TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs

Сообщений 101 страница 120 из 1000

101

Beto

Beto nesaprot, ko darīt. Atstāt viņu šeit viņš nevar, bet uz kurieni vest nezina... Pie velna, vedīšu viņu uz savu kajīti!

0

102

Ana

- Prieks, ka izvilināju arī no jums smieklus!

0

103

Tatjana
Pēc Alfredo jautājumiem brīdi domīgi skatās viņā. Dejot? Iedzert? Ejot izklaidēties ar draudzenēm šādus uzaicinājumus bija gadījies dzirdēt pietiekoši bieži, bet tie vienmēr tika atraidīti, tad viņa pat nedomāja par iespēju tuvāk iepazīties ar kādu citu, jo tad viņai bija Enrike. Bet tagad... Varbūt tieši to vajadzēja, lai spētu aizmirst viņu, lai spētu atkal dzīvot normāli, elpot, ar katru elpas vilcienu izmisīgi neilgojoties pēc 'viņa? Tatjanas acu priekšā pēkšņi spilgti nostājās Enrikes tēls, viņa to aizdzina un ieskatījās Alfredo acīs, pasmaidot.
- Dzēriens varētu būt labs. Par dejošanu - tad jau redzēs.

0

104

(ai, nu baigā. nu, tad lai viņi paliek tajā Maļinovska istabā un pārguļ :D )

0

105

Gareds

ar smaidu

- jūs vēlējāties lai es smietos?- viņš ar tēlotu izbrīnu teica

0

106

Renata

Ļauj Beto sevis vest, kur vien viņš vēlas.

0

107

Alfredo

-Nu jauki! Un ko tu gribētu dzert?

Alfredo raidīja smaidu Tatjanas virzienā.

0

108

Ana

- Jums ir skaists smaids. Kādēļ gan jums to neizrādīt citiem....

0

109

angelina написал(а):

(ai, nu baigā. nu, tad lai viņi paliek tajā Maļinovska istabā un pārguļ  )

(Nu piedo, angy, bet kaut kā nejūtu Maļinovski - nezinu - man grūti viņā ielīst... Nezinu... Es jau uzspeju noželot, ka izvēlejos šo varoni. Viņš man kaut kāds garlaicīgi vienveidīgs sanāk.
Bet nu labi, lai jau pārguļ...)

0

110

Norkys написал(а):

Ana
- Jums ir skaists smaids. Kādēļ gan jums to neizrādīt citiem....

(šajā ziņā albalonga 100% piekrīt Anai... :playful: )

0

111

:'(  )

0

112

Beto

Beto aiznes Renatu uz savu kajīti, nogulda viņu un pats apsēžas uz grīdas un skatās Renatai acīs. Viņa ir tik skaista... Bet Beto nekad vairs nepieļaus tādas kļūdas ar Belindu! Viņam kādreiz būs normālas attiecības! Cerams, ka ar šo tumšmataino skaistuli...

0

113

Gareds

-kas liek jums domāt ka es nesmaidu?

0

114

(angy, neraudi. Es jau izdomāju, kā pārveidošu Maļinovski. Viena nakts ar Izabeilitu viņu pamatīgi izmanīs)

0

115

(bet protams, ka izmainīs :D Izabella ir īpaša :D )

0

116

albalonga написал(а):

šajā ziņā albalonga 100% piekrīt Anai...

(tu vēl padarīsi Beto greizsirdīgu! Es zinu, ko tu ierakstīji Gareda sadaļā :D )

0

117

Ana

- Vai tad tā nav?

0

118

Norkys написал(а):

(tu vēl padarīsi Beto greizsirdīgu! Es zinu, ko tu ierakstīji Gareda sadaļā  )

( es gan par to priecājos  :crazy: neredzēt beto renati..  :crazy: )

0

119

Renata

- Lūdzu, nepamet mani, Raimundo... Lūdzu.... Tu man tagad esi tik ļoti vajadzīgs... Lūdzu...

Pēkšni pamana Roberto un it kā atgriežas no sava apjukuma.

- Kāpēc? Kāpēc viņš man neticēja? Roberto, ak kāpēc... Jā, es mēdzu gulēt ar daudziem, bet tas bija tikai sex. Kāpec? Kāpēc, ja vīrietis guļ ar vairākām sievietēm viņš ir donžuāns, mačo, bet sieviete mauka? Kāpēc viņš man neticēja, ka tas kretīns mani izvaroja? Ak, Roberto... Viņš nostajās pret mani, viņš bija pārliecināts, ka noteikti pati esmu tam kretīnam atdevusies... Viņš man neticēja, lai gan bijām kopā...

Asaras lēni ritēja pār viņas vaigiem.

0

120

Gareds

garets pieliecas tuvāk.. lai it kā pateiktu noslēpumu

- nav..- viņš klusi pasaka

0

Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs