TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

Сообщений 861 страница 880 из 1000

861

rubi написал(а):

pohlopala glazami, pomorgala (to jestj ne prosto otkrila ih i zakrila, a koketlivo eto sdelala)?)

(koķeti pamirkšķināja ar skropstām... Es ar tā retu reizi mēdzu darīt... :D )

0

862

Džeina

Džeina nomēdās pakaļ, jo zin, ka jebkurā gadījumā ir labāk sagatavota. Pieceļas no galda.

0

863

(jā, es jau ar biju aizmirsusi)

0

864

Džordžam ienākot, Daņiils piecēlās. Viņš dzirdēja, ka sieviete neatbild uz ienākušā vīrieās jautājumiem, palūkojās uz leju un saprata, ka īsā atmošanās ir galā, viņa atkal bija ieslīgusi bezsamaņā.
Renata... Tātad viņu sauca Renata. Viņai piestāvēja. Tikpat stiprs vārds kā tā nēsātāja.
Džordzām nākot viņam virsū, Daņiils pastiepa uz priekšu rokas, lai radītu starp viņiem distanci.
- ei, ei, ei, mierīgāk, es neko neesmu viņai nodarījis. Patiesībā, vairāk ļaunuma viņa ir nodarījusi man, nekā es viņai.
Daņiila roka pieskārās galvai, tā joprojām viegli pulsēja sāpēs. Par laimi, asiņu nebija, bet puns būs pamatīgs.
- Es sajaucu istabas un nejauši nonācu šajā, un dabūju ar vāzi pa galvu. - to sakot, Daņiila lūpās parādījās smaids, Renata bija apbrīnas vērta. - Nu un tad... tad viņa vienkāŗsi zaudēja samaņu. Šķiet, viņa ir ļoti slima, deg kā ugunīs.
īsu brīdi bija klusums, tad Daņiila acis samiedzās.
- Un kas jūs pats esat, ja drīkst zināt? Kāpēc jūs tik brīvi ienākat šajā kajītē?

(rubi, lūūūdzu, lai kaut kas ātri notiek, Džordžs lai netaisa traci, Daņiils tad tip ies prom un pasauks ārstu. Mani vnk dzen ;) )

0

865

albalonga написал(а):

(koķeti pamirkšķināja ar skropstām... Es ar tā retu reizi mēdzu darīt...  )

(Liels paldies par tulkojumu, man šī frāze noderēs :D Kur ir Maļinovskis? :P)

0

866

Sintija

Koķeti palūkojas uz Alfredo, košļajot savu tradicionālo košļeni.

- Čau, smukiņais...

0

867

Alfredo

Pasmaida.

-Varbūt iesim kaut ko iedzert?

0

868

(sorry alby action īpaši nesanāks jo ir vēls. Tas ir, pietiekoši vēls, lai mama grib gulēt. Man jādabū Daņiils prom.)

0

869

(Izabellai nav ar ko salaist. help :D )

0

870

Renata

Pamostas un pamana abus vīriešu. Sakopo atlikušās spēka paliekas.

- Dzordž... - Tad pamana Daņilu... - Jūs? Kas pie velna te vispār notiek? Ko jūs abi darāt MANĀ kajītē?

Viņa ir piecelusies no gultas, bet galva nežēlīgi reibsts.

- Ko pie velna tas viss nozīme? - Viņai gribās tikai gulēt. Viņai pat ir vienalga, ka te ir divi vīrieši, lai gan viņa nevienu no tiem nav ielaidusi...

- Ārā! Abi ! Tūlīt pat... vācieties ārā!!!!!

Viņa gandrīz saļimst, bet uzspēj apsēsties gultā.

0

871

(lai Izabella atņem Rūbijai Fernando... :glasses: )

Sintija

- Jā, maziņais, labi! Es dikti gribus tos kokteilīšus. Nu ar tiem jaukajiem lietussardziņiem un zemenīti...

0

872

Daņiils jau bija gatavs satvert Renatu un balstīt viņu, bet sieviete pati tika galā - kā jau viņa to visu laiku darīja. Kad Renata bija apsēdusies viņš iztaisnojās un pagriezās pret Džordžu.
- Es domāju, labāk mums tiešām iet prom. Bet pie viņas noteikti ir jāaizsūta ārsts, varbūt arī medmāa, kas viņu pieskatītu.
Viņa balss kļuva stingra, noteikta: Iesim!

(es eju!! Izvediet viņus, plz!!)

0

873

Maļinovskis

- Jūs izskatījāties tik vientuļa un daiļa, ka nespēju noturēties. Romans Maļinovskis jūsu rīcībā, jaunkundz...

0

874

Alfredo

Alfredo iesmējās.

-Būs tev kokteilīši ar lietussardziņiem, skaistulīt, un viss pārējais, ko vien vēlēsies!

0

875

Renata

- Man nevajagnekādu ārstu, kur nu vel apnicīgu medmāsu! Pie velna, man vajag tikai MIERU!!!!  Vai to ir tik grūti saprast vai arī jūs vienkārsi esat idioti!

Ar pēdejiem spēkiem pieceļas, neļauj sevi pieturēt nevienam no abiem, lai gan pamatīgi streipuļo. Atrauj vaļa durvis

- Arā! Abi! Un vēlāk es gribēšu dzirdēt paskaidrojumus par to, kas te īsti notika, bet vispirms atslegas! Abi!

Abi vīrieši saskatās un paklausa. Abi, kā nopērti šuneļi, nikni pētīdami viens otru, atstaj savas atslēgas, un pamet Renatas kajīti. Renata uzreiz ieslīgst gulta un iemieg ciešā miegā.

Daņils pēc ilgas sarunas izskaidro kapteinim situāciju. Diņala kajītes durvis uzlauž atsledznieks un nomaian sledzeni. Arī tie abi dodas čučēt.

(Sorry, ka visu te nokārtoju es, bet Paloma ir prom un sīkāk nevar).

0

876

rubi написал(а):

Taks. Fernando neaztieciet, es jau gandrīz bēz Daņiila palieku

(gandrīz, bet Izabella vispār ir kopā ar tekilas glāzi. tas gan nebūs uz ilgu laiku jebkurā gadījumā)

0

877

(Rubi, Renata tur jau bija pamodusies un nebūtu ļāvusi samelot par to, ka līgava, bet man patīk abas tavas versijas - atstāj abas, tik iezīmē kaut ka - kaut vai ar kādu krāsu - tipa paralelās versijas. Sorry, bet Renata jau visu tur pa savam nokārtoja. Es drīz gulēt taisos - beidzam kaut ka Sintiju ar Fredo un Romanu ar Rubi. Sorry! :'( )

0

878

Maļinovskis

Pamana, ka Izabella dzer bāra. Cenšas skatīties uz sev pretī sēdošo sievieti, bet skatiens visu laiku aizceļo pie Izabellas.

- Un kā jūs sauc? - Prasa Rubijai.

Sintija

Viltīgi pasmaida un ļauj sevi aizvest uz bāru.

(ev angy, kā velies - kaut kā tikt no fredo vaļā Sintijai vai arī lai tie abi paliek dzerot.  Maļinovskis mēgināsu pēc Rubijas atbildes dabūt prom...)

0

879

(Ev, nu būs tad man kāds vel jauns vecis jāieved spēlē, a to atkal šķiet veču trūkst...)

0

880

(lai viņi padzer kokteilīšus ar lietussardziņiem :D )

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs