Nu davai, Daņila...)

Šeks

- Ak, Sāra... - Tik aizkustināts, ka manierīgi paņem viņas roku un vecmodīgā veidā noskūpsta to. - Jūs esat spožākais no saules stariem!

0

824

Džordžs.

Pieklauvē vēlreiz. Neviens neatver durvis.
Var būt kaut kas notika? Nē, laikam Renata vnk guļ. Bet tomēr tik un tā jāapaskatās, kas zina, var būt, ka viņai ir drudzis. Atkal klauvē.

0

825

Linkolns

Uz mirkli pārak ilgi iegrimst Džeinas acīs.

- Es...ēēe... - Neatceras, ko gribeja teikt. Un tad, ar pilnīgi nopietnu sejas izteiksmi, nosaka. - Jūs spējat radīt atmiņu zudumu...

0

826

Džordžs.

neko nedzird. :D (čuksti taču :D) Palomita rīkojies, citādi Džordžs izlauzīs durvis. :D

0

827

(rubi, jāgaida Paloma - Daņilam tak ar kaut kādi jāreaģe - mēs nevaram atstāt viņu bez rīcības iespējām...)

0

828

Rūbi.

Nodomāja aiziet uz vietējo frizētavu. (:D Kaut kas taču jādara viņai ;)) Tagad pa klāju iet uz to.

0

829

Džeina

Atliecas atpakaļ.

-Atmiņas zudumu un ne to vien.

Iestrēbj kafijas malku.

-Bet jūs mani ļoti ieintriģējāt. Kas par noslēpumu?

0

830

(gaidīsim, gaidīsim. Bet jau nu viņš aizmiga? :D Labi, labi, es jokoju. Kā tad bez Daņilas? Kas kuram sados? :D)

0

831

Linkolns

Pieliecas pavisam cieši pie viņas.

- Es zinu, kas jūs esat... Džeina Smita...

0

832

Sāra

(šī jau laikam pamatlieta viņu sarunās) joprojām cenšas nesmieties...
- Un jūs... esat... eeee.... romantiskākais dzejnieks uz šī kuģa. - Sāra nedroši izvilka no sevis šo frāzi, kā ar knaiblēm!

0

833

Rubi.

Jau izeja no frizētāvas. Tagad sēž kafeinīcā, dzer kokteili un sarunājas pa mobīlo telefonu(ceru, ka te zona ir :)) ar bijušo draugu - Krisu.
Izskatās tā:
[реклама вместо картинки]

0

834

Džeina

Piesardzīgi.

-Par ko tad jūs mani uzskatāt?

0

835

Šeks

Sagrābj viņu, paceļ un sāk dejot ar viņu, griežot riņķī...

- Ak, Sāra... Sāra.... mana daiļā Sāra.... Es esmu tik laimīgs... Dzejolis par Sāru... Ne... labāk poēma par Sāru... Oda par Sāru... himna par sāru... Eposs par manu daiļi, gleznaino dievieti Sāru...

Griež viņu gar restorana galdiņiem, pārsteigto cilveku acu pavadīts... :D

0

836

Izabella

Aiziet uz bāru.

-Tekilu.

Vienā rāvienā izdzer.

-Vēl vienu. Ai, nē, divas.

Izdzer arī tās. Viņa to tā neatstās. Tieši tāpēc viņa ir Izabella Arroyo. Paliek sēdēt turpat. Sejā redzamas vilcenes dusmas. Asarām nākt viņa vairs neļāva, bet acis bija neveselīgi sarkanas.

0

837

Rūbi.

Viņai jau apnīka klausīt Krisu, viņa kārtējo atzīšanas mīlestībā. Tad pamanīja kādu dejojošo pāri. (Šeku un Sāru) Sāka viņus vērot.

0

838

Linkolns

- Es zinu... ka tu strādā kompānijā... Vai viņi tevi sūtīja? Vai tu ko esi nodarījusi Maiklam? - Links ir draudīgs. Sagrābis Džeinas roku zem galda un tur kā spīlēs.

0

839

(oj, Paloma laikm atkal raksta romānu... :D A es nevaru - man te pārak daudziem jaatbild. Tapat jau bremzeju...)

0

840

Rubi.

Pamana Izabellu. Uuuu, viņai laikam kaut kas notika. Bet labāk viņai netraucēt... un turpina sarūnu ar Krisu.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs