TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

Сообщений 881 страница 900 из 1000

881

(oki. Rubi, gaidu tavu atbildi.)

0

882

(Es jau nodzēsu... :D :D :D Nekas, lai nu tā paliek. ;))

Rūbi.

Izdzirdot viņa vārdus saprata, ka viņš ir tāds pats, ka Kriss - jau 1. randiņā ir gatavs krist pie viņas kājām. Lai nu tā būtu.
Rūbija uzsmaidīja.
-Prieks par Jūsu vārdiem.
Viņa jau gribēja iet uz savu kajīti, lai vakarā aizietu padejot.
-Ziniet, es tagad būšu aizņemta, bet naktī te būs salsas diskotēka, tāpēc, ja vēlaties mani redzēt, tad ziniet, ka es tur būšu.
Rūbija pieceļas un aizeja savas kajītes virzienā. :)

0

883

Maļinovskis

Pasmaida uzvarētaja smaidu un cenšas neskatīties uz Izabellu. Aši, pirms viņa viņu nav pamanījusi, pieceļās un dodas uz savu kajīti gatavoties salsas naktij. Ta sexīgā salsas dejotāja palīdzēs viņam aizmirst Izabellu uz visiem laikiem.

(I'm out of here. Oj, bet man patika šovakara situācija Renatas kajītē. Patiešām. Lielsiki, pat bez kautiņa. Ah, dievinu savu Renatu... :rofl: )

0

884

(Nē, veču ir daudz - Rūbijai tagad - Fernando, Maļinovskis, Renatai - Beto, Džordžs, bet Daņiils abām. :D Starp citu, kur ir Beto, Alfredo? Man viņi abi patīk. :D Varētu noderēt arī Isai. ;))
Ja Daņiils atgrieztos pie Rūbijas, piemēram redzot viņu ar Maļinovski, tad Rūbijai būtu vieglāk izšķirties, bet tagad viņai paliek skaistulis Kolunga. :)
Labi, es arī jau eju gulēt. Domāju Džordžas lomā piedzērties, paflirtēt ar Izabellu, bet tā kā viņš jau eja gulēt, tad lai guļ. Atā visiem. ;)

0

885

albalonga написал(а):

(I'm out of here. Oj, bet man patika šovakara situācija Renatas kajītē. Patiešām. Lielsiki, pat bez kautiņa. Ah, dievinu savu Renatu...  )

(Es tomēr gribēju kautiņu, kādus nelabus darbus no Džordža puses. Bet nekas, viss būš priekšā. :) Jā, man arī viņa patīk, pēc manas Rūbijas. :D (savējie vairāk patīk :)) Vēl man patīka Džordžs un protams nepārspējams Daņiils. :) Ar labu nakti visiem :))

0

886

(Cik sapratu, tad Norkys ar beto vairs nespēlēs - viņai īsti nesanāca... Tur viņai jāprasa... Oj, nu a Renata šobrīd pat nezinu, kurā ieinteresēta. Daņilu viņa vel īsti nepazīst, nezina viņa vārdu pat. Džordžs viņai it kā tuvaks, bija jau skūpsts... Vēl viņai vienā īsā epizodē bija ķīmija ar Alfredo, bet viņs jau tāds babņiks baigais... Labi, es eju beidzot gulēt. Patiešām.)

0

887

(Alfredo Isai nederēs - nav interesanti, abi taču mani varoņi :D a par to babņiku - alby, tava Renata ir tas pats, tikai sieviešu dzimtē :playful: )

0

888

(ev, ev, stop - Renata nav tāda. Viņai vechi paši skrien pakaļ. Viņa nevienam vēl nav uzmākusies. Visas iepazīšanās sanāk biki netīšām, nevis nāk klāt un cenšas iepazīties... Un viņai ir bijusi iespēja pārgulēt ar kādu, bet viņa nemetās to izmantot. Alfredo uzreiz būtu izmantojis...)

0

889

(Oj. Jūs nu gan te vakar daudz sarakstījāt! :D Tagad tik jālasa...)

0

890

albalonga написал(а):

Cik sapratu, tad Norkys ar beto vairs nespēlēs - viņai īsti nesanāca... Tur viņai jāprasa

Pareizi saprati!

0

891

(Žēl, Norkys. :( Nebija slikti, manuprāt. :) Un varēja ar viņu kaut ko izdomāt. :yep:
Jā, tās ainas Renatas kajītē bija superīgas! :D)

0

892

albalonga написал(а):

Un viņai ir bijusi iespēja pārgulēt ar kādu, bet viņa nemetās to izmantot. Alfredo uzreiz būtu izmantojis...

(nu, Alfredo, galu galā, ir tikai vīrietis. un pagaidām nav iemīlējies. tā ka lai guļ ar ko grib :p )

0

893

Oki, esu te - visi mani varoņi ir dabūnami. Sintija dzer ar Alfredo, Renata guļ slima kajītē, bet var viņu apmeklēt, ja kāds grib, Links pavisam sabozies, jo baidās, un nolēmis nevienu īsti nelaist sev klāt, bet var mēģināt. Maļinovskis gatavojas salsas naktij un Šeks cenšas sadzejot eposa pirmās rindiņas uz klāja.

0

894

(alby, kas ir? Joprojām vakars, jau nākamā diena? Kas? :D )

0

895

albalonga написал(а):

Šeks cenšas sadzejot eposa pirmās rindiņas uz klāja.

(Sāra ilgi negaidīs! :rofl:
Šek, sēdi un  :writing: )

0

896

(Nākamā diena - rīts es pieņemu. Visi tak gulēt aizgāja. Tik Alfredo un Sintija visu nakti bārā dzēra. A Maļinovskis no tipa uz to salsu šīs dienas vakarā ies...)

0

897

(ew, a Alfredo un Sintija vēl bārā vai jau prom? :D )

0

898

diana iziet no sava nu numura un bŗidi stāv klāja vidū

viņai uz rokas iz dvielis,  jaka
viņa pati ir tērpusies tikaki peldkosīmā un svārkos uz acīm viņai ir brilles
viņas mati plīvoja vēja un saule spēlējās ar to krāsām
viņa aizvēra acis un paceļa galvu uz augšu un itkā skaījās debesīs tikkai ar aizvērtām acīm
viņai skaļi skanēja mūzika ( respektīvi mp3)
viņa tikkai baudīja bržidi
brīdi kad viņa bija patiesi jauki vintuļa
brīi ka dviņai nebija nevienm jātskaitās
neviens uz viņu dīvaini neskatījās pattiesībā viņa jutās varen patīkami ka neviens viņai nepievērš uzmanību
viņa jutās tik jauki vientuļi

0

899

(angy, kā pati vēles... Man vienalga. Ev, ja nesākam ko drīz spelēt, es došos uz gultiņu - Betija un čučēt - jūtos nogurusi. Rīt pēdejā agrā diena - piektdien būs jau Ilze atpakaļ...)

0

900

Džordžs.

(man tagad nav daudz laika, kādas 20 minūtes, bet centīšos paspēlēt)
Visu nakti nevarēja aizmigt, domāja par Daņiilu. Vai viņš teica taisnību, vai sameloja? Renāta bija ļoti nervoza.... Pat nezinu, ko domāt, man viss ir jānoskaidro. Aizgāja uz kuģā veikalu, nopirka sarkano rozi un augļu vāzi. Pienāca pie Renātas kajītes un pieklauvēja.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs