Beto
Beto nesaprot, ko darīt. Atstāt viņu šeit viņš nevar, bet uz kurieni vest nezina... Pie velna, vedīšu viņu uz savu kajīti!
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs
Beto
Beto nesaprot, ko darīt. Atstāt viņu šeit viņš nevar, bet uz kurieni vest nezina... Pie velna, vedīšu viņu uz savu kajīti!
Ana
- Prieks, ka izvilināju arī no jums smieklus!
Tatjana
Pēc Alfredo jautājumiem brīdi domīgi skatās viņā. Dejot? Iedzert? Ejot izklaidēties ar draudzenēm šādus uzaicinājumus bija gadījies dzirdēt pietiekoši bieži, bet tie vienmēr tika atraidīti, tad viņa pat nedomāja par iespēju tuvāk iepazīties ar kādu citu, jo tad viņai bija Enrike. Bet tagad... Varbūt tieši to vajadzēja, lai spētu aizmirst viņu, lai spētu atkal dzīvot normāli, elpot, ar katru elpas vilcienu izmisīgi neilgojoties pēc 'viņa? Tatjanas acu priekšā pēkšņi spilgti nostājās Enrikes tēls, viņa to aizdzina un ieskatījās Alfredo acīs, pasmaidot.
- Dzēriens varētu būt labs. Par dejošanu - tad jau redzēs.
(ai, nu baigā. nu, tad lai viņi paliek tajā Maļinovska istabā un pārguļ )
Gareds
ar smaidu
- jūs vēlējāties lai es smietos?- viņš ar tēlotu izbrīnu teica
Renata
Ļauj Beto sevis vest, kur vien viņš vēlas.
Alfredo
-Nu jauki! Un ko tu gribētu dzert?
Alfredo raidīja smaidu Tatjanas virzienā.
Ana
- Jums ir skaists smaids. Kādēļ gan jums to neizrādīt citiem....
(ai, nu baigā. nu, tad lai viņi paliek tajā Maļinovska istabā un pārguļ )
(Nu piedo, angy, bet kaut kā nejūtu Maļinovski - nezinu - man grūti viņā ielīst... Nezinu... Es jau uzspeju noželot, ka izvēlejos šo varoni. Viņš man kaut kāds garlaicīgi vienveidīgs sanāk.
Bet nu labi, lai jau pārguļ...)
Ana
- Jums ir skaists smaids. Kādēļ gan jums to neizrādīt citiem....
(šajā ziņā albalonga 100% piekrīt Anai... )
( )
Beto
Beto aiznes Renatu uz savu kajīti, nogulda viņu un pats apsēžas uz grīdas un skatās Renatai acīs. Viņa ir tik skaista... Bet Beto nekad vairs nepieļaus tādas kļūdas ar Belindu! Viņam kādreiz būs normālas attiecības! Cerams, ka ar šo tumšmataino skaistuli...
Gareds
-kas liek jums domāt ka es nesmaidu?
(angy, neraudi. Es jau izdomāju, kā pārveidošu Maļinovski. Viena nakts ar Izabeilitu viņu pamatīgi izmanīs)
(bet protams, ka izmainīs Izabella ir īpaša )
šajā ziņā albalonga 100% piekrīt Anai...
(tu vēl padarīsi Beto greizsirdīgu! Es zinu, ko tu ierakstīji Gareda sadaļā )
Ana
- Vai tad tā nav?
(tu vēl padarīsi Beto greizsirdīgu! Es zinu, ko tu ierakstīji Gareda sadaļā )
( es gan par to priecājos neredzēt beto renati.. )
Renata
- Lūdzu, nepamet mani, Raimundo... Lūdzu.... Tu man tagad esi tik ļoti vajadzīgs... Lūdzu...
Pēkšni pamana Roberto un it kā atgriežas no sava apjukuma.
- Kāpēc? Kāpēc viņš man neticēja? Roberto, ak kāpēc... Jā, es mēdzu gulēt ar daudziem, bet tas bija tikai sex. Kāpec? Kāpēc, ja vīrietis guļ ar vairākām sievietēm viņš ir donžuāns, mačo, bet sieviete mauka? Kāpēc viņš man neticēja, ka tas kretīns mani izvaroja? Ak, Roberto... Viņš nostajās pret mani, viņš bija pārliecināts, ka noteikti pati esmu tam kretīnam atdevusies... Viņš man neticēja, lai gan bijām kopā...
Asaras lēni ritēja pār viņas vaigiem.
Gareds
garets pieliecas tuvāk.. lai it kā pateiktu noslēpumu
- nav..- viņš klusi pasaka
Вы здесь » TelenovelesLV » La Isla de Santa Muerte » 1. Spēles telpa - "Pacific Titanic" kuģa klājs